Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Krvavec - "slovenački ponos"
Pozdrav Gost

Krvavec - "slovenački ponos"

• 38 Odgovora
  • 33604 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

BOJAN-BG

• 4248
Odg: Krvavec - "slovenački ponos"
« Odgovori #15 u: 27 Listopad, 2010, 22:41:14 »
mnogo mi se svidja ovo skijaliste
a nije daleko ąto je najbitnije

iz beograda za pet ipo sati se moze stici isto kao i do jahorine

*

Nichifor

• 1748
« Odgovori #16 u: 27 Listopad, 2010, 22:48:38 »
ja sam iz bl za 3- 3,5 sata do krvavca. do jahorine mi preko vlašića treba 3 a do kopa kontam za 5. vidjećemo :))

*

minjon81

• 2039
« Odgovori #17 u: 28 Listopad, 2010, 12:17:06 »
koliko je to daleko od Ljubljane?
I do kada prosecno traje ski sezona u Sloveniji, do kog meseca?

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #18 u: 28 Listopad, 2010, 12:20:23 »
Skijalište Krvavec je udaljeno 25 km od Ljubljane, 35 km od Bleda i 17 km od Kranja. Skijalište ima 30 km uređenih staza, na nadmorskoj visini od 1.450 m do 1.971 m, koje nude savršene uslove za skijanje na prirodnom i veštačkom snegu.
Zbog pogodne lokacije skijaška sezona počinje već krajem novembra i traje više od 150 dana, negde do prvih dana meseca maja. Skijalište svake sezone garantuje 100 skijaških dana. Skijaške staze su različite zahtevnosti, te su idealne za rekreativne i iskusne, tj. profesionalne skijaše.
moram da citiram sam sebe. ovde ti je sve napisano.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

*

minjon81

• 2039
« Odgovori #19 u: 28 Listopad, 2010, 12:25:45 »
 :-[

*

brera

• 7221
« Odgovori #20 u: 28 Listopad, 2010, 14:26:42 »
koliko je to daleko od Ljubljane?
I do kada prosecno traje ski sezona u Sloveniji, do kog meseca?
Otprilike 25km, slabih pola sata.
Garantiraju 100 skijaških dana(najviše zbog godišnjih ski - pasa). Znaći, negdje od sredine decembra(zavisi od nizkih temp., prirodnog snjega,..) do aprila.

*

minjon81

• 2039
« Odgovori #21 u: 28 Listopad, 2010, 14:53:48 »
Taman imam pitanje za tebe Brera,
jel ima nekakav prevoz iz Ljubljane na skijanje za vikend?
Trebalo bi da provedem 3 meseca u Ljubljani pa da znam jel da nosim opremu...
Mada ima dosta do marta kad idem ali eto, interesuje me!

*

brera

• 7221
« Odgovori #22 u: 28 Listopad, 2010, 15:56:40 »
Taman imam pitanje za tebe Brera,
jel ima nekakav prevoz iz Ljubljane na skijanje za vikend?
Trebalo bi da provedem 3 meseca u Ljubljani pa da znam jel da nosim opremu...
Mada ima dosta do marta kad idem ali eto, interesuje me!
hug:( hug:( hug:(  ;)
Ima, u vrijeme povoljnih ski uslova vozi avtobus iz Ljubljane do Krvavca, otprilike od 15.12 do 15.3., cjena oko 4,1€
više češ saznat kad dođeš  na http://www.ap-ljubljana.si/shop.php
Zadovoljna?

*

minjon81

• 2039
« Odgovori #23 u: 28 Listopad, 2010, 15:59:12 »
 ;D  hug:(  :bravo::(
zadovoljna i skroz se radujem!!!
i hvala!

*

brera

• 7221
« Odgovori #24 u: 28 Listopad, 2010, 16:20:33 »
Nisam te pitao  :o, bičeš tri mjeseca u Ljubljani, gdje, šta češ radit? Ima da se sretnemo.

*

BOJAN-BG

• 4248
« Odgovori #25 u: 28 Listopad, 2010, 19:40:24 »
;D  hug:(  :bravo::(
zadovoljna i skroz se radujem!!!
i hvala!

samo da te posluzi vreme ima da skijas sigurno par vikenda

*

minjon81

• 2039
« Odgovori #26 u: 28 Listopad, 2010, 20:57:30 »
Dolazim na neki studijski boravak, mislim da cu biti smestena na Filozofskom fakultetu!
Naravno da cemo se sresti, makar na Krvavecu na kuvanoj rakiji...  :bravo::(

*

raca

• 620
« Odgovori #27 u: 28 Listopad, 2011, 17:45:25 »
http://www.skibus.rs/aranzmani/slovenija/krvavec/ski-opening-krvavec-16-18-decembar-2011/

Je li neko ide?
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

*

raca

• 620
« Odgovori #28 u: 22 Prosinac, 2011, 14:23:10 »
Dodjoh, vidjoh, skijah... Nije bilo lose, prvi dan kisa, jedna staza radila, ja iskusno ostao da spavam i malo blejim po Kranju, ostatak ekipe se vratio ko sa fronta, pokisli, smrzli se... Drugi dan ok, cetvorosjed i jednosjed radio. Treci dan, savrsen dan, suncan, pustili i sestosjed koji ide na vrh i radilo je nekoliko staza. Iako na papiru imaju vise staza od Jahorine, mislim da Jahorina moze da ima bogatiju skijasku ponudu. Da je neko na Jahorini donio odluku da se umjesto dva sestosjeda izgrade te godine jedan sestosjed (recimo iz Poljica) i vjestacko osnjezavanje sve bi dugacije bilo. Sve u svemu pristojno to sve izgleda, gore nema mnogo kafica taman koliko treba. Cjene na stazi su duplo vece nego na Jahorini, npr. pasulj sa kobasicom (kranjskom :)) je 7 evra, kafa dva evra, caj 1 - 1,3 evra. Mi preko Ski Busa smo imali svuda 20 % nize cjene, a bilo nas je oko 450 :). Dobili smo i vaucere od sijalista u vrijednosti od 10 evra zbog kise prvog dana. Sve pohvale za Ski Bus, odradili su sve kako treba.

Primjetio sam da je trasa gondole na Krvavcu, bar za duplo uza i manje sume isjekla od ove koju planiraju s Pala da ide :). Jedno malo opazanje....

Evo i jedan snimak http://www.youtube.com/watch?v=QlLfQm2PzuI
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

« Odgovori #29 u: 22 Prosinac, 2011, 18:15:04 »
lijepo lijepo za promjeniti taman za iducu godinu stednuti nesto kesha i opaliti 7 dana... sta ti je sa GOPRO zasto se ovako trese  ideea:( ??