• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Benzinska pumpa prije Jahorine

Started by mato74, 21 January, 2011, 18:30:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.



Kenan27

Po meni u Sarajevu najbolji Energopetrol, INA I OMV, mada su mi se ovi zadnji pokvarili u zadnje vrijeme...
Na INI ti ponude i neki aditiv protiv smrzavanja nafte, ja licno nisam pristalica sipanja raznih aditiva, naspem samo ATF svako 2000km na pun rezervoar ali mi je otac prosli put sipao dizel i "premuntaju" ga da naspe taj protiv smrzavanja, jel mu sta pomoglo ne znam, fino je palio na minusima mada uvijek fino pali :)

brera


Big_DANE

Quote from: brera on 21 January, 2011, 19:02:55
Ja toæim u Derventi odnosno razkr¹èe za Dervento kad idem i kad se vraèam. Velika pumpa, praonica i za teretna vozila, servis, veliki bife-restoran uredeno i èisto, sve. Èista 10. Imaju EU diezel i diezel za "domaæe ma¹ine". (:smijeh: (:smijeh:

Hahahahahaha... dizel za domace masine >>> LOZ ULJE!!!! :)))))))

brera

Ne Dane mislim da nije rijeæ o lo¾ ulju.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: Mislim da je i oznaka dizel po standardima (i vjerovatno uvoz)EU i "domaæe" iz Broda. Nikad nikakvih problema nisam imao.

loop

bahahah u Tomislavgradu ima pumpa u kojem konobarice nose noænu odjeæu u 1. smjeni  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
allways stand sideways!


brera