Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Pitanja za Ski školu VIP Jahorina
Pozdrav Gost

• 72 Odgovora
  • 60034 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

« u: 08 Veljača, 2011, 14:36:41 »
Sva vaša pitanja, sugestije, komplimente i sve ostalo što vas zanima možete pisati u ovoj temi.
Naši instruktori će vam se javiti i rado pomoći.

*

brera

• 7221
Odg: Pitanja za Ski školu VIP Jahorina
« Odgovori #1 u: 08 Veljača, 2011, 16:41:57 »
Predstavljanje instruktora VIP Ski škole SUPER, fotke takođe, jedino nisam pronašao instruktora VIP Board škole - HARISONA. ideea:(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

*

marina

• 224
    • VIP Jahorina
« Odgovori #2 u: 09 Veljača, 2011, 13:18:30 »
Harisone super odradjen posao i ideja mislim da ce ovo biti vrlo korisno onima koji trebaju neke savjete oko ski skole. :bravo::( :bravo::( :bravo::(
VIP Jahorina Woman Team

*

md

• 291
  • Generalni sponzor u paklu : "GORENJE"
« Odgovori #3 u: 01 Ožujak, 2011, 14:10:22 »
Pozdrav svima!

Trebao bih ,ako sve bude u redu , u subotu 05.03.2011 doći na Jahorinu. Imam 5.5 godina staru kćerku i ove godine pih pokušao da je prvi put stavim na skije. Malo smo kod kuće razgovarali s njom i stekao sam utisak da bi radije da je uči "Teta" nego "Čika" pa me zanima kako možemo stupiti u kontakt s nekom od djevojaka iz VIP škole skijanja i dali je možda još prerano da je navikavamo na skijanje?

Hvala u naprijed!
"Pivom protiv trbušnjaka!!!"
"Sportom protiv droge - Biciklom u Amsterdam!!!"

« Odgovori #4 u: 01 Ožujak, 2011, 16:13:11 »
ima jedna djevojka profesionalka pa se dogovorite oko svega  Dajana iz VIP SKOLE

*

md

• 291
  • Generalni sponzor u paklu : "GORENJE"
« Odgovori #5 u: 01 Ožujak, 2011, 18:50:15 »

VELIKO Hvala Hare!
"Pivom protiv trbušnjaka!!!"
"Sportom protiv droge - Biciklom u Amsterdam!!!"

« Odgovori #6 u: 01 Ožujak, 2011, 19:25:54 »
Dajana je  :bravo::(

*

drm

• 259
« Odgovori #7 u: 01 Ožujak, 2011, 21:40:49 »
Dajana je super, prošle zime supruzi i meni pomogla oko skijanja, izuzetno pozitivna i smirena osoba a za znanje ste vi već sve rekli!!! Dajana :bravo::( :bravo::( :bravo::(

« Odgovori #8 u: 09 Ožujak, 2011, 17:14:31 »
Zahvaljujem se na svim pohvalama....ljudima koji su me zaista lijepo pohvalili...i  naravno našem Hariju. Nisam  vidjela ranije ovu poruku pa se izvinjavam što niste dobili odg pre. Sa zakašnjenjem se  zahvaljujem veliki pozz od učiteljice Dajane i naravno ako dođete na Jahorinu možete da mi se javite.Veliki pozz

*

zex

• *
  • 1
« Odgovori #9 u: 28 Ožujak, 2011, 11:41:14 »
pohvala za vip jahorina ski skolu a posebno za marka tadica. marko je extra ucitelj koji zna sta radi svaka mu cast

*

josi

• **
  • 16
« Odgovori #10 u: 13 Listopad, 2011, 13:00:28 »
Preko zime (2011/2012) planiramo skijanje na Jahorini (neznamo još hotel), pa me zanima, da li ima učitelja skijanja na slovenskom jeziku, za djevojčicu 6 godina. Ona poznaje osnovnu tehniku zavoja (plug), pa želimo, da sve još utrdi i nadgradi.
Dakle, ima učiteljica skijanja, koja zna slovenski jezik?

« Odgovori #11 u: 13 Listopad, 2011, 13:04:15 »
hmmm, mislim da na cijeloj planini ce to biti malo teze, ali principijelno mislim da su ucitelji vec toliko izverzirani oko tih jezika da nebi trebalo biti problema.
inace, djeca polude za ovim nasim uciteljima, ne znam sta im urade, ali u svakom slucaju dobijamo slike i pohvale sa svih strana.  :bravo::(

provjerim, pa cemo objaviti cim saznamo nesto.

« Odgovori #12 u: 13 Listopad, 2011, 13:56:35 »
Preko zime (2011/2012) planiramo skijanje na Jahorini (neznamo jo¹ hotel), pa me zanima, da li ima uèitelja skijanja na slovenskom jeziku, za djevojèicu 6 godina. Ona poznaje osnovnu tehniku zavoja (plug), pa ¾elimo, da sve jo¹ utrdi i nadgradi.
Dakle, ima uèiteljica skijanja, koja zna slovenski jezik?
Ja mogu da preporučim odličnog instruktora skijanja. Zove se Nemanja Spasojević. Naučio je moju djecu da skijaju i za njega imam samo pohvale. Odličan je, smiren, zna sa djecom, djeca ga obožavaju i što je veoma bitno, stvarno se maksimalno trudi. Što se tiče slovenačkog, to ćete veoma teško naći na Jahorini. Ako želiš, mogu da ti pošaljem njegov broj mobilnog na pp.

« Odgovori #13 u: 13 Listopad, 2011, 16:24:14 »
Ja cu vam odgovoriti u ime  Ski Skole VIP koja broji 12 instruktora,od kojih svi imaju licencu od Skijaskog Saveza BIH.Mislim da nikakav problem nece biti da vasa djevojcica prodje skolu skijanja tj. svoje znanje nadogradi u nasoj skoli iako govori slovenski jezik,zato cu vam preporuciti da se javite na broj skole da se sa njima dogovorite sve u detalj i da rezervisete ucitelja u periodu  kad budete dolazili zimus,njihov  broj je +38765625885 ili +38765414413 .VELIKI POZDRAV ,PA SE VIDIMO NADAM SE NA ZIMU!!!

« Odgovori #14 u: 03 Prosinac, 2011, 13:57:36 »
Imao bih pitanje za ski instruktore!Imam dete od 4 god i zeleo bih da nauci da skija!Pa me interesuje dal nije mozda mala sto se tice godina,i naravno koliko bi bilo dovoljno casova da se uzme,i naravno koja je cena ski skole!veliki pozdrav