Pozdrav Gost

Novi Postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
1
Pozdrav svima!
Ovdje se baš utišalo i primirilo...Gatam da li da kupujem ovaj ski pass u pretprodaji. Ima još 4 dana do kraja akcije. Bila bi mi velika ušteda na 4 pass-a ali i velika pada ako ne bude skijanja. Nisam pametan ideea:(
Planiram na skijanje u drugoj sedmici januara.
Šta vi mislite?
2
tebe će pre alkohol ubiti  ideea:( (:smijeh:
3
Mijate, smatram da nisi u pravu, ove godine se teško može skijati "napolju" (to menadzment zna) tako da smo prinudjeni na Jahorinu, ako nas gripa ne ubije  :)
4
i ja koliko vidim iste su i greške ponovili od prošle godine  :X parking, noćno skijanje, post sezona, ski vrtić, ... kako je moguće da post sezona počinje 22.  marta? ko će da dođe 22. marta na skijanje kada voće procveta a livade ozelene  X( u zadnje dve godine nikada veća tuga na jahorini nije bila u martu, sve prazno, niđe nikog i umesto da post sezona počne 1. marta ona će da počne 22. marta  (:smijeh: logika je jasna, oc više ne interesuje bistrica i bilo šta oko smeštaja, ne interesuju ga hoteli, vikendice i privatni sektor. bitni su mu vikendi kada će da uzme brdo para od dnevnih karti za parking i ski karti (dnevnih i noćnih). mnogi skijaši su već odlučili, 7 dana skijanja napolju i jedan ili dva vikenda na jahorini, naravno ko je bliži jahorini. jezero će kao i prošle godine da bude prazno već 6. decembra pošto će po svaku cenu da se osnežava da bi ski sezonu prvi otvorili u evropi a i šire.
5
Koliko vidim cijene karata su ostale iste - bar za dio ponude koji je bio dostupan i prosle godine.

Iako su cijene karata iste, generalno je skijanje poskupilo - pik sezone je znacajno produzen, tako da imamo kracu srednju sezonu.

Vidim opet se ne nude sezonske nocne karte, nego mora ici zajedno sa dnevnom?

Izasle su i nove-stare cijene parkinga - sezonska parking karta opet moze samo na Vuciji most. -_-

6
Cijene više manje slične prošloj sezoni. Mislim da će u ovoj zimskoj sezoni Jahorina ubiti s poslom s obzirom da smo svedeni u jednu vrstu "Tora" radi ove gripe..
7
vidi se da OC baš čita naš forum, ovo nije bilo juče na njihovom sajtu
8
Novinski kutak / Hotel Bistrica ponovo prodat?!
« Zadnji post od hallo u 30 Rujan, 2020, 16:26:16 »
TESLIĆ – Iz Zdravstveno – turističkog centra (ZTC) “Banja Vrućica” potvrdili su danas da su potpisali ugovor o kupovini hotela “Bistrica” na Jahorini sa pripadajućim zemljištem sa firmom “BAT Hotel” Pale ističući da će konačna primopredaja nekretnine i pratećih nepokretnosti biti do 15. novembra 2020. godine.
IZVOR: https://www.capital.ba/potvrdjeno-iz-banje-vrucice-hotel-na-jahorini-bistrica-preuzimamo-do-novembra/
 ideea:( police:(
9
objavljeno je 15 % popusta na cene ski karti ukoliko se kupe tokom oktobra a zvaničnog cenovnika ne vidim   regge ima li ga negde , kako izračunati 15 %
https://www.oc-jahorina.com/cjenovnik-pojedinacnih-ski-karata-2019-20/
https://webshop.oc-jahorina.com
10
objavljeno je 15 % popusta na cene ski karti ukoliko se kupe tokom oktobra a zvaničnog cenovnika ne vidim   regge ima li ga negde , kako izračunati 15 %
 Str: [1] 2 3 ... 10