Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Krvavec - "slovenački ponos"
Pozdrav Gost

Krvavec - "slovenački ponos"

• 38 Odgovora
  • 33606 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

raca

• 620
Odg: Krvavec - "slovenački ponos"
« Odgovori #30 u: 22 Prosinac, 2011, 21:59:14 »
lijepo lijepo za promjeniti taman za iducu godinu stednuti nesto kesha i opaliti 7 dana... sta ti je sa GOPRO zasto se ovako trese  ideea:( ??

Nemam kacigu, vec sa onom trakom sam je vezao, definitvno treba kaciga za stabilnije snimanje, mada nije ni to problem koliko je ledena staza... led je bio ko tucanik, imao sam utisak da vozim po makadamu... bila je ledena ploca, i ratraci su prosli par puta samo izlomili led.
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

« Odgovori #31 u: 22 Prosinac, 2011, 23:38:24 »
ma ajde bar ski skijao  :bravo::(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: sve u svemu odlican video i lijepa planina ebga mora biti lijepa kad je slovenska  (:smijeh: (:smijeh:

*

BL

• 678
« Odgovori #33 u: 17 Svibanj, 2012, 13:04:56 »
E tako se to radi...

http://www.skijanje.rs/vesti/krvavec-letnja-sezona-pocinje-u-subotu-19-05-2012/

Super stvar.
Šta mislite koliko bi ljudi moglo da plati ove karte kod nas? Ja ne bih a malo znam onih koji mogu. Recimo, dvoje odraslih i dvoje maloljetne djece a cjenovnik ovakav: 

"Cene jednodnevhih karata za Letnji park 2012.:
- Odrasli  - 24 eur
- Omladina 14 do 18 g - 21 eur
- Deca 7-14g - 18 eur
- Deca do 7g - 13 eur"

*

looka

• 1266
« Odgovori #34 u: 17 Svibanj, 2012, 14:50:35 »
Za naše uslove jeste prilično skupo ali kad uzmeš da su sve aktivnosti uključene u cijenu (ako sam dobro razumio) onda je cijena OK. U svakom slučaju meni se video baš svidio i ne bih žalio pare da isprobam kako sve ovo izgleda!  ;D

*

BL

• 678
« Odgovori #35 u: 17 Svibanj, 2012, 19:43:14 »
Da preciziram - pokušao sam zamisliti nešto tako na Jahorini npr. u ljetnom periodu. A izgradnja tog veselja prilično košta i da bi se to vratilo cijene karata moraju biti takve kakve su. To je već druga priča.
Inače, svima srećan put na Krvavec. 

*

hallo

• 215
« Odgovori #36 u: 15 Prosinac, 2012, 14:17:01 »
Ne znam tacno, ali po nekim info oko 400 clanova SkiBus-a iz Srbije je trenutno na Krvavaecu ali ih vreme nije posluzilo...evo citat SMS-a koji sam dobio sa lica mesta:
"Vreme nikakvo kisa, magla, propala Slovenija, staza nije losa al' samo jedna pa kao debili pijemo pivo, mezimo...pozdrav iz Slovenije."
 Pih...a delovalo je da ce biti full 3:(
Vo se vezuje za rogove a Covek za REC!!

*

Nichifor

• 1748
« Odgovori #37 u: 15 Prosinac, 2012, 23:40:14 »
Ne znam tacno, ali po nekim info oko 400 clanova SkiBus-a iz Srbije je trenutno na Krvavaecu ali ih vreme nije posluzilo...evo citat SMS-a koji sam dobio sa lica mesta:
"Vreme nikakvo kisa, magla, propala Slovenija, staza nije losa al' samo jedna pa kao debili pijemo pivo, mezimo...pozdrav iz Slovenije."
 Pih...a delovalo je da ce biti full 3:(

ako su krenuli samo na vikend, nemam riječi...prognoza, alo rođeni... ako su krenuli ranije, na sedam dana, o5, alo rođeni, slovenija 7 dana. pa to ni brera ne radi regge

*

hallo

• 215
« Odgovori #38 u: 16 Prosinac, 2012, 09:56:46 »
Ma jok...to je "redovni" ski opening na Krvavecu na koji pomenuti SkiBus vodi svake godine u ovom terminu ...nego mi zao ovog mog drugara...extra je izgledalo u cetvrtak (kao i Jahorina)
 3:(
Vo se vezuje za rogove a Covek za REC!!