• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Hotel Rajska dolina

Started by lola, 20 December, 2009, 16:53:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MarijaBB

po osobi 62 marke........... polupansion, hrana vrhunska......

Big_DANE

Ljudi koliko kosta smestaj tj. NOCENJE u RAJSKOJ a koliko PP ?

darije777

Pozdrav svima i srecna nova 2015.

uskoro stizemo puni elana jer sve deluje sjajno. Bicemo par dana u Rajskoj Dolini, pa kao i vecina modernih "hipstera", zavisni smo od interneta. Zna li ko da li postoji WIFI internet (ili bilo koji drugi) u tom hotelu, ili da jurimo internet karticu. Znamo da je to zdanje staro, ali ko zna, mozda su nesto ulozili.
Hvala unapred svima i zelimo vam puno  (snow) i (PIVA)

vip-jahorina

koliko znam, nemaju interneta. samo za internu upotrebu.

Gedeon


darije777


tasha88

U februaru 2013. smo bili u Rajskoj dolini. Hotel je kao sto je neko u ranijem postu naveo za ekskurzije, studente.  Jeftin, sa polupansionom apsolutno zadovoljavajucim. Znaci ne moze se reci da je hrana ekstra, ali je zadovoljavajuca. U sobama, namestaj u poluraspadu, higijena na poprilicno losem nivou. Cebad kao iz vojske. Na prozor smo morali da smotamo jedno cebe da bi mogli da spavamo a da nas ne udari promaja. Internet mozete ako imate srece uhvatiti u lobiju, ako to ne pokusava u isto vreme da ucini vise njih pa veza bude preopterecena. Sve u svemu, u nasem slucaju je bilo "koliko para, toliko muzike" pa ne mogu da se zalim. Ali da sam znala, kakvo je stanje u hotelu, malo bih se bolje opremila i lakse bi podneli ti 6 dana. Ponela bih svoje jastucnice i navlaku za cebe. Sto apsolutno preporucujem!!!
Inece, prednost hotela je relativna blizina sestoseda.
U hotelu je ski servis, gde smo zaista povoljno iznajmili opremu.