Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Pitanja za Ski školu VIP Jahorina
Pozdrav Gost

Pitanja za Ski školu VIP Jahorina

• 72 Odgovora
  • 60033 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

segi

• 614
Odg: Pitanja za Ski školu VIP Jahorina
« Odgovori #30 u: 28 Veljača, 2012, 02:07:14 »
Pitanje sam dobio na Sarajevo X com,tu odrzavam i preusmjeravam ljude na jahorina.org,a ono je:
Kćerka (6. god) i ja smo početnici, spustili smo se 3-4 puta niz Poljice (6-sjed), znači ne treba nam ski škola nego neko ko će biti tu ako zapne, pokazati koji trik, dok ja ne budem smio sam s njom.
Treba mi neko ko ce u cetvrtak biti gore da pomogne ako zapne?!Covjeku treba ski pratilac ili neko ko ce biti u blizini. Ako ima ko nek mii da br.u privatnoj poruci.Pozdrav i hvala unaprijed!

*

segi

• 614
« Odgovori #31 u: 28 Veljača, 2012, 12:48:12 »
Neko da pomogne???????

*

segi

• 614
« Odgovori #32 u: 29 Veljača, 2012, 12:07:41 »
Ima li i jednog ski instruktora online? Treba covjeku za cetvrtak! Neki mini cas?! Dajte ljudi zna li iko? Neki br.telefona!

*

mijat

• 6728
« Odgovori #33 u: 29 Veljača, 2012, 12:30:06 »
nije mi jasno šta hoće  :o ne treba mu instruktor nego neko da bude pored njega??? ako padne da ga podigne ili šta? ja još nisam čuo za ski pratioce  ;D

*

segi

• 614
« Odgovori #34 u: 29 Veljača, 2012, 12:41:41 »
nije mi jasno šta hoće  :o ne treba mu instruktor nego neko da bude pored njega??? ako padne da ga podigne ili šta? ja još nisam čuo za ski pratioce  ;D
Neko da mu se nadje pri ruci,neka mu neki instruktor odrzi mini cas i to je to!

*

mijat

• 6728
« Odgovori #35 u: 29 Veljača, 2012, 12:53:03 »
Ja cu vam odgovoriti u ime  Ski Skole VIP koja broji 12 instruktora,od kojih svi imaju licencu od Skijaskog Saveza BIH.Mislim da nikakav problem nece biti da vasa djevojcica prodje skolu skijanja tj. svoje znanje nadogradi u nasoj skoli iako govori slovenski jezik,zato cu vam preporuciti da se javite na broj skole da se sa njima dogovorite sve u detalj i da rezervisete ucitelja u periodu  kad budete dolazili zimus,njihov  broj je +38765625885 ili +38765414413 .VELIKI POZDRAV ,PA SE VIDIMO NADAM SE NA ZIMU!!!

malo samo prelistaj u nazad, sve piše  ;)

*

segi

• 614
« Odgovori #36 u: 29 Veljača, 2012, 12:54:37 »
Ja cu vam odgovoriti u ime  Ski Skole VIP koja broji 12 instruktora,od kojih svi imaju licencu od Skijaskog Saveza BIH.Mislim da nikakav problem nece biti da vasa djevojcica prodje skolu skijanja tj. svoje znanje nadogradi u nasoj skoli iako govori slovenski jezik,zato cu vam preporuciti da se javite na broj skole da se sa njima dogovorite sve u detalj i da rezervisete ucitelja u periodu  kad budete dolazili zimus,njihov  broj je +38765625885 ili +38765414413 .VELIKI POZDRAV ,PA SE VIDIMO NADAM SE NA ZIMU!!!

malo samo prelistaj u nazad, sve piše  ;)
ok brate mijate,prelistao sam nego vidim da je posta postavljen davno,moglo se x stvari promijeniti.
U svakom slucaju veliko hvala!!!

« Odgovori #37 u: 05 Ožujak, 2012, 12:37:30 »
Za sve one koji imaju dilemu oko izbora ski instruktora, od srca preporučujem MARKA TADIĆA ( VIP Jahorina) ole, čoveka izuzetne posvećenosti i stručnosti, posebno u radu s decom! Mi smo mu utrapili troje izuzetno živahne, temperamentne dece koje je on fantastično obučio tokom 5 dana koliko je trajala obuka. Napredak je bio izuzetan čak i kod jednog mangupa koji nije baš bio mnogo koncentrisan na učenje...Marko je fantastičan u radu s decom, ima načina da ih motiviše a tehnika koju primenjuje je izuzetno efikasna. Marko, samo napred! VIP-ovci, da znate koga imate u svojim redovima!

*

new

• **
  • 77
« Odgovori #38 u: 05 Ožujak, 2012, 16:32:07 »
Ovo je stvarno istina ! Lika umjesto Vučka staviti kao  nostalgični logo. 

*

baja

• **
  • 33
« Odgovori #39 u: 05 Ožujak, 2012, 19:52:53 »
Hvala na svim lijepim rijecima,,znamo mi da imamo NAJBOLJE i samo NAJBOLJE ucitelje za vas,VELIKI pozz za vas od VIP tima...

« Odgovori #40 u: 16 Ožujak, 2012, 21:33:30 »
Da se i ja malo ukljucim  ;D ,nisam imao vremena prethodnih dana,morao sam skijati i ja za svoju dusu napokon  ;D ,puno ti HVALA Gordana na ovim lijepim rijecima od srca,znace puno za buduci rad,ali ti moram nesto zamjeriti,malo si pretjerala  ;D ;D

PUNO POZDRAVA za sve vas sa SUNCANE JAHORINE!!!

p.s.sutra skijam za vas,obecavam  ;D

*

Vanna

• **
  • 65
« Odgovori #41 u: 07 Listopad, 2012, 12:58:20 »
Ciaooooo...treba nam neka informacija..Planiramo da ucimo da skijamo ove zime u januaru (iako smatram da je to nemoguce nauciti osim kad si dete :)  Pa nam treba preporuka: ko, zasto, kako da ga nadjemo..?  Koja je uopste cena otprilike, nas 3/4 na 7 dana? Da li je Jahorina uopste dobar izbor za pocetak ili da bezimo na Zlatibor?  Pozzz

*

new

• **
  • 77
« Odgovori #42 u: 20 Listopad, 2012, 16:20:23 »
Ciaooooo...treba nam neka informacija..Planiramo da ucimo da skijamo ove zime u januaru (iako smatram da je to nemoguce nauciti osim kad si dete :)  Pa nam treba preporuka: ko, zasto, kako da ga nadjemo..?  Koja je uopste cena otprilike, nas 3/4 na 7 dana? Da li je Jahorina uopste dobar izbor za pocetak ili da bezimo na Zlatibor?  Pozzz

Kakav Zlatibor, kraj ovakve ljepotice !  Skijanje, Ah , skijanje , ta vječna polemika! Ovako , krenimo redom. Vaše početno znanje, izgled i fleksibilnost uveliko odlučuju o izboru trenera , načinu vježbi i samom pristupu tematici, kako naučiti skijati ! Gdje , kako i koliko bi Vi skijale, stvar je ne samo trenutne situacije i želje , nego je puno kompleksnije i ovisi o više faktora. Da sakratim , pošaljite samo svoje slike i dati instruktor skijanja , če se sam javiti ! Sretno !

*

Vanna

• **
  • 65
« Odgovori #43 u: 13 Prosinac, 2012, 13:14:52 »
eh svasta... :DD

*

Big_DANE

• 3969
  • juSt sNowBoarDinG!
« Odgovori #44 u: 13 Prosinac, 2012, 13:40:30 »
Ma pravac na Jahorinu i nemate frke za 7 dana cete savladati skijanje...skola skijanja VIP jahorina je odlicna, dosta strpljivi momci.... a ja vam kao border predlazem da ucite voziti SNOWBOARD! LAkSE je...nauci se za 3dana!!! :)))