Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Gondola
Pozdrav Gost

Gondola

• 356 Odgovora
  • 210191 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

raca

• 620
Odg: Gondola
« Odgovori #30 u: 19 Listopad, 2010, 10:48:15 »
Da se razumjemo, nisam ja protiv razvitka JA!!!!!!! Ali, puno, puno stvari je potrebno prije sredit i puno su potrebnije za razvitak JA. Prije otprilike 20 godina su planirali gondolu na Roglu ali su odustali. Pa su radije napravili fudbal stadion sa tartan stazom, dvoranu(3 igrališta za košarku, teretana, squaš,..), bazen i saune, radi se još nordijski centar(nije dovršen ali je u prošloj sezoni već bilo svj. kup u trćanju)........  SKI CENTAR Rogla živi i radi cjelo ljeto pa se odustalo od gondole, pa makar stoji iza centra fabrika UNIOR(vjerovatno svima poznata fabtika po alatima). 

Ljeti na Jahorini, nema zive duse. Poneko bere trave i borovnice, majstori rade na objektima, par zaljubljenik kao ja zaluta u ljetnjem periodu...

Nisam protiv gondole, ali da imam te pare, ulozio bih u ovo sto Brera prica.
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #31 u: 19 Listopad, 2010, 10:54:33 »
Da se razumjemo, nisam ja protiv razvitka JA!!!!!!! Ali, puno, puno stvari je potrebno prije sredit i puno su potrebnije za razvitak JA. Prije otprilike 20 godina su planirali gondolu na Roglu ali su odustali. Pa su radije napravili fudbal stadion sa tartan stazom, dvoranu(3 igrališta za košarku, teretana, squaš,..), bazen i saune, radi se još nordijski centar(nije dovršen ali je u prošloj sezoni već bilo svj. kup u trćanju)........  SKI CENTAR Rogla živi i radi cjelo ljeto pa se odustalo od gondole, pa makar stoji iza centra fabrika UNIOR(vjerovatno svima poznata fabtika po alatima). 

Ljeti na Jahorini, nema zive duse. Poneko bere trave i borovnice, majstori rade na objektima, par zaljubljenik kao ja zaluta u ljetnjem periodu...

Nisam protiv gondole, ali da imam te pare, ulozio bih u ovo sto Brera prica.
i brze bi ti se vratilo sigurno. ja nisam ni za ni protiv, nadam se da znaju sta rade jer nisu male pare u pitanju.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

« Odgovori #32 u: 19 Listopad, 2010, 14:06:51 »
ma nista sutra 100% kupujem gondolu i saljem radnike da rade  :P

za mene gondola je pun pogodak....nacin na koji ce se pretezno Pale te potom Jahorina renovirati uhhhh kakva bi tu bila ludnica samo da krene...sad nemas sta renovirat kad ljudi samo s autom mogu doci gore...dok ovaj ostatak moze busom od Makedonije,Slovenije,Crne Gore,Srbije itd. do Pala (onda na Pale ukljucimo, smjestaj, nocne provode, shoping 24h a bilo bi stranaca hrpa a $ bi bio odlican) gondolom na vrh tacno pred srušeni hotel Jahorina (i ako tamo bude zavrsna stanica bit ce isti trenutak 1000ljudi zainteresovanih za taj hotel, tako da bi sve islo svojim tokom) te potom naravno Sarajevo od Pala nije daleko tako da bi imali pun pogodak za nocni zivot....

Sarajevske noci zagrijavanje šema curo ofo ono

Jedna lagana pjesmica klik na sliku

*

loop

• 1042
« Odgovori #33 u: 22 Listopad, 2010, 12:52:00 »
allways stand sideways!

*

Nichifor

• 1748
« Odgovori #34 u: 22 Listopad, 2010, 13:22:21 »
znaš šta je u pitanju. projektna dokumentacija je završena za onu gondolu pale jahorina. to je gotov posao, izgradnja je izvjesna  puf:) ovo je sad drugi projekat  puf:) bolji....NEMA NI OD JEDNOG NI OD DRUGOG NIŠTA!

*

BOJAN-BG

• 4248
« Odgovori #35 u: 22 Listopad, 2010, 17:13:40 »

*

loop

• 1042
« Odgovori #36 u: 22 Listopad, 2010, 20:24:19 »
Ovo sam vidio na jednom drugom site-u. Znači staza blizu Pala?

allways stand sideways!

*

HeAd

• 4369
« Odgovori #37 u: 22 Listopad, 2010, 20:32:01 »
Pale i skijanje sa Jahorine skroz do pala...ako ako...cinjenica je da bi ta staza morala u potpunosti biti prekrivena topovima...sta sam puta isao na skijanje, a na palama ljudi kopaju krompir :)
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad žirafa neće biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

« Odgovori #38 u: 22 Listopad, 2010, 22:21:15 »
Ljudi nemojte se uzbudjivati oko neprovjerenih stvari. To je objavljeno na sajtu marvela. A to je jedna firma iz Lukavice (naselje pored aerodroma) o kojoj necu pisati previse. U svakom slucaju je to za sada ne provjereno i ocigledno na svoju ruku. Mislim da svako moze objaviti da pravi super projekat i da treba podrsku iz fondova. Ocigledno radi se o projektima koji se ispalte i sad odjednom se javljaju 2 firme za projekte koji nisu losi, ali ljudi nema jahorina infrastukturu za prijem toliko gostiju

Prvi je prihvatila opstina Pale kroz ciju opstinu ide taj projekat. A ne vejrujem da ce sad prihvati neki objekat koji bi bio konkurencija prvom projektu.

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #39 u: 23 Listopad, 2010, 01:36:21 »
kao i u svemu takmicenje izmedju dvije opstine.  3:( 3:( 3:(
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

*

pvb

• **
  • 45
« Odgovori #40 u: 23 Listopad, 2010, 11:07:50 »
Ovo sam vidio na jednom drugom site-u. Znači staza blizu Pala?

Mislim da je ovo zica i staza DIF-a, kod tunela Stambolcic.

*

pvb

• **
  • 45
« Odgovori #41 u: 23 Listopad, 2010, 11:30:05 »
Evo linka sa razmisljnjima, nadam se da ne smeta....

http://www.palelive.com/Jahorina/Jahorina-novosti/16895-Gondola-Jahorina-ekspres-prevoziće-2000-putnika-na-sat-(video).html

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #42 u: 23 Listopad, 2010, 11:54:35 »
‚ljudi postavljaju dobra i konkretna pitanja koja su po meni ostala bez odgovora. ovo mi stvarno djeluje sumnjivo.

*

marina

• 224
    • VIP Jahorina
« Odgovori #43 u: 23 Listopad, 2010, 12:35:20 »
Evo da se i ja kratko ukljucim u ovu temu, vidim da je prilicno interesantna.
Mislim da se zaista radi o  isuvise velikim  investicijama, a ne proverenom trzistu za koristenje tolikih kapaciteta,  te zaista ne vidim tu neku ekonomsku isplativostu  privatnih firmi osim ako u pozadini svega ne   stoji nesto sasvih drugo, mozemo to kratko (da ne imenujemo i ne konkretizujemo precizno sta je) reci da se radi o privatnim interesima, i da bi nam najgora varijanta bila da se pocne sa radovima ("ocisti teren od sume" ), a onda radovi naglo stanu ili se proda  privatna zemlja a radovi stanu.
Ja bih zaista volila i bilo bi dobro za Jahorinu da su ovo projekti kakvi su predstavljeni javnosti , ali nisam ni blizu sigurna da je tako i vrlo sam skepticna po tom pitanju.
VIP Jahorina Woman Team

*

minjon81

• 2039
« Odgovori #44 u: 23 Listopad, 2010, 14:24:16 »
iskustva su nam takva poslednjih 20 god da stvarno se covek mora distancirati od relacije dobra ideja - pozadina iste!!!