• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Pripreme za nadolazecu sezonu 2017/18

Started by Filipino, 05 September, 2017, 16:25:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

HeAd

Za te pare treba sve da bude utegnuto ko pista. I ocisceno tako da se sa ljetnjim gumama moze popeti (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Ime

10 KM parking? Parking u samom centru Alta Badije u Dolomitima kosta 4 eura za cijeli dan, ali to je cijena odmah uz gondolu koja vodi direktno na Sella Rondu.

Motaj kablove...

Sinke

Kratak planinarski putopis sa Jahorine i novih staza:
http://www.skijasi.com/jahorina/jahorina-radjanje-novog-skijalista/





vranex

ja jos cekam zvanicnu vijest iz OC o cijenama i ponavljam, ovo radova sto su uradili nikakvo opravdanje nije za znacajan porast karte.

Jezera nece biti i to svi znamo, nema sanse da nadju dovoljno dana sa temperaturom iznad 5 stepeni, koliko im treba da razastru PVC i povare ga na tolikoj povrsini.

Samim tim ici ce osnjezavanje (ako ga uopste naprave) preko vodovoda, sto neminovno ukljucuje i kalkulacije.

Al dosadise vise sa ovim natezanjem oko sezonskog, izgleda da se bas trude da najvjernije korisnike otjeraju sa planine. Nikako ne mogu razumiti to neko zatezanje zivaca onima koji su tu od 30-40 dana po sezoni navise, trose i stvaraju veliki dio te jahorinske price i ambijenta.


dooki

Quote from: Sinke on 29 October, 2017, 20:53:15
Kratak planinarski putopis sa Jahorine i novih staza:
http://www.skijasi.com/jahorina/jahorina-radjanje-novog-skijalista/






Sjajan tekst i fotke :)  Jedva cekam da dodjem i uzivo ovo sve vidim i nadam se dobro iskijam

IggyPop

Ako parking bude 10 maraka necu niti jedan dan doci na Jahorinu. To mora budala neka da je predlozila. Jednostavno nije realno. Prije dvije godine nisu ni naplacivali parking.

raca

Parking 10 KM? U toploj garazi? Zavrsavaju gondolu sa Pala do Poljica ove godine ili uvode bar JEDNU redovnu autobusku liniju ka Jahorini? Na Jahorini ako se ispalis za prevoz i nekim slucajem ostanes bez istog imam utisak da bi dozivio uzivo scene iz filma Frozen http://www.imdb.com/title/tt1323045/

Kapiram da treba love ali nemojte biti budale i pretjerivati.
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

ninodragoljub


DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

raca

Nista kod nas nije nevjerovatno pa ni teorije zavjere, samo ipak mislim da je komplikovan ovo biznis da bi kod nas neko tu mutio i ulagao nesto. Ima jednostavnijih stvari da se mulja. Neka suma da se sjece ili u najboljem slucaju da prave hidrocentrale na planinskim rijekama uz hiljadu godina koncesija. Imam utisak da ce do te privatizacije doci jedino kad budu rashodovali opremu OC. Da dodje neko i da sjece stubove i mota sajle. Da ulaze, organizuje, placa radnike... tesko.
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

S Kojotovski

Postavim pitanje na FB-u strucnjacima sa Jahorina live-a, hoce li uopste biti ski pasa 30 sati ove sezone. Uredno mi odgovore na cemu im zahvaljujem, ali nisam dobio konkretan odgovor vec u smislu ''cjenovnik jos nije konacan''.  Ako ukinu ski pas 30h, sa ovakvim cijenama u najavi, novi bajni management je totalno usr'o motku za ovu sezonu

Sent from my D2303 using Tapatalk


Ime

VIP je sinoc na FB postavio sliku topa koji pravi snijeg na Jahorini i napisao "svaka cast OC". Ne znam je li do mene, ali ne kontam za sta svaka cast? Jos je rano da pale topove, a ako je to bila samo proba, ne kontam za sto svaka cast? Novo jezero definitivno nece biti zavrseno za ovu sezonu, sto znaci da imaju samo jezero na Praci, a svi znamo da je ono dovoljno samo da se, koliko-toliko, pokrije samo Praca. VIP-e, jesam li nesto propustio?

raca

Kakva je susa ove godine bile, imam utisak kad krene da trpa u januaru i februaru glavna tema ce biti moze li se doci do Jahorine.
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

sboard

Na facebook stranici " Jahorina live " su objavljenje neke cijene, za one koji nisu vidjeli evo slike.
http://prntscr.com/h5balt
http://prntscr.com/h5bas9
http://prntscr.com/h5bawp

vip-jahorina

Zastitini zidovi su postavljni na vise mjesta: