Luxuzni apartmani Grand Jahorina

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

Villa Grand sa 2 moderna apartmana

Dva savremeno opremljena apartmana. Svaki apartman se sastoji od po 2 trokrevetne spavace sobe, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom, kupatila I wc-a. Apartmani su opremljeni sa: LED televizorima, dvd uredjajima, Total TV, Wi-Fi. Grijanje u apartmanima je centralno.

U vikend naselju Sator izgradjena je nova apartmanska kuca sa dva modern opremljena apartmana. U neposrednoj blizini nalaze se prodavnica, restorani, kafici, pekara
Apartman tip A za 6 + 2 osobe

Savremeno opremljen dvoetažni apartman se sastoji od dnevnog boravka sa kamin peci, trpezarije sa stolom za 6 osoba, kuhinje i wc-a na prvoj etazi, te kupatila sa tus kabinom I dvije trokrevetne spavace sobe na drugoj etazi. Svaka soba opremljena je sa jednim duplim lezajem I jednim samolezajem. Povrsina apartmana iznosi 60m2. Po potrebi moguce je spavanje dvije osobe u dnevnom boravku. Kamin pec, te rucno raden namještaj ce upotpuniti vas ugodaj. Apartman je u potpunosti opremljen posteljinom i peškirima, LED TV, DVD, Total TV, besplatnim Wi-Fi internetom. Grijanje u apartmanu je centralno. VIP Team Jahorina apartman preporucuje za 6 osoba, iako se u isti moze smjestiti do 8 osoba.

Apartman tip B za 6 + 2 osobe

Savremeno opremljen dvoetažni apartman se sastoji od dnevnog boravka, trpezarije sa stolom za 6 osoba, kuhinje i wc-a na prvoj etazi, te kupatila sa tus kabinom I dvije trokrevetne spavace sobe na drugoj etazi. Svaka soba opremljena je sa jednim duplim lezajem I jednim samolezajem. Povrsina apartmana iznosi 60m2. Po potrebi moguce je spavanje dvije osobe u dnevnom boravku. Apartman je u potpunosti opremljen posteljinom i peškirima, LED TV, DVD, Total TV, besplatnim Wi-Fi internetom. Grijanje u apartmanu je centralno. VIP Team Jahorina apartman preporucuje za 6 osoba, iako se u isti moze smjestiti do 8 osoba.

Lage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top