Apartmani na stazi Poljica: Ledena Kraljica Jahorina

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

Ledena Kraljica apartmani na Jahorini

Ova lijepo uredjena vila smjestena je u vrlo atraktivnom dijelu Jahorine (naselje Poljice). U neposrednoj blizini smjesteni su hoteli razlicitih stilova (hotel «Rajska dolina», hotel “Snjesko”), te ostali pansioni i nekolicina vikendica. Smjestena je na nadmorskoj visini od 1550m, u neposrednoj blizini baby lifta, dvosjeda, te ski lifta Poljice. Parking ispred vile je obezbjedjen. U objektu se nalazi wireless Internet, kojeg gosti kuce mogu besplatno koristiti. Na prostranom platou ispred objekta, smjesten je rostilj kuca, koju mozete po zelji slobodno koristiti, te organizovati eventualno druzenje sa ekipom iz VIP-a.

Kraljicin kutak

U okviru dvorista Vile Ledena kraljica, napravljen je objekat drustvenog karaktera Kraljicin kutak koji gosti apartmana Ledena kraljica u dogovoru sa vlasnikom mogu koristiti za uzivanje uz vatricu, rostiljanje i druzenje tokom svog boravka.

Objekat raspolaže sa tri savremeno opremljena apartmana, te jednom pomocnom sobom ,te prostranom skijasnicom za odlaganje skijaske opreme. Svi apartmani su opremljeni sa: plazma televizorima, satelitskim antenama, dvd uredjajima, te interfonima. Apartmani su opremljeni sistemom centralnog grijanja. U apartmanima je obezbjedjena posteljina i peskiri. Pomocna soba (dvokrevetna sa 2 singl lezaja, bez kupatila) moze se koristiti u kombinaciji sa nekim od apartmana a nalazi se na 1 spratu.


Favorit apartman

Apartman se nalazi u potkrovlju. Veliki dnevni boravak (Sat TV) sa kuhinjom (sav inventar za 7 osoba ) i trpezarijom . U toj prostoriji nalazi se udoban ugao , u vidu pomocnih lezaja za spavanje jos dvije osobe. Dvije trokrevtne sobe su opremljene svaka sa duplim lezajem i jednolezajem. Kupatilo sa kadom. VIP Jahorina apartman preporucuje za maksimalno 7 osoba.

Crveni apartman

Crveni apartamn se nalazi na prvom spratu. Veliki dnevni boravak (Sat TV) sa kuhinjom (sav inventar za 8 osoba ) i trpezarijom . U toj prostoriji nalazi se udoban ugao, u vidu pomocnih lezaja za spavanje jos dvije osobe. Trokrevtna soba je opremljena sa duplim lezajem i jednolezajem.Dvokrevetna soba je opremljena sa francuskim lezajem. Moderno kupatilo sa tus kabinom. VIP Jahorina apartman preporucuje za maksimalno 6 do 7 osoba.


Žuti apartman

Žuti apartamne se nalati u prizemljum vile. Veliki dnevni boravak (Sat TV) sa kuhinjom (sav inventar za 5 osoba ) i trpezarijom. U toj prostoriji nalazi se udoban ugao, u vidu pomocnih lezaja za spavanje jos dvije osobe. Trokrevtna soba je opremljena sa duplim lezajem i jednolezajem. Moderno kupatilo sa tus kabinom. VIP Jahorina apartman preporucuje za maksimalno 4 do 5 osoba.

Lage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top