• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Nasa iskustva sa Jahorine 2012

Started by hipnos, 19 March, 2012, 23:52:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hipnos

Nakon 7 godina posetili smo Jahorinu ponovo, prvi put u "prosirenom" sastavu - sa nasom 5-godisnjom cerkom Nadjom. Secanja na prethodni boravak na ovoj prelepoj planini bila su vise nego pozitivna, pa smo se i ovaj put nadali istom.

Nasa ocekivanja su, medjutim, bila prevazidjena: sve je bilo sjajno - pocev od domacina - njihove topline, gostoprimstva i ljubaznosti koju osecate na svakom koraku, velicanstvene planine koja je danima blistala okupana suncem, dobre hrane (po iznenadjujuce povoljnim cenama) i naravno Vip Jahorina tima i instruktora Darka i Bojana koji su nekima od nas uspesno pomogli u savladavanju prvih (i drugih) ski koraka. Posebno hvala Bojanu Bjelici, divnom coveku i pedagogu, zahvaljujuci kome je nasa Nadja savladala i zavolela skijanje.

Sve u svemu hvala vam na ovom nezaboravnom iskustvu! Vidimo se sledece godine! 

Nadja, Marko i Zeljka

       
PS Prilazemo jednu slicicu koja govori 1000 reci :)

Bojan Bjelica

Pozdrav za "prosireni" sastav i najsladju skijasicu Nadju! Hvala vam na divnim pohvalama, stvarno sam se iznenadio kada sam vidio vas post i zahvaljujem se od srca u svoje i Darkovo ime posto on ne posjecuje tako cesto forum. Nadam se iskreno da se vidimo iduce sezone i nastavimo skijanje ka' PRO varijanti :) Puno pozdrava sa Jahorine za sve vas, naravno poseban pozdrav je upucen za Nadjolinu koja je pokazala svoj talenat i umjece za jako kratak period i sve nas zajedno ostavila bez daha! Evo i jedna strofica koju smo pjevusili skijajuci :)
Na kraj sela zuta kuca, ti-ti-ti,
zuta kuca ta-ta-ta,
zuta kucica... :)

Veliki pozdrav,
vas Bojan