Apartman Eskimo 1 - za 7 osobe sa kaminom, Eskimo 2 za 4 osobe

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

Eskimo apartmani na Jahorini

Vikendica Eskimo nalazi se u vikend naselju Sator, udaljena od ski staze Poljice cca 150 m. Od kuce do staze i obrnuto mozete na skijama doci. Vikendica se sastoji od dva apartmana. Vikendicu preporucujemo za max. 11 osoba, iako je moguce smjestiti i do 14 do 15 osoba. Vikendica je sagradjena u planinskom stilu sa unikatnim elementima namjestaja, izuzetno lijepo opremljena te nudi centralni sistem grijanja i tople vode. Topla voda Vam stoji na raspolaganju non-stop. Vikendica se sastoji iz dva apartmana sa odvojenim ulazima. Ispod apartmana se nalazi restoran (renoviran i prosiren za 2014) opremljen u planinskom stilu gdje Vam preporucujemo i polupansion sa daleko poznatom jahorinskom kuhinjom.Eskimo 1 za sedam osoba

Apartman 1 nudi smjestaj za max. 7 osoba (eventualno za jos dvije osobe u dnevnom boravku). Sastoji se iz tri spavace sobe (dvokrevetna, trokrevetna te dvokrevetna sa dva kreveta za djecu), prostranog dnevnog boravka sa TV-om i DVD-om, kuhinje i šanka. Vikendica se grije putem centralni sistem grijanja.

Raspored prostorija: Prvi kat: kupatilo (tus kabina), dnevni boravak, kuhinja i jedna spavaca soba. Potkrovlje: dvije spavace sobe. U dnevnom boravku se nalazi kamin koji gosti mogu koristiti. Drva za kamin se nalaze u izobilju.


Eskimo 2 za pet osoba

Apartman 2 nudi smjestaj za 5 osoba (eventualno za jos dvije osobe u dnevnom boravku) je novosagradjeni dio vikendice. Samit tim je veoma moderno opremljen a tako i izgleda. Sastoji se iz dvije spavace sobe (jedna dvokrevetne i jedna trokrevetna) i prostranog dnevnog boravka sa TV-om i DVD-om te kuhinje.

Raspored prostorija:
Prvi kat: WC, dnevni boravak i kuhinja
Potkrovlje: dvije spavace sobe.

Lage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top