Dodjoh, vidjoh, skijah... Nije bilo lose, prvi dan kisa, jedna staza radila, ja iskusno ostao da spavam i malo blejim po Kranju, ostatak ekipe se vratio ko sa fronta, pokisli, smrzli se... Drugi dan ok, cetvorosjed i jednosjed radio. Treci dan, savrsen dan, suncan, pustili i sestosjed koji ide na vrh i radilo je nekoliko staza. Iako na papiru imaju vise staza od Jahorine, mislim da Jahorina moze da ima bogatiju skijasku ponudu. Da je neko na Jahorini donio odluku da se umjesto dva sestosjeda izgrade te godine jedan sestosjed (recimo iz Poljica) i vjestacko osnjezavanje sve bi dugacije bilo. Sve u svemu pristojno to sve izgleda, gore nema mnogo kafica taman koliko treba. Cjene na stazi su duplo vece nego na Jahorini, npr. pasulj sa kobasicom (kranjskom

je 7 evra, kafa dva evra, caj 1 - 1,3 evra. Mi preko Ski Busa smo imali svuda 20 % nize cjene, a bilo nas je oko 450 :). Dobili smo i vaucere od sijalista u vrijednosti od 10 evra zbog kise prvog dana. Sve pohvale za Ski Bus, odradili su sve kako treba.
Primjetio sam da je trasa gondole na Krvavcu, bar za duplo uza i manje sume isjekla od ove koju planiraju s Pala da ide :). Jedno malo opazanje....
Evo i jedan snimak
http://www.youtube.com/watch?v=QlLfQm2PzuI