• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Pripreme za nadolazecu sezonu 2017/18

Started by Filipino, 05 September, 2017, 16:25:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.


nemanjus

https://www.youtube.com/watch?v=nj5qoV7dmWA&feature=youtu.be

Radiohead


nemanjus

https://www.youtube.com/watch?v=nj5qoV7dmWA&feature=youtu.be

vip-jahorina

OC je firma kao i sve ostale. Koliko god nam bilo drago ili nam smetalo, ne mozemo im mi nalagati, pa ni savjetovati kako ce krojiti ekonomsku politiku.
Ako oni su procijenili da je moguce da imaju odredje cijene, onda stoje iza toga. Do sada se lupalo sa cijenama po nahodjenju ili u odnosu na neke druge centre i to sve bez osnove.
Ove godine po prvi put imamo situaciju da je nesto nakon X godina uradjeno na jahorini.

Kako stvari stoje, djeca sa Paljanske opstine ce imati besplatno skijanje tokom cijele sezone i to je super pozitivna stvar. Zao mi je Sarajlija, ali ni Lukavica i drugi djelovi I. Sarajeva nemaju tu privilegiju, tako da se tu nema ko buniti.
U svakom slucaju, odvedu se djeca na skijanje, kafa se popije i sve to kosta (i sa gorivom) 4,5 KM. Bar za lokalno stanovnistvo.


Korisnik


Aschen


Atomba

Realno napredak se vidi, cene kao i svugde skacu zbog velike potraznje kako za zimovanje tako i za letovanje. Sto se ino ski centara tice Tri doline i slicno su u decembru uglavnom po ceni od oko 450 eur po osobi sa ukljucenim prevozom i sestodnevnim ski pasim za jednu dolinu, doplata za  ostale dve je nesto preko 100 eur. Iz svega navedenog i sa povecanim cenama na Jahorini u privatnom smestaju se opet moze proci sa 1000 eur za cetvoroclanu porodicu sto je realno prihvatljiva cena za goste iz regiona.

gordon99

Da li ce biti uopste moguce osneziti vrh jahorine i uopste gornji deo. Kad se setim vetra gore to mi izgleda nemoguæe. ??

vip-jahorina


ninodragoljub


dugokontov


IggyPop

Pregovaraju da naprave zakednicku cijenj ski pasa  za Jahorinu i Bjelasnicu.
https://youtu.be/ia2oWSlKIa0
Koliko je ovo realno?

dugokontov