Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Pitanja za Snowboard školu VIP Jahorina
Pozdrav Gost

Pitanja za Snowboard školu VIP Jahorina

• 23 Odgovora
  • 22328 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Pitanja za Snowboard školu VIP Jahorina
« Odgovori #15 u: 27 Studeni, 2011, 23:41:54 »
uzimanjem casova 4sata dnevno bi te izaslo 80KM-40€ za jedno...s tim da bi u VIP SKOLI ja mislim imao dobar popust samo kada dodjes se trebas javiti na Poljicama gospodi u crvenim ili crnim jaknama na kojima pise VIP JAHORINA oni ce te uputiti bez brige...reci harison je rekao za popust... ako budes uzeo 4casa u jedan dan vec drugi dan bi vozio sam bez ikakve pomoci  ;D samo slusaj i radi sta ti se kaze...takodje ako nemate snowboaard opremu VIP SKOLA ce vam srediti

*

MilanP

• 434
    • Mikro-X
« Odgovori #16 u: 28 Studeni, 2011, 00:30:49 »
Jbt kako je to lako srediti ;D ;D ;D Samo se pozovem na Harisona  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
P.S Salim se!!

« Odgovori #17 u: 28 Studeni, 2011, 00:48:09 »
Jbt kako je to lako srediti ;D ;D ;D Samo se pozovem na Harisona  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
P.S Salim se!!

mozes zamislit kako je tek kad se odazoves na VIP-a pfffff u tome i jeste fazon sto ne mozes ni zamislit  (:smijeh: (:smijeh: ma normala castim te za ovu

*

MilanP

• 434
    • Mikro-X
« Odgovori #18 u: 28 Studeni, 2011, 00:58:55 »
 (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

« Odgovori #19 u: 29 Studeni, 2011, 13:00:10 »
@marijans dobrodosla nam
hare je brzi od munje  ;D
mislim da ce se Baja javiti cim stigne i odgovoriti na ovaj upit ...

« Odgovori #20 u: 23 Veljača, 2012, 23:11:36 »
Pozdrav!
Imam jedno pitanje.. ako sam gost vip-a,a 1 sat individualne nastave boardanja dodje 30 km. U slucaju da ja uzmem recimo 2 dana po  3 ili 4 sata dnevno  ,dali bi mi doslo sto povoljnije ili se svaki sat racuna po 30 km?  i dali  postoje neke grupe ,osim one sto traje 5 dana? jer sam ja od nedjelje do srijede il cetvrtka na Jahorini i uzela bi neki kraci tecaj,dal je moguce da vi jos nekog nadjete koji imas licnu situaciju pa nas  poducavate,pitam da mi dodje jeftinije :DD Hvala na odgovoru! Pozzz iz Hrv

*

bakica

• 255
« Odgovori #21 u: 27 Ožujak, 2015, 11:41:26 »
Pitanje postavljeno 2012 i još nema odgovora? Wau jeste brzi  devil

*

mijat

• 6728
« Odgovori #22 u: 27 Ožujak, 2015, 18:53:43 »
wau bakice, samo nas kritikuješ  3:( mora da te je dekica jutros iznervirao pa smo sad mi krivi  (:smijeh:

*

bakica

• 255
« Odgovori #23 u: 31 Ožujak, 2015, 12:34:52 »
Možda zato što ste "predobri"  (:smijeh:
I ako ne trpite kritiku, zašto onda pozivate forumaše da pišu svoja opažanja?  puf:)