koncert-natasa-bekvalac-jahorina Koncert Natase Bekvalac za dan zastite zivotne sredine
Koncerti i priroda

Koncert Natase Bekvalac za dan zastite zivotne sredine

Maki
30. Maj 2019. | Pročitano: puta

Negdje sam nekada procitala da priroda i muzika stvaraju magiju. Ove godine racunam mogla bih provjeriti i ovu tezu. Koncert Natase Bekvalac u prirodnom okruzenju Jahorine predvidjen je 5. Juna 2019. na lokalitetu Poljica u 13h.

Povezivanje covijeka i prirode

Ljubav prema Jahorini

Volila bih da sam mjesec dana u izolaciji sa ljudima koji istinski vole i osjecaju prirodu, da razgovaramo o prirodi , da je osjetimo i da joj se zahvalimo sto nas nesebicno opsluzuje svojim blagodetima svaki dan. Izuzetno sam sretna sto ce se na Jahorini ove godine obiljeziti Svjetski dan zastite zivotne sredine. Ovaj dan obiljezava se svake godine 5.juna u vise od 100 zemalja sirom planete zemlje. Na taj nacin pokusava se razviti ekoloska svijest ljudi, te se ulaze mnogo truda za ocuvanje prirode, njen oporavak i promisljeno koristenje njenih resursa.

Jahorina i covjek - neizbjezna inspiracija i potreba

Poziv na sredjivanje planine

Pridruzujem se pozivu menadjmenta Jahorine ove godine i pozivam sve ljubitelje planine i prirode da se pridruze Velikoj Jahorinskoj porodici u akciji sredjivanja planine koja je predvidjena na ovaj jedinstveni dan , a koja se zalaze za ocuvanje neprocjenjivih vrijednosti ovog regiona.

Ljetno ciscenje Jahorine

Hvala na podrsci

Unaprijed se zahvaljujem cijeloj ekipi koja je odlucila biti dio ove price i podrzati nas 5.juna u projektu obiljezavanja Svjetskog dana zastite zivotne sredine na Jahorini.