Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Igrišta-Vlasenica
Pozdrav Gost

Igrišta-Vlasenica

• 31 Odgovora
  • 28838 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Igrišta-Vlasenica
« Odgovori #15 u: 18 Siječanj, 2014, 21:47:16 »
naj novije vjesti sa igrista
nema skijanja niti cega biti
a za utjehu nepostoje vise ni liftovi,sve je pokradeno a upravo se krade i sajla sa lifta tanjir(polozena ja na zemlju)

*

BL

• 678
« Odgovori #16 u: 18 Siječanj, 2014, 21:56:23 »
Užas i sramota.

« Odgovori #17 u: 18 Siječanj, 2014, 21:59:15 »
ubacicu sutra koju sliku,cisto da se vidi
barem za one koji su nekad dolazili
em da se nema sta vidjeti sem tuge i zalostii

« Odgovori #18 u: 18 Siječanj, 2014, 23:25:28 »
u Vlasenici bi trebalo pohapsiti sve od nacelnika opstine do poslednjeg policajca i dati im 5 dana da sve dovedu u red da je spremno za skijanje u protivnom dozivotna robija uz prinudni rad.

« Odgovori #19 u: 19 Siječanj, 2014, 17:23:51 »
ako bi se hapsilo onda niko u Vlasenici nebi osto a i pola B.Luke posto je Igriste 100% u vlasnistu vlade
a njih sve zajedno boli uvo

« Odgovori #20 u: 19 Siječanj, 2014, 19:36:00 »
ubacicu sutra koju sliku,cisto da se vidi
barem za one koji su nekad dolazili
em da se nema sta vidjeti sem tuge i zalostii
Cekamo slike tuge i zalosti (sweat)

« Odgovori #21 u: 19 Siječanj, 2014, 21:32:29 »
sve bi ja redom pohapsila i vlasenicu i po b. luke i svakogko je i najmanje doprinijeo tome

*

Big_DANE

• 3969
  • juSt sNowBoarDinG!
« Odgovori #22 u: 19 Siječanj, 2014, 21:44:35 »
Bas mi je zao. Planirao sam da svrnem malo. BiH = dzungla 3:(  X(  police:(

*

goghie

• 221
    • It is I
« Odgovori #23 u: 19 Siječanj, 2014, 23:05:18 »
Žalosno, na Igrištima sam naučio bordati ;((
I can go with the Flow...

« Odgovori #24 u: 20 Siječanj, 2014, 09:14:36 »
evo koja slika

« Odgovori #25 u: 21 Siječanj, 2014, 21:59:57 »
od juce nema vise ni sajle
nestala,isparila i nikom nista
e tugo moja

*

skiDeki

• 6752
  • ZLATNA VREMENA
« Odgovori #26 u: 22 Siječanj, 2014, 08:04:28 »
Lopovluk je, nazalost, postao realno stanje sadasnjice, krade se sve si svasta, unistava imovina, jednom recju strasno i zalosno..
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

« Odgovori #27 u: 22 Siječanj, 2014, 20:45:46 »
E tuge, samo kradu umesto da od toga nešto naprave i zarađuju ;((

« Odgovori #28 u: 23 Siječanj, 2014, 20:33:13 »
Ovo treba ko u sjevernoj koreji ...streljanje....makar mi i tetak bio....koja smo mi stoka od ljudi majko moja......

Ali i treba nam ovako biti jer smo mi SVI krivi što je stoka pod krinkom nacionalizma zavladala, sve pokupila i pokrala a mi im uredno  držimo  kesu dok kradu još im se i divimo kako su dobre vođe a milioni odlaze.....a kad izbori dođu opet ugroženost ovog ili onog naroda, ugroženost nacionalong identiteta itd....a ovamo frajer firme satro do nule milione izvuko i sere o nacionalnoj ugroženosti....ovo su stanja naše volje od sjevera do juga....nek ja mogu zastavom mahat i u crkvu /džamiju ići ko mu j.... mater što sam gladan il što imam život kao zatvorenik na Guantanamu.....dajte mi mojih 5 stoja da preživim i ovaj mjesec gčlasaću za vas do smrti vi ste mi mi omogućili život dostojan BAKTERIJE......FUJ !!!

« Odgovori #29 u: 24 Siječanj, 2014, 22:48:02 »
Kakva je situacija???? Pada li?