Moderni apartmani Drugovi Jahorina

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

Apartmani Drugovi

U donjem dijelu vikend naselja Šator, caa.300m udaljena od staze Poljice, smjestena je Apartmanska kuca Drugovi. Na nadmorskoj visini 1600m, ususkana je u dijelu naselja ugodnom za ljubitelje setnje, zgodno smjestena za skijase I djecicu koja uzivaju u zimskim radostima. Sastoji se od dva lijepo uredjena studija, pet apartmana I prostorije drugarski kutak za druzenja uz topli caj, kaficu, vino. Svi apartmani i studija mogu se koristiti kao potpuno odvojene cjeline, ali se mogu unajmljivati i u kombinaciji za veca drustva. Smjestajne jedinice se veoma efikasno griju na struju, i po potrebi sa kamin pecima. Wi-Fi internet kao i TV su u svakom apartmanu odnosno studiju dostupni.Studio za 2 osobe

Studio obuhvata jednu prostoriju, velicine cca. 20m?2. Opremljen je ugaonom garniturom na razvlacenje koja daje mogucnost spavanja dvije osobe, kuhinjom sa svim potrebnim inventarom (sudje, 2 ploce za kuhanje, frizider, radna povrsina), te komfornog kupatila sa umivaonikom, WC-om i tus kabinom. U svakom se nalazi TV. Wi-Fi internet je dostupan. Poseban ugodjaj u apartmanu svakako daje kutak sa dekorativnom peci za lozenje za sve ljubitelje planinskih enterijera.

Apartman za 5

Apartman za 5 obuhvata ugodni dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlacenje (mogucnost spavanja dvije osobe), trokrevetnu spavacu sobu opremljenu jednim bracnim i jednim individualnim lezajem te komforno kupatilo sa umivaonikom, wc-om i tus kabinom. Dnevni boravak je opremljen sa televizorom. Poseban ugodjaj u apartmanu svakako daje kutak sa dekorativnom peci za lozenje za sve ljubitelje planinskih enterijera. Vip Team Jahorina apartman preporucuje za 4 osobe iako se u isti moze smjestiti i 5 osoba.

Apartman za 8

Apartman za 8 obuhvata ugodni dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlacenje (mogucnost spavanja dvije osobe), tri manje dvokrevetne spavace sobe opremljene bracnim krevetima, te komforno kupatilo sa umivaonikom, wc-om I tus kabinom. Apartman za 8 osoba se nalazi u podkrovlju kuce. Dnevni boravak je opremljen sa televizorom. Poseban ugodjaj u apartmanu svakako daje kutak sa dekorativnom peci za lozenje za sve ljubitelje planinskih enterijera. Vip Team Jahorina apartman preporucuje za 6 osoba iako se u isti moze smjestiti I 8 osoba.

Cijene: Drugovi

Drugovi
Ime apartmana Tip Studio Apartman 5 osoba Apartman 8 osoba
Broj osoba max. 2 max. 5 max. 6-8
Predsezona
28.12. - 5.1.
40 65 90
Nova Godina
13.12. - 28.12
70 120 170
Glavna sezona
5.1. - 3.3
50 80 115
Van sezone
od 1.12.2019.
40 65 90
zavrsno ciscenje Uredno ostaviti objekat prilikom odlaska

Napomene:
  • Sve cijene su cijene po noćnju za minimalno 7 nocenja.
  • Cijene boravka kraceg od 7 nocenja su na upit
  • Sve cijene su izražene Eurima
  • U sve cijene uključeni su svi porezi
  • Boravišna taxa se plaća posebno (1,10 eura po osobi storijoj od 12 God. i danu. Djeca mladja od 12 gd. su oslobodjeni plaćanja taxe)
  • Interent (ukolio je navedeno da postoji): Molimo vas za razumjevanje ukoliko provajder nije u stanju da zbog ekstremnih uvjeta obezbjedi pristup interentu.
  • Nedostatatk snijega nije razlog za storniranje objekta
  • Naplata parkinga: od 2019. godine se na Jahorini placa parking po uredbama lokalnih zajednica i to u zimskom periodu (od Poljica ka Satoru - OC Jahorina i opstina Trnovo/Pale) dok na potezu od Ogorjelice ka Lavini i dalje ka vrhu, Olimpijski Centar Jahorina naplacuje parking tokom cijele godine. Cijena parkinga nije u cijeni smjestaja!
Online Buking
Pravilnik o rezervacijama

Lage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top