Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Pitanja za Ski školu VIP Jahorina
Pozdrav Gost

Pitanja za Ski školu VIP Jahorina

• 72 Odgovora
  • 60059 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Pitanja za Ski školu VIP Jahorina
« Odgovori #60 u: 12 Ožujak, 2014, 11:07:40 »
Može sa 4 god i na bord

*

memce

• **
  • 14
« Odgovori #61 u: 12 Siječanj, 2015, 13:10:47 »
Planiram biti par dana na jahorini izmedju 6-13 feb.
Interesuje me jeli moguce iznajmiti instruktura na 2-3 sata za freeride/off piste rute. Ovde ne mislim na lude off piste rute gdje treba airbag, lopate itd. Mislim na rute oko/blizu piste, gdje mozes fino free-ride spustati.
Imam twin-tip skije koje olaksavaju voznju free-ride i skijam se dosta godina tako da tu nebi bilo previse posla oko ucenju, nego vise tips oko tehnike i pokazitelj ti dobri mjesta. 
Nadam se da nisam postavio previse glupo pitanje i da ste razumeli na sta mislim :)

Ovo pitanje je podrazmjeva da padne dobar snijeg bas u tom periodu - nadam se.

Mozete napisati i ime i kontakt instruktora i ja cu osobu kontaktirati,

ljep pozdrav

« Odgovori #62 u: 12 Siječanj, 2015, 14:25:57 »
Jel radi Boris Brezo jos u Ski škola VIP Jahorina?

« Odgovori #63 u: 13 Siječanj, 2015, 11:58:52 »
Pozdrav svima,

polako se i mi spremamo na Jahorinu. anan

Prije dve godine imali smo izvrsnog učitelja skijanja Marka Tadića.
Izgubio sam kontakt sa njim, pa me zanima dali netko zna da li se Marko još bavi skijanjem, ili se potpuno posvetio odbojci - koliko ja znam igra za OK Gacko u premijer ligi Bih.

« Odgovori #64 u: 13 Siječanj, 2015, 14:25:30 »
Marko Tadić koliko znam još radi kao učitelj skijanja. Imaš ga na Face-u, pa ga možeš kontaktirat.
btw, prije par godina mi je učio kćerku od 5 godina, i to što je on uspio s njom odraditi ja nisam mogao vjerovat. Marko je pravi momak i vrhunski ski-učitelj.
ako čita, veliki pozdrav iz ST-a.

« Odgovori #65 u: 03 Veljača, 2015, 15:43:29 »
Zdravo,

Prvi puta dolazim na skijanje i znam da su mi rekli da Jahorina i nije bas za pocetnike, interesuje me koliko otprilike treba sati sa intruktorom da se nauce bar osnove i da se mogu samostalno spuštati niz neku stazu. Inace imam 22 godine i imam mali strah od skijanja ali zelim nauciti kada vec imam priliku.
Takodje i preporuka za intruktora koji ima strpljenja je dobrodosla  ;((

Unaprijed hvala

« Odgovori #66 u: 04 Veljača, 2015, 09:57:24 »
Pozdrav,
vratila sam se s Jahorine sad u nedelju i ovo mi je bilo prvo skijanje. Ne znam da li je Jahorina preteška za početnike jer nisam nigdje prije skijala ali bilo mi je super! Bila sam kod instruktora Marka, skijala sam ukupno tri dana i proskijala. Marko je odličan, sve objasni i pokaže i uopće me nije bilo strah. Općenito velika pohvala ekipi na Jahorini...Marku, rentalu skija, svima na skijalištu i oko njega...svi su izuzetno srdačni. Ako čitate pozdrav iz Zagreba, nadam se da se iduće godine vidimo!
Pozdrav!

« Odgovori #67 u: 04 Veljača, 2015, 10:31:14 »
Zdravo,
Prvi puta

pozdrav i tebi drugi puta :), sa 24 godine, hahahahaa
za skijanje nikada nije kasno bilo 22 do 52 osnove skijanja mozes nauciti u roku jednog do dva sata uslovi za tako nesto su da izgubiš strah jer ti se nista nece desiti to je samo snijeg i skije ruke i noge se lome tek kada naucis dobro i brzo skijati, kao pocetnik nikada neces slomiti nista s tim da ujutro prije stajanje na skije uradis razgibanje kao na časovima sporta krenuvsi od glave do stopala kasnije samo te osnove koje naucis u sat-dva sa instruktorom i upoznas se sa nekim ko je kao ti i provodite vrijeme fenomenalno i usput naucis skijati, a preporuka SKI instruktora toplo preporucujem sve njih iz VIP škole a posebno izdvajam Marka Tadica a takodje imas dosta i ženskih tako da samo zaustavi nekoga ko je u VIP Jahorina jakni i zatrazi sta pozelis

Veliki pozdrav

*

mijat

• 6728
« Odgovori #68 u: 04 Veljača, 2015, 11:20:48 »
nemoj se plašiti, to je osnovno. obavezno uzmi instruktora, dovoljno ti je dva sata preko dana da provedeš sa njim a ostatak dana možeš vežbati sama. nemoj misliti da ćeš brzo da naučiš pošto to i nije tako jednostavno ali ćeš za 7 dana sigurno steći dobru osnovu. istina je da jahorina nije za početnike ali ko na jahorini nauči da skija može kasnije da skija gde hoće.

ako pak budeš htela da bordaš, nemoj slučajno da tražiš savet od hareta  (:smijeh:

*

Papki

• **
  • 30
« Odgovori #69 u: 06 Veljača, 2015, 11:04:12 »
Pozdrav, kažite mi, kdje vas mogu pronači na Poljicama? Dođem 28.2. pa bih trebao instruktora za sina koj ima 3 godine i 4 mjeseca.
Hvala.

« Odgovori #70 u: 28 Veljača, 2015, 20:25:14 »
Nista ne pitam, ali ako ikome pomogne, sve pohvale ucitelju Baji, presretni, osposobio curicu od 5 i pol godina za sve staze i sve liftove, a ona je tako veselo ujutro jedva cekala skolu skijanja.

« Odgovori #71 u: 10 Prosinac, 2015, 12:13:55 »
Pozdrav svima. Zanima me da ki je ovo još aktualno
JEDINSTVENO na Jahorini: Cijelodnevna ski skola za djecu ! Uzrast djece , od 7 – 13 godina. Skijanje od 10:00h – 12:00h ( pauza do 13:00h) Od 13:00h - 15:00h i po toj cijeni 200KM za ovu sezonu  - početak 2016?

« Odgovori #72 u: 25 Ožujak, 2016, 09:28:02 »
Vratile smo se s Jahorine :SS, trebat će nam vremena da se vratimo u realnost jer je bilo stvarno lijepo.
Svima bih preporučila ski školu VIP Jahorina s instruktorima Ogijem i Sašom, svaka čast, hvala! (Y) :skijas: