0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Samo da vas upozorim sa Danetom morate biti pazljivi i ici mu niz dlaku, jer ako ga iznervirate samo vas lupi od gore u glOvu i zakuca vas u sneg!!!Eto cisto mali info :o
Ma salim se malo Znaci da ispravim Dane vas nikad ne bi udario od gore, on tuce samo samarom
Citat: skiDeki - 20 Veljača, 2011, 14:12:29Samo da vas upozorim sa Danetom morate biti pazljivi i ici mu niz dlaku, jer ako ga iznervirate samo vas lupi od gore u glOvu i zakuca vas u sneg!!!Eto cisto mali info :o Deki sunce mu ispade da sam HULIGAN :'( :'( :'(
Ja sam odgodio dolazak!!!
Citat: looka17 - 20 Veljača, 2011, 19:02:06Ja sam odgodio dolazak!!! Nemoj da me ceras da dolazim u Doboj! :P :P
ajde kad dodjete gore pokazat cu vam ali tebi...drugi nek gledaju (zezam se) jer ce mi puc film pa ode sve u k***c ma ne treba meni to drago mi je pomoci koliko god mogu i upoznati prijatelje (ovi standarni forumasi su extra i njih ako vidis po stazi zaustavi nisu bezobrazni (samo se cuvaj Bojana on te moze pojest...a i Brere opasno lovi dlakavom puskom) sve u svemu sve mozes rjesiti sa rakijom...takodje nisu bezveze dostigli rang VIP RAJA a i ovi malo manje rangirani su SUPER mada nisam jos sve upoznao)... ali ako baš mora se castit onda samo jedna casica kerozina pored lifta mi je dovoljna HvalaVIDIMO SE!!!!!
od 27.12-07.01 u Lućića