Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
SKI CENTAR POLJANE- JAJCE
Pozdrav Gost

SKI CENTAR POLJANE- JAJCE

• 125 Odgovora
  • 67444 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: SKI CENTAR POLJANE- JAJCE
« Odgovori #60 u: 02 Siječanj, 2012, 22:16:46 »
ohoo opa... krenuli svi sa topovima kao da su 20€  (:smijeh: (:smijeh: ma samo nek se radi sve pohvale  :bravo::(

« Odgovori #61 u: 02 Siječanj, 2012, 23:37:48 »
  Da nisu negdje naletili a rasprodaju...sve za 12 KM ! Ha ha ha i meni je čudno svi udaraju u topove svi se ove godine probudili ne znam šta je reć.........ili su skontali da ove godine indijanci nisu spremali drva ha ha ha

Danas siu upalili žice nako jedno sat i po za raju samo da se spuste koji put a onda su nastavili sa kopanjem i postavljanjem ormara ......

Naravno i koja sličica :

« Odgovori #62 u: 02 Siječanj, 2012, 23:42:54 »
i naravno ne može bez Kruške   ;D

« Odgovori #63 u: 02 Siječanj, 2012, 23:45:34 »
...............

« Odgovori #64 u: 03 Siječanj, 2012, 11:37:52 »
hahahahahahahhha odlicna stvar :D prelijepo vrijeme

« Odgovori #65 u: 03 Siječanj, 2012, 22:31:07 »
Piva se najbolje ohladi u snijegu od 5 cm :P

« Odgovori #66 u: 06 Siječanj, 2012, 21:10:11 »
Danas sniježna mećava....i naravano inspekcija staze......pa moglo bi se za vikend nešto napraviti ako se stiša vjetar.....sutra ipak na Kupres a onda nedjelja ovdje.....

« Odgovori #67 u: 09 Siječanj, 2012, 20:22:16 »
  Prema posljednjim informacijama....instalacija za topove je odrađena, pumpna stanica također...i u nedjelju topovi su pušteni  u probni rad...... pošto je i snjega napadalo u posljednjih dva dana....mislim da će konačno za ovaj vikend biti dobrog skijanja ( biće koja i fotka ) .....do tada...... budite mi zdravo  ;)

*

otrov

• 1013
  • op op op
« Odgovori #68 u: 09 Siječanj, 2012, 22:01:29 »
ako moze koja fotka prije petka i info za lift pa da se vidimo :)
share it with friend or two

« Odgovori #69 u: 10 Siječanj, 2012, 09:39:42 »
 Pošto sam s poslom do 5 svaki dan teško da mogu u toku sedmice napraviti kakav " izlet " gore........i ja pokušavam da vidim situaciju prije vikenda samog....ali evo pada snijeg i mislim da će za vikend biti nekog skijanja....ne znam jesu li popravili ratrak bio je u kvaru prije koji dan...ali znam da su momci proveli cijeli dan da ga osposobe...  javim se...

« Odgovori #70 u: 12 Siječanj, 2012, 07:52:14 »
 Evo kažu mi da žica radi i da je staza u pogonu..... za vikend onda gore .....

*

otrov

• 1013
  • op op op
« Odgovori #71 u: 12 Siječanj, 2012, 11:01:00 »
moj stari je vozio gore ratrak i odrzavao ga tak ak im treba pomoc oko popravke samo neka jave  8)
share it with friend or two

« Odgovori #72 u: 14 Siječanj, 2012, 19:20:44 »
 Danas bio gore....staze perverzija čista...napravili su odlično...koliko su mogli sa ono snijega što ima....nakon 14:00 malo su se kamenčići ponegdje pojavili ali kada se skida ....planinu smo napustili u 18:00 restoran radi...topovi uključeni. Dodatno cijena ski pass-a se promjenila sada je 18 KM dnevna za odrasle a za djecu iznad 7 g. je 15 KM.......a evo sada foto izvještaj:

« Odgovori #73 u: 14 Siječanj, 2012, 19:26:11 »
 NE znam koji je problem sa serverom ali se ne mogu upload-ovati slike kaže nema mjesta !!!

« Odgovori #74 u: 15 Siječanj, 2012, 00:31:11 »
NE znam koji je problem sa serverom ali se ne mogu upload-ovati slike kaže nema mjesta !!!

imas privatnu poruku tako moze koliko hoces