sreća naša pa čoveka mrzi da piše a i ko bi to čitao? dobro rečeno ali baš puno napisano sinke

mora da si i ti političar ili se baviš politikom iz hobija

koje su po tebi nebuloze u ovoj temi napisane? pošto sam i ja neke komentare napisao baš me interesuje

kome po tebi smeta ono srbija u nazivu? u stvari, kome može da smeta? da li si mislio na vladu republike srpske?
ne shvataš šta je vip napisao, pored profita koji interesuje ss interesuje ih i brand name!!! kada neko kaže oc znači da je rekao olimpijski centar!!! ispred imena kopaonika nema to oc
potpuno si u pravu da je u pitanju politička odluka ali se ne slažem da nije finansijski potrebna ss. zašto tako misliš? neko će uložiti pare a neće imati profita, ne razumem

ja isto kao i ti idem i na kopaonik i na jahu ali ipak, više uživam na jahi. meni više vrede tri 6-guza na jahi nego 15 žica na kopu (ne bih da nabrajam).
da li se politika može maknuti sa jahorine? ne može i to je svima jasno

dobro da si spomenuo kajmanska ostrva ali ne moraš ići tako daleko, ima i bliže sposobnih biznismena

i mene mrzi da pišem, samo se ponavljamo ali sam mišljenja da posle svega što se desilo na jahi i što smo ispratili na ovom forumu, investicije ss nikako ne mogu da budu loše po jahorinu. ovo stanje mora da se preseče!!!
svi dobronamerni se drže poslovice:
tuđe poštuj a svojim se diči