jahorina-topovi Jahorina blog sa novostima i temama o kojima se govori
Novosti sa Jahorine

Jahorinski Blog

Najnovije informacije i vijesti vezane za olimpijsku planinu Jahorinu. Ovdje mozeš saznati šta se dešava oko novih radova na stazama, osnježavanju planine kao i razlicitim saznanjima o kojima VIP Jahorina raspolaže. Tema bloga je i smještaj u apartmanima, vikendicama i hotelima kao i aktivnostima koje nudi VIP Jahorina, od adrenalinske vožnje quadom preko paraglajdinga i razlicitih outdoor aktivnosti i paketa. Svaku tvoju sugestiju i kritiku cemo uzeti u obzir i razmotriti je.

Gondola Sarajevo Jahorina

10. Aug 2019 Gondola

Upravo se zapocelo sa predloscima i nacrtima za gondolu sa Vraca iz Sarajeva prema Jahorini koja bi ujedno povezala i izletiste Brus na Trebevicu.

Pomjeren koncert Natase Bekvalac na Jahorini

04. Juni 2019 Koncert

Koncert Natase Bekvalac je bio najavljen 5. Juna u 13h. Zbog loseg vrmena koncert se pomjera.

Zasto nije zapoceta najavljena rekonstrukcija hotela Bistrica?

31. Maj 2019 Hoteli

Firma Batagon je kupila hotel Bistricu od Olimijskog Centra Jahorina i najavila da ce od 1.4.2019. poceti sa rekonstrukciom istog. Navodno...

Koncert Natase Bekvalac za dan zastite zivotne sredine

30. Maj 2019 Koncerti i priroda

Priroda i Jahorina su dva nerazdvojiva pojma. Na svjetski dan zastite zivotne sredine, na Jahorini se organizuje koncert Natase Bekvalac kako bi se sto vise privuklo gostiju na planinu.

Gondola, novi lift, mountain coaster

30. Maj 2019 Gondola Jahorina

Zasto je potrebna gonda Jahorini upravo na ovom mjestu? Kad ocekujemo zavrsetke radova?

Homerun Jahorina 2019

23. Feb 2019 sport

Po 6. put se na Jahorini odrzava Redbull Homerun u organizaciji VIP Jahorine. Mi smo veoma ponosni da uz AUDI mozemo i Redbull kao partnera imati na planini.

Dugorocna vremenska prognoza za Jahorinu: zima 2018/2019.

03. Dec 2018 Vrijeme i vremenske prognoze

Najnovija dugorocna vrmenska prognoza za zimsku sezonu 2018-2019. svjetskih meteoroloskih agencija koju je team VIP Jahorine prilagodio podruciju Jahorine i BIH sa analizom, procjenom i mapama temperaturnih i percipacijskih oscilacija.

Novi sestosjed Praca Jahorina

19. Feb 2013 Liftovi

Danas Vam predstavljamo novi sestosjed (plavi) na stazi Prace koji je zamjenio dotrajali dvosjed koji je datirao jos od olimpijade.