Pozdrav Gost

Novi Postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
1
OC objavio kraj sezone, nakon 130 dana skijanja: https://www.oc-jahorina.com/nakon-130-dana-rada-zavrsena-zimska-sezona-na-jahorini/

Citat:
Ovogodišnja ski sezona na Jahorini počela je 24.decembra 2022. godine, a završila se 2.maja 2023.godine nakon četiri mjeseca aktivnog rada

Od svih podataka koje su iznijeli u clanku, zao mi je sto nigdje nije navedeno koliko je bilo ski prolaza od tog 24. decembra do 15. januara. :X

Sezona je bila zaista lijepa, s obzirom na vremenske uslova u decembru i januaru. Pogotovo je bilo lijepo sto su povremeno uredjivali dotatnu stazu na Olimpiku i sto je Praca radila duze nego inace. Mislim da bas nema potrebe iznositi tako ocigledne lazi.
2
Sve ispravno receno!  :>
3
snega kao u priči a planina prazna  :X isto se ponavlja svake godine, OC nikako da shvati da je mart uvek najbolji ali je planina prazna jer nemaju smisla da spuste cene i privuku goste. danas su u funkciji 2 lifta a popust je 5 maraka u odnosu na srednju sezonu i 11 maraka u odnosu na pik sezone (u odnosu na dnevnu kartu). pa gde to ima? ko će da dođe kada rade 2 lifta? mene samo čudi kako mogu hoteli i vlasnici vikendica da rade rentabilno u ovakvim uslovima  ideea:( nije ni čudo što je sve poskupelo kada je sezona max. 3 meseca, možda ni toliko (decembar i mart su katastrofa svake godine) na jahorini je post sezona odmah nakon sretenja a ne nakon 20. marta kada nikog nema
4
Je li iko skijao jucer, danas? Na izvjestajima OC se vidi da se snijeg brzo topi, otprilike svaki dan -5cm. Kakvo je stvarno stanje, sta mislite vrijedili li se nadati vikendu?
5
De ste raja,

Stigao 15og zavejan, 16 i 17 skijanje vrhunsko, 17 kazu svi mozda i najlepsi dan u sezoni, dobar minus, snega izobilje, a sunce.

Cak i danas staze ok drzale obzirom na debeli plus, al bas je pretoplo danas bilo, nisam fan bas tolikog plusa. Jos sutra pre podne da se overi i dosta za ovu sezonu.
6
kreći, ne razmišljaj ni trena  :skijas:
7
mijate.....kakvo je stanje, ima li snijega, isplati li se za vikend naletiti ( bio sam u februaru) al da " overim" sezonu :)
8
Ja sam sinoc na nocnom bio i staze su bile vrhunske. U srijedu i cetvrtak je najavljen novi snijeg.  A prije snijega uvijek ide jugo, pa moguce da ce sutra bit juzine.
9
Kakve su procjene za ovu sedmicu, što se staza tiče ?
10
Pozdrav

Kakve su staze i sta mislite o skijanju sutra 12. 03. nedjelja? Vrijeme bi trebalo biti dobro, suncano, a temperatura oko nule. 
Ako bude bar malo malo hladbije veceras, sutra bi staza mogla biti ok.
 Str: [1] 2 3 ... 10