Pozdrav Gost

Novi Postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
1
I ja sam to mislio ali je zabrana rada danas produzena od 19.04. do 26.04. :(
2Obzirom da topovi rade i obzirom da se spominje popuštanje mjera vrlo moguće da će se skijalište ponovo otvoriti. Menadžment to sigurno bolje zna pa zato i pale topove.
3
S obzirom na 1,3m snega, najavljeni - i nove padavine, Kopaonik zatvara 18.aprila sezonu, a u smislu dosadasnjeg ponasanja menadzmenta, odn direktora OC Jahorina gdina Ljevanica (ex direktora Skijalista Kopaonik) PRVI u Europi otvramo ZADNJI zatvaramo, tipujem da ce otvoriti Jahorinu nedelju dana posle Kopa da radi i da ce zvanicno zatvaranje biti POSLE Kopaonika, odn posle 18.aprila.
Pratite desavanja pa mozda ulovite neko spustanje na Jahorini.
5
I ja čekam k'o ozebo sunce da otvore da samo još jednom odem. Tamama nabavio opremu (do sada iznajmljivao) oni zatvoriše. Ne daju mi ni da isprobam šta sam uzeo.  X( X( X(
6
Sta nam ovo rade ,snijega na pretek a sad kad su sve mjere ublazili ne daju nam da jos malo uzivamo
7
I danas rade topovi, ratrak je na Poljicama, cesta kroz Sator posuta i ociscena. Mozda ima nade da se skijaliste ipak otvori, barem Poljice?
8
Definitivno kraj ove sezone. Zabrana produzena do 15.04. https://vladars.net/sr-SP-Cyrl/Documents/Zakljucak060421a.pdf

Ali zato mogu teretane i kladionice da rade...  X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(


EDIT: A danas ratrak prosao i topovi rade? Nista mi nije jasno  austin:(
9
Na zalost, Skijaliste ae zatvara na 7 dana po odluci Kriznog staba Rep Srpske. Nesto ne verujem da ce niti otvarati vise.
Bezobrazluk ali kad se na sve cuti procice i ovo. Kad je skijaliste bilo prepuno sve je radilo a evo sad, kad lokalno stanovnistvo skija i minimalni broj ljudi u smestaju, zatvaraju najopasniji deo za sirenje Covid19..bljak.
"Inače Štab za vanredne situacije RS donio je novi set mera koje će biti na snazi sedam i one podrazumevaju da je od ponedeljka zabranjen rad ugostiteljskim objektima, skijalištima, trgovačkim centrima, bazenima, velnes centrima, ustanovama kulture - pozorišta, bioskopi, muzeji, galerije i zabranjeno je obavljanje uslužnih delatnosti (frizerski i kozmetički saloni)
Jos 7 dana zatvorenog skijalista...kako sam i pretpostavio, prosto nema zainteresovanih strana kod OC-a i vlasnika smestaja na Jahorini da se skijaliste otvara a Vlada RS(kao vlasnik OC-a) to obnaroduje kao protiepidemijsku meru...do boljih vremena za ovu zimu izgleda KRAJ.

Ministar trgovine i turizma RS Suzana Gašić apelovala na građane da se svi pridržavaju preporučenih epidemioloških mera, navodeći da je novi set mera donesen sa ciljem sprečavanja širenja virusa korona zbog izuzetno pogoršane situacije.”
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk


Jos 7 dana zatvorenog skijalista...kako sam i pretpostavio, prosto nema zainteresovanih strana kod OC-a i vlasnika smestaja na Jahorini da se skijaliste otvara a Vlada RS(kao vlasnik OC-a) to obnaroduje kao protiepidemijsku meru...do boljih vremena za ovu zimu izgleda KRAJ.
10
Zdravo narode, Jahorina vec 2-3 sezone nije sklijaliste za lokalce, vidite samo ovaj forum, u stara bolja vremena do marta bi bio otvoren-popunjen i drugi dio foruma  od ca 40 strana koji su pratili vecinom lokalni skijasi i pisali svoja dnevna iskustva
 Str: [1] 2 3 ... 10