Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Krvavec - "slovenački ponos"
Pozdrav Gost

• 38 Odgovora
  • 33603 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

Nichifor

• 1748
« u: 26 Listopad, 2010, 01:10:26 »
Krvavec je kažu najbolje skijalište u Sloveniji. Nisam bio na ostalim ali bih svakome dao preporuku da ode ukoliko ima priliku. Staze su savršene. Popeglane do savršenstva. Ja čak nisam stekao utisak da su nakon 12 sati popustile (možda zbog uzbuđenja jer je stvarno bilo dobro). Ulaže se maksimalno što se I vidi. Odličan vertikalni transport, sve je u principu novijeg datuma. Cijene su onako. Čaj, kafa su oko 2-3 evra. Za ostalo se baš  ne sjećam ali znam da nije ekstra skupo. U svakom slučaju prihvatljive cijene za ono što nude.
Zanimljivo je I to što u podnožju ima ski info, sve radi besprijekorno, na web kameri se može pogledati kakvo je stanje na stazama jer nema šanse da znaš kakvo je vrijeme gore pošto je visinska razlika preko 1000 metara tako da se može desiti da recimo platiš gondolu (20 evra) koja te vozi na skijalište, dođeš gore a ono nema snijega  ;). Ako skijaš, za ski-pas doplaćuješ nekih 10 evra I kartu moraš da čuvaš jer se ne možeš vratiti gondolom ako je baciš. A nema drugog načina da siđeš. Još jedna stvar. Ako zaboraviš recimo rukavice I vratiš se gondolom odmah nazad, moraš opet da platiš 20 evra jer vožnja važi samo za 1 odlazak I 1 povratak.  Meni se svidjelo I otići ću bar na jedan vikend.
U prilogu je par fotki. Nema više jer mi je telefon crkao čim sam na vrh došao   austin:(

*

Nichifor

• 1748
Odg: Krvavec - "slovenački ponos"
« Odgovori #1 u: 26 Listopad, 2010, 01:12:33 »
i još malo...

*

raca

• 620
« Odgovori #2 u: 26 Listopad, 2010, 17:33:59 »
Pa sad, slike i nisu bas impresivne, reklo bi se danisi profesionalni fotograf  devil:( ... Vjerovatno si uzgred slikao, tako da i ne mozemo da steknemo ni priblizan utisak taj koji si opisao. Bar po onome sto si opisao, fina preporuka.
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #3 u: 26 Listopad, 2010, 17:40:48 »
evo da i ja malo pripomognem

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

*

Big_DANE

• 3969
  • juSt sNowBoarDinG!
« Odgovori #4 u: 26 Listopad, 2010, 20:52:20 »
Izgleda mmmm.... :)

*

Nichifor

• 1748
« Odgovori #5 u: 26 Listopad, 2010, 23:40:31 »
Izgleda mmmm.... :)

u stvarnosti je i bolje od toga.

darko je potpomogao odličnim fotkama. jbg maler, rikn`o telefon

« Odgovori #6 u: 27 Listopad, 2010, 00:28:14 »
super fotke super planina ;) ebga zaharije tebi rikne telefon na planini a meni na more  3:( da hoce kako biti samo zima pa da imam telefon kako treba bar 2godine

*

skiDeki

• 6752
  • ZLATNA VREMENA
« Odgovori #7 u: 27 Listopad, 2010, 10:08:50 »
Sudeci po slikamaovo skijaliste je fenomenalno ludzatobom:((
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

*

brera

• 7221
« Odgovori #8 u: 27 Listopad, 2010, 18:01:44 »
Super je. :bravo::( Dogodi se punoputa kao na JA, pa je gore magla, vjetar i onda si ga najebo. Samo gledaš one kolce(žuto crvene) sa strane staze i "pipaš" stazu, da ne odeš u provaliju. Dolje se ne vidi a kad se popneš gondolom, jao!

*

BOJAN-BG

• 4248
« Odgovori #9 u: 27 Listopad, 2010, 19:59:39 »
brera postavi i ti koju sliku sigurno ih imas,kolko ima kilometara staza

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #10 u: 27 Listopad, 2010, 20:17:04 »
Skijalište Krvavec je udaljeno 25 km od Ljubljane, 35 km od Bleda i 17 km od Kranja. Skijalište ima 30 km uređenih staza, na nadmorskoj visini od 1.450 m do 1.971 m, koje nude savršene uslove za skijanje na prirodnom i veštačkom snegu.
Zbog pogodne lokacije skijaška sezona počinje već krajem novembra i traje više od 150 dana, negde do prvih dana meseca maja. Skijalište svake sezone garantuje 100 skijaških dana. Skijaške staze su različite zahtevnosti, te su idealne za rekreativne i iskusne, tj. profesionalne skijaše.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

*

BOJAN-BG

• 4248
« Odgovori #11 u: 27 Listopad, 2010, 20:33:25 »
hvala darko

*

Nichifor

• 1748
« Odgovori #12 u: 27 Listopad, 2010, 21:42:53 »

*