Pozdrav Gost

Novi Postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
1
Kafana, druženje forumaša / Odg: Kafana Prost ulaz i za mladoženje
« Zadnji post od HeAd u Danas u 14:42:25 »
Malo rakije, dobra volja i pravac planina  :skijas:
2
Hede sta kaze baba, kad je sledeca tura snega? Po kamerama mi se cini da je slabo palo ista nocas  (snow)

Kad sam vec u kafani red je da obrnem turu   (:smijeh:  (PIVA) (PIVA) (PIVA)
3
Kafana, druženje forumaša / Odg: Kafana Prost ulaz i za mladoženje
« Zadnji post od HeAd u Danas u 10:16:45 »
Moze rakija cim snijeg pada odmah i rakija lakse ide :)
4
Kafana, druženje forumaša / Odg: Kafana Prost ulaz i za mladoženje
« Zadnji post od mijat u Danas u 09:45:54 »
niđe  nikog  ideea:( moram s onim hedom da popijem nešto teška srca  (:smijeh:  (PIVA) (PIVA) (PIVA)
5
Na Kupresu pada već satima (web kamere), a ovdje nikako da naiđe
6
Imas kamere, to je istina, ali bato svaka treca vam radi. Praca stoji jos od prosle sezone...
Moja porodica voli Jahorinu i poucen stanjem.na istoj ove godine cekamo momenat. Ako ga ne bude....pravac Brezovica...dugo cekano jos od '99-e
7
U najgorem slucaju naucis za naredne sezone da ne uplacujes unapred bez da mozes da promenis datum, kao npr ja :bravo::(

Prognoze kazu nesto sitno snega veceras  (snow)
8
Jbt imas 10 kamera i sve na njima vidis i mozes da skontas da li da ides ili ne..
9
Sve to stoji sto si rekao za Jahorini, ali brate nema potrebe da nas OC toliko laže. Ja i ti ćemo doći na   Jahorini, možda zbog meraka i odmora za dušu, ali ima dosta porodica koji neće. Većina porodica, nažalost, kod nas ne može da sebi priušti i 7dnevni boravak na planini + 7dnevni merak uz vino i pršut po kafanama na planini. Ljudi jedva skupe pare i za neki pristojan smještaj i hoce da se informišu o stanju na planini. Gdje će gledati, nego na zvanični OC profil/site. A tamo med i mlijeko, kilometri i kilometri staza u funkciji, ljepota Božija. Kakvi Alpi pravac Jahorina. Sve kritike i negativne komentare brišu. Ti kontaš super, pravac planina kada ono kamen na kamenu, Poljice malo rade pa ne rade i onda sa dvoje male djece provedeš  7 dana u 10 kvadrata. Na Jahorinu se dolazi zato što se voli, al nema potrebe da te Jahorina je*e u zdrav mozak.
Pomaka da ima, ima ali su ove godine skroz razočarali. Sreća im je samo što su prošle godine imali onoliko snijega, inače bi ove godine na planini imali 100 ljubitelja 'odmora za dušu'.
Dodatno, po pitanju rampe i naplate parkinga ima odluka ministarstva iz kraja decembra da je ista naplata nezakonita i gdje se zahtjeva ukidanje rampe. Ista je objavljena na stranici Daria Sandić. U samom odluci fino piše da OC smije naplaćivati parking samo na prostoru koji dodatno uredi i obilježi za tu svrhu i daje nalog da se rampa ukloni. A pazi sada :) kazu da je OC dužna da u roku od 3 mjeseca dužna da Inspektorata dostavi obavijest o preduzetim koracima uklanjanja rampe :D Taman kada prodje sezona, a realno vrijeme potrebno da se rampa ukloni je 5 minuta. Pa ne sklanjaju naplatne kućice sa puta. A sto je najgore isti nalog je bio i prošle godine. Ja imam rezervaciju od 21.februara i nadam se da će do tada pasti snijega, mada i nezavisno od toga razmišljam da otkažem. Sve me više nervira to kaga god pitam sve sjajno, bajno a u stvari šipak.
10
Od 1986. sam bukvalno svake godine na Jahorini, do 1992. bar po 30-tak dana godišnje, a od 1995. po sedam dana. Skijanje na Jahorini nekad nije "koštalo", bili žičari drugovi nije ti trebao ski pas, a izlazilo se iz Sarajeva sa gradskim autobusom ili nađeš smeštaj u Šatoru ( bio studentsko odmaralište) i za sitnu lovu skijaš do mile volje. Sad kad dolazimo porodično, i kad se smeštaj iznajmljuje, a ski pas plaća po nerealno visokoj ceni, i sve je mnogo skuplje, naša ekipa od 5-6 porodica i dalje dolazi bez obzira na sneg. Realno na Jahorini nema skijanja bez 60-70 cm snega. Ovo veštačko osnežavanje je "mazanje očiju" gostima. Na Jahorinu se dolazi, jer se Jahorina voli, a ako još ima snega onda super. Ja mogu da se umorim na Jahorini i bez skija, a ako hoću baš skijanje, onda pravac Alpe. A tamo još skuplje. Nadam se snegu za vreme raspusta u Srbiji, a ako nema, biće vina i rakije i dobra ekipa. Sedam dana da "odmoriš dušu".
 Str: [1] 2 3 ... 10