Pozdrav Gost

Novi Postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
1
iz prve ruke, VIP nema vremena pošto su kruške krenule  (:smijeh: prvo kruške, pa temelji za stubove i kada prvi stub bude podignut biće i slike  regge
2
daj nam VIPE koju sliku, nemoj biti lenj  regge
3
Novosti, obavještenja, savjeti / Odg: Alpine coaster - jahorinski bob
« Zadnji post od mijat u 17 Kolovoz, 2019, 11:57:38 »
alpine coaster je atrakcija kako leti tako i zimi, mislim da nije trebalo težiti da bude NAJduži u evropi već da bude u funkciji tokom cele godine. 
4
Novosti, obavještenja, savjeti / Odg: Alpine coaster - jahorinski bob
« Zadnji post od vip-jahorina u 16 Kolovoz, 2019, 09:19:25 »
U jesen ce se djelovi koji smetaju razmontirati.
5
Novosti, obavještenja, savjeti / Odg: Alpine coaster - jahorinski bob
« Zadnji post od apokalipso u 16 Kolovoz, 2019, 07:51:53 »
A šta je sa stazama preko kojih ovo ide? Kako će se u zimskim uslovima skijati? Ili se više ti dijelovi neće moći ni koristiti za skijanje?
6
Novosti, obavještenja, savjeti / Alpine coaster - jahorinski bob
« Zadnji post od vip-jahorina u 15 Kolovoz, 2019, 22:26:47 »
Slijedi izjava predstavnika firme SunKids Austria, Oliver Kircheima sa otvaranja najduzeg zimskog boba na Balkanu:

"U ime clanova upravnog odbora sunkida dopustite mi da vam cestitam na ovom izuzetnom projektu i investiciji,na koje smo ponosni i zahvalni na cinjenici da smo partner. Kompletiran za samo tri mjeseca u uskoj saradnji sa nasim lokalnim partnerima i cijenjenim musterijama,od sada ce stajati kao novi rekord kompanije u smislu vremena kompletiranja projekta. Ne samo da ce vrijeme izrade i instalacije biti zabiljezeno kao rekord nego i tehnicki podaci na jahorinskom alpin kosterom su medju evropskim rekordima.

Jahorinski alpin koster krase sljedeće karakteristike: najduzi planinski koster na Balkanu, 2500m duzine, spada u 10 najduzih planinskih kostera u Evropi, ogroman vertikalni pad od vise od 330m, najveca brzina od 40 km/h, vise od 41 elementa uzbudjenja,kao sto su zaokreti nanize,spustanje sa mosta sa prosjecnim padom od 60% i ima 70 tobogana. Svi ovi rekordni podaci jasno prikazuju napore i konkurentnost olimpijskog ski odmaralista Jahorina koje su ulozili clanovi menadzmenta,time kreirajuci projekat za dugorocni razvoj skijalista i predivne destinacije Sarajeva i Jahorine.“
7
Novosti, obavještenja, savjeti / Odg: Cenovnik ski-pass za sezonu 2019/20
« Zadnji post od mijat u 07 Kolovoz, 2019, 09:05:31 »
vip jahorina se dugo bavi turizmom i lošiji mart davno nisu imali. nakon sretenja a najkasnije od 1. marta treba krenuti sa popustima (20, 30, 50%) i marketingom napuniti planinu i smeštajne kapacite. to što je planina puna vikendom nije čudo, u bližoj okolini jahorine gravitira 500000 stanovnika. postoji razlika između skijanja i zimovanja samo što OC više nije zainteresovan za ovo drugo, prodali su bistricu i sada im je ostao samo vertikalni transport a gazdovati njim je relativno jednostavno. cenovnik koji su izbacili potvrđuje sve ovo što sam napisao. u pravu si da su imali profit ali sve što su zaradili je bilo do 1. marta a posle im je već bilo svejedno i jedva su čekali da zatvore sezonu. ukoliko se OC bude ovako ponašao navući će gnev hotelijera i vlasnika privatnog smeštaja jer nije OC jedini na toj planini. možda bi rešenje bilo i da se ponude popusti na skipas ukoliko ga vlasnici privatnog smeštaja uzimaju za svoje goste. ja lično ne znam koji je cilj OC-a, privući što više gostiju iz srb, hr, slo, cg ili puniti planinu vikendom?!   
8
Novosti, obavještenja, savjeti / Odg: Cenovnik ski-pass za sezonu 2019/20
« Zadnji post od hallo u 06 Kolovoz, 2019, 12:43:10 »
@Mijat...dobar dan i tebi!
O preaznoj planini a posebno sablasno u prosloj sezoni, nema ni govora...nikad bolje nisu radili niti vise zaradili...SVI-FAKAT! Bio sam na svakih 10-15 dana do 25.marta..
Skijanje je skup sport, trziste odredjuje cenu, ja sam se samo neprijatno iznenadio, mada je bilo za ocekivati.
Sve u svemu-to je sto je..
BTW...off topic... na Kopaonik uzmem smestaj na Jarmu i platim ga za nas  6 kao i vikendicu na Jahorini u "prvom redu" sa koristenjem podzemnog parkinga i skijasnice...mada i tamo vise ne idem...deca stasavaju, hvala je Bogu, da sama idu...ja sad penzionerski i stedljivo...premerim 3 puta pa odem na 1-2 eventualno 3 dana.
9
Novosti, obavještenja, savjeti / Odg: Cenovnik ski-pass za sezonu 2019/20
« Zadnji post od mijat u 06 Kolovoz, 2019, 11:37:27 »
na kopaoniku se isto plaća parking, plaća se i ulaz u nacionalni park što je po meni veća otimačina od plaćanja parkinga. ako je parking uređen, očišćen i ako se može kulturno parkirati ne vidim šta je problem. imaš i na kopaoniku novi cenovnik za parking u garaži, 150 dinara sat ili ti, 1900 dinara za ceo dan pa izvoli ako ti nije skupo. kad samo pomislim na čuvene lopatare i njihov bezobrazluk muka mi je. ako im ne daš pare oštetiće ti auto a nećeš stići ni do prve žice.

malo je bezobrazno naplaćivati roditeljima ulazak u ski vrtić, takođe, naplaćivati noćno skijanje posebno a moglo se ukalkulisati u cenu dnevnog ski pasa. ne bih komentarisao da je post sezona od 23. marta pa nadalje  :X mislim da će i vip da se iznenadi  X( umesto da se zamisle u OC-u zašto je planina bila sablasno prazna tokom celog marta ove godine oni ponovo prave istu grešku.

ne vidim da li ima neki popust u predprodaji sezonskog ski pasa?!   
10
Novosti, obavještenja, savjeti / Odg: Cenovnik ski-pass za sezonu 2019/20
« Zadnji post od hallo u 05 Kolovoz, 2019, 14:42:41 »


 Str: [1] 2 3 ... 10