Pozdrav Gost

SKI CENTAR POLJANE- JAJCE

• 125 Odgovora
  • 66100 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: SKI CENTAR POLJANE- JAJCE
« Odgovori #30 u: 14 Studeni, 2011, 10:51:05 »
ma u pravu ste...bitno je da se čovjek " nasadi " na skije i uživa u snijegu na planini....naravno nemaju svi "milje "maraka da se opreme ko Bojan Križaj  :-\....važno je uživati na planini.....

*

brera

• 7221
« Odgovori #31 u: 14 Studeni, 2011, 12:34:26 »
 ideea:( Koga bi više ljudi gledalo? Tipa golog, golcatog na skijama, koji vuče "sidro" između skija? Ili tipa u "top" ski opremi ( i još pored svega nema pojma o skijanju)? regge

*

drm

• 259
« Odgovori #32 u: 14 Studeni, 2011, 12:51:56 »
ideea:( Koga bi više ljudi gledalo? Tipa golog, golcatog na skijama, koji vuče "sidro" između skija? Ili tipa u "top" ski opremi ( i još pored svega nema pojma o skijanju)? regge
Golu ženu  >:D

« Odgovori #33 u: 14 Studeni, 2011, 21:59:48 »
ovisi ko kakve "afinitete" ima  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: možda neko ne voli "sidro"  (:smijeh: među nogama....

« Odgovori #34 u: 14 Studeni, 2011, 22:01:00 »
nemoj tako brera, i ja sam "goli" početnik  :bravo::(

« Odgovori #35 u: 03 Prosinac, 2011, 17:29:20 »
  sutra ću možda foto aparat u ruke i u inspekciju na lice mjesta da vidim šta se ( ne ) radi na terenu...........

*

leone

• 255
« Odgovori #36 u: 03 Prosinac, 2011, 19:19:00 »
je li toono skijalište u dobratiću

« Odgovori #37 u: 04 Prosinac, 2011, 22:23:19 »
Malo prije Dobretića, gdje je smješen repetitor. Uglavnom, skijalište još od prije rata.Znam da su pokušavali nešto napraviti na toj strani prema Dobretićima ali jednostavno nema ništa od toga.....ovo se skijalište diže iz pepela,polako.......kao i svugjde problem je infrastruktura i naravno nedostatak snjega...

*

MilanP

• 434
    • Mikro-X
« Odgovori #38 u: 04 Prosinac, 2011, 23:25:00 »
Nisam nikad bio, neverujem da cu ikad biti ;D  (:smijeh:

« Odgovori #39 u: 05 Prosinac, 2011, 11:18:29 »
  Šta da ti kažem...to je tvoja odluka, ne tjera te niko jel tako ? Svi su dobro došli, a ko neće šta da mu kažem....ne treba biti isključiv...ja sam za da se sve proba ako se može..važan je samo boravak na planini i uživanje u snjegu ( ako ga ima:))

*

MilanP

• 434
    • Mikro-X
« Odgovori #40 u: 05 Prosinac, 2011, 14:09:21 »
ma salim se bre! Naravno da bi kada bi imao priliku dosao! ;D

« Odgovori #41 u: 05 Prosinac, 2011, 19:11:32 »
Samo da krene  s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) nije bitno  gdje je je ko...glavnom da je na daskama ..... ludzatobom:((

« Odgovori #42 u: 06 Prosinac, 2011, 08:18:43 »
<a href="http://" target="_blank" class="new_win">http://</a> vidim jutros zabjelilo se ...i vrijeme je bilo 

« Odgovori #43 u: 06 Prosinac, 2011, 13:48:10 »
Fino se bijeli  ole

« Odgovori #44 u: 11 Prosinac, 2011, 15:53:10 »
  Danas sam išao gore i pravo sam se iznenadio od prošlog puta kada sam bio ( prije mjesec dana ) dosta se stvari uradilo..... Prva promjena je da su izvađena sva stabla sa staze tako da je sama staza sada i vizuleno dobila jednu čistinu i širinu....isto tako vršeno je vađenje kamenja i ravnanje terena ali to se još može malo uraditi, a na vrhu kod silaza sa lifta dovedena je instalacija za vodene topove..... isto tako od podnožja prema vrhu je prokopan teren i postavljen strujni kabel , a uz objekat koji je napravljen prošle godine...dodatno se zida, trenutačno ne znam šta je namjena. ali mislim jednostavno proširenje motela..... A sada i foto dokumentacija :