Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Cerkno
Pozdrav Gost

Cerkno

• 18 Odgovora
  • 19889 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

loop

• 1042
Cerkno
« u: 16 Listopad, 2010, 10:33:48 »
Manje spominjano skijalište u Sloveniji, iako po onome šta sam vidio po netu izgleda super - odlicno. Šesterosjedi, četverosjedi, snow park.. sve brate :)

http://www.skijanje.hr/hr/skijanje/clanak.php?id=12504
allways stand sideways!

*

brera

• 7221
Odg: Cerkno
« Odgovori #1 u: 16 Listopad, 2010, 11:11:06 »
Ok centar, nije toliko poznat, ali je super. :bravo::( :bravo::( :bravo::(

*

Big_DANE

• 3969
  • juSt sNowBoarDinG!
« Odgovori #2 u: 16 Listopad, 2010, 12:28:28 »
Hmmmm...nice! :)

*

BOJAN-BG

• 4248
« Odgovori #3 u: 16 Listopad, 2010, 22:11:20 »
Hmmmm...nice! :)

jos i jahorina dobro radi sta sve ima u okruzenju

*

Nichifor

• 1748
« Odgovori #4 u: 02 Veljača, 2012, 11:43:36 »
Devetogodišnji dječak teško je povrijeđen u slovenačkom skijalištu Črni vrh kada je pao sa ski-lifta sa visine od šest metara.

Kako javljaju slovenački mediji, dječak, koji je povrijeđen juče, hitno je prevezen helikopterom u ljubljansku bolnicu, gdje su mu konstatovane teške povrede.

Na mjesto nesreće izašla je i policija koja će istražiti slučaj.

Ski-centar na  Črnom vrhu nalazi se  nedaleko od gradića Cerkno  na  zapadu Slovenije.

*

skiDeki

• 6752
  • ZLATNA VREMENA
« Odgovori #5 u: 02 Veljača, 2012, 12:42:53 »
Ne znam sta da kazem, na skijalistu se mora biti maksimalno oprezan, mala nepaznja ili glupost moze imati neverovatne posledice..

Nadam se da ce decaku biti dobro, ako neko dobije informacije neka pise!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

*

mijat

• 6728
« Odgovori #6 u: 02 Veljača, 2012, 12:45:04 »
kako je mogao da padne? da li ima nekih detalja?

*

brera

• 7221
« Odgovori #7 u: 02 Veljača, 2012, 18:38:47 »

*

brera

• 7221

*

BL

• 678
« Odgovori #9 u: 02 Veljača, 2012, 19:58:26 »
mališi što brži oporavak. Koliko se sjećam, ista stvar se desila i na Jahorini prošle ili pretprošle godine?

*

Nichifor

• 1748
« Odgovori #10 u: 03 Veljača, 2012, 00:25:49 »
>:(
http://24ur.com/novice/crna-kronika/9-letni-smucar-padel-s-sedeznice.html

a on mene kritikuje kad mu ja na ćirilici napišem nešto  3:( 3:(

koliko sam shvatio mali je bio sam na žici, tehnički problem je isključen, dakle ispravnost korpe. ali mi nije jasno kako je mali od 9 godina mogao proći sam? ili ipak može?

*

brera

• 7221
« Odgovori #11 u: 03 Veljača, 2012, 18:43:13 »
Crni, izvini, ja mislio, da če Hare prevest! Mali je bio sam!!! A škola skijanja, još se nešto piše po forumima, da se bojao, plašio!! Dal visine....., nema veze,  nije se smjelo to dogodit!! Nadam se, da če se oporavit i ozdravit skroz!!!

« Odgovori #12 u: 04 Travanj, 2013, 15:41:28 »
Cerkno je najmodernije skijalište u Sloveniji, a nije veliko. Samo jedna staza, koja se zove Lom je top. Tamo mi preskijamo cijelu zimu (dobro sedmicu dana bili smo na Jahi). Ove godine proljeće neče dođ, tako da ćemo skijati na Cerknem i za taj vikend. Nevjerovatno za april. Objavila bi slike, a ne mogu - prezakomplicirano je ili nešto ne radi.
Tu je samo link do žive slike. Dobrodošli na Cerkno.
http://www.ski-cerkno.com/template/panorama/zivaslika.html

« Odgovori #13 u: 14 Travanj, 2013, 18:35:20 »
Tu je nekaj današnjih slik s SC Cerkno. Sezonu su završili prošli vikend. Snijega ima još puno, a nema interesa, da još rade. Čekamo na decembar    puf:)

*

taraba

• 210
« Odgovori #14 u: 14 Travanj, 2013, 18:42:00 »
Steta . :X