Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Gondola
Pozdrav Gost

Gondola

• 356 Odgovora
  • 210190 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

HeAd

• 4369
Odg: Gondola
« Odgovori #165 u: 21 Studeni, 2012, 17:46:00 »
Gondola je Ok prica ali mozda malo preuranjena...prednost gondole je vikend kada je gore mrtva glava za parking, a ako bi se uz gondolu napravio i koji hotel to bi bilo onda vec nesto ili ko zna mozda ce doci iiii opet olimpijada pa bude pun pogodak   ideea:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad žirafa neće biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

« Odgovori #166 u: 21 Studeni, 2012, 17:53:29 »
samo nek oni nju naprave  8))

*

BL

• 678
« Odgovori #167 u: 21 Studeni, 2012, 19:17:03 »
valjda ce. navijam za to.

*

BL

• 678
« Odgovori #168 u: 22 Studeni, 2012, 14:06:58 »
vipe, imaš litar najbolje loze i gajbu pive ako zatvoriš temu o gondolama i veštačkom osnežavanju  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: dobijam krvav proliv od komentara

pa da, vjestacki snijeg i gondola ne idu zajedno sa skijanjem. logicno.

*

mijat

• 6728
« Odgovori #169 u: 22 Studeni, 2012, 14:13:34 »
opet ti  X( ne znam zašto si se opet našao prozvanim i ne razumem tvoj komentar!? molim te prestani da provociraš po forumu  (Y)

« Odgovori #170 u: 22 Studeni, 2012, 14:36:19 »
opet ti  X( ne znam zašto si se opet našao prozvanim i ne razumem tvoj komentar!? molim te prestani da provociraš po forumu  (Y)
Ma sta se nerviras bez veze, rekao sam kad BL uslika i pokaze svoju ski opremu onda cemo dalje  austin:(

*

brera

• 7221
« Odgovori #171 u: 22 Studeni, 2012, 14:56:21 »
 X( X( BL i slićni pacienti, nemojte mi nervirat prijatelja, gene Mijata! 3:( A i neki od ostalih forumaša smo tankih živaca! regge

*

BL

• 678
« Odgovori #172 u: 22 Studeni, 2012, 15:30:21 »
Postoji nesto sto se zove razlicita misljenja i ona se slobodno iskazuju, to ne znaci da se ljudi moraju odmah vrijedjati i svadjati. Forumi na internetu bi trebali biti otvoreni za razlicite stavove bez medjusobnog vrijedjanja.   

O rijecniku necu nista komentarisati, ko hoce vidi o cemu se radi, vidi. Frendovi i prikljucena raja se ne uzima u obzir.

Srdacan pozdrav. 

« Odgovori #173 u: 22 Studeni, 2012, 15:33:35 »
Postoji nesto sto se zove razlicita misljenja i ona se slobodno iskazuju, to ne znaci da se ljudi moraju odmah vrijedjati i svadjati. Forumi na internetu bi trebali biti otvoreni za razlicite stavove bez medjusobnog vrijedjanja.   

O rijecniku necu nista komentarisati, ko hoce vidi o cemu se radi, vidi. Frendovi i prikljucena raja se ne uzima u obzir.

Srdacan pozdrav. 
J.... diplomata

*

brera

• 7221
« Odgovori #174 u: 22 Studeni, 2012, 15:40:13 »
 "BL"
regge (PIVA) regge anan

*

Nichifor

• 1748
« Odgovori #175 u: 24 Studeni, 2012, 00:02:18 »
ja zajebane igre. pa nema me kratko i odmah sranja pravite. ccc. da čika velja svakom po bonu i pravac prača.

*

BL

• 678
« Odgovori #176 u: 25 Studeni, 2012, 13:58:40 »

« Odgovori #177 u: 25 Studeni, 2012, 16:29:19 »
Stranice se prave za ponudu a ona moze izgledati jednostavna ili komplikovana kada prvi put postavis svoju stranicu ljudi se nauce i znaju napamet gdje sta ima i gdje sta stoji tako da za uredjivanje mislim da nema smisla nismo jos u 25st. da svaki covjek koji vidi kompjuter zna raditi na njemu a pogotvo da moja mama sad krene pregledati stranicu u flashu-3du pa dobila bi srcani i slom zivaca, a forumi na stranicama su tu da bi ljudi otvorili svoj mozak i pricali otvoreno pomogli ili odmogli svejedno jer imaju pravo na to i slazem se da svako ima razlicita misljenja i razlicit ukus pogotovo na ovako popularnim forumima gdje ovo gledaju ne samo direktori i radnici OC-a vec i viši ljudi iznad funkcije OC-a (to jest VIP  (:smijeh: ) S tim da bih rado prihvatio ovu temu kao razgovor slobodnog sadrzaja naravno vulgarnosti i prozivke nisu odobrene.

A sad sto se tice Gondole ljudi su to iskoristili u svoju korist, a mozda i nama bude od koristi samo treba sacekati da se zavrsi. Do tad ili ces kupiti sebi auto ili te gondola nece zanimati jer ces imati prevoz kakav takav mi mozemo nagadjati ko,sta,gdje,kuda ali nemamo blage veze koliko ce ovaj projekat kostati (kome ce koliko otici u dzep nikoga to ne interesuje samo nek se zavrsi) i koga ce prevoziti mozda nikoga ali ce se zbog toga i napraviti staza Jahorina-Pale pa ces imati najduzu stazu za skijanje/bordanje u regionu naravno sa vjestackim osnjezavanjem sto i nije neizvodivo. Jahorina je jedina u kojoj se ulaze brdo love samo pogledajte sta se sve promjenilo u ovih 4-5godina i ko nam je bio gost ako si bio u toku sjetit ces se, evo da pomognem jedno od poznati je i glumica Angelina Jolie... (Bjelasnica ne moze primirisati Jahorini sve dok ne zamjene onaj trosjed i ne naprave direktnu zicaru do samog vrha planine a tim i par kafica gdje se moze napraviti dernek)

Oko gostiju nemam sta reci, evo za tebe samo ovo ljeto dok sam vodio drustvo iz Sarajeva gore na pice preodusevili su se jer nikad prije nisu bili niti su razmisljali o Jahorini, najvise sto me odusevilo je to jer su svi govorili da je ovo planincuga u odnosu na Bjelasnicu u svojoj glavi nisu mogli ni zamisliti kako Jahorina izgleda dok nisu vidjeli svojim ocima, jer oni su samo znali za Bjelasnicu i Igman preko roštiljanja i šetnji u prirodu. Tako da moje misljenje zasto Sarajlija nema u tolikom broju kao na Bascarsiji je taj sto vecina njih nije bila na Jahorini ni tokom ljeta, a tek kad je zamisli zimska sezona i kad je ludnica kad osjetis tu EX-Jugoslaviju na jednom mjestu svi druzeljubivi i svako ce ti izaci u susret bez obzira da li si SLO-HR-SRB-CG-MK-BiH jer to gore nikoga ne zanima svi su dosli na odmor i druzenje... Sam dokaz je i ovaj forum od VIP party do iduceg partya svi se druzimo brojimo dane do ponovnog susreta volim ovu ekipu sa foruma neprocjenjivo i ako smo trenutno udaljeni preko stotinjak km  hug:(

Iz godine u godinu VIP Party postaje sve posjeceni, tako da se nadamo i ove sezone 2012/2013 da ce nas biti u sto vecem broju naravno svi su dobro dosli a volio bih da i ti dodjes da osjetis taj car druženja s Jahorinskim forumom.

Dok imamo ovu valutu sve ce biti uredu i monopol vode ovi sto imaju najvise ovih Dže ba zapelo
http://www.youtube.com/watch?v=oO9GZonPcUc&feature=related

« Odgovori #178 u: 25 Studeni, 2012, 20:14:04 »
Ma ne treba toliko blatiti Bjelašnicu u odnosu ja Jahorinu, mada je razlika u svemu više nego očigledna..A istina da.ogroman broj mladjih Sarajlija nije nikad bio na Jahorini i na tome treba dosta raditi,w evo Hare je najbolji pprimjer

« Odgovori #179 u: 25 Studeni, 2012, 21:17:19 »
Ma ne treba toliko blatiti Bjelašnicu u odnosu ja Jahorinu, mada je razlika u svemu više nego očigledna..A istina da.ogroman broj mladjih Sarajlija nije nikad bio na Jahorini i na tome treba dosta raditi,w evo Hare je najbolji pprimjer

nemoj mene ja sam ti poseban slucaj  (:smijeh: , sad me ne mozes otjerat s Jahorine ponekad prespavam i na sestosjedu sa laptopom u krilu jednom me je brera ulovio pricat ce ti kad se nadjete na rakiji   ole