Pozdrav Gost

Rajko Vasic: Jahorina, boginja u rukama ćorkana

• 67 Odgovora
  • 32701 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

otrov

• 1013
  • op op op
Odg: Rajko Vasic: Jahorina, boginja u rukama ćorkana
« Odgovori #60 u: 17 Veljača, 2011, 16:12:49 »
hahah cuj ti gost .. pa ti si ovisnik :) pazi dane ja sam rekao sto sam imao da kazem povodom ove teme, pa da fino ukazem i na problem koji se provlaci kroz mnoge teme, a to je pismo koje se koristi na forumu, dok se ova prava problematika ne rijesi :)
share it with friend or two

« Odgovori #61 u: 17 Veljača, 2011, 16:33:10 »
Ukartako i da zavrsimo sa ovo diskusijom:
Nenzelim nikome zabraniti da pise cirilicom, ali mislim da bi bilo lijepo i fer prema svima da se koristi iskljucivo latinica. I stvarno mi nije jasno zasto je toliko vazno oko toga se zajebavati.

Znaci ipak molba za sve da pisu latinicom. Tu cu lrvom prilikom definisati u pravilima foruma, a za sada samo molba da ostane tako.

Tema je tekst Rajka Vasica. Svaki slijedeci komentar kojo nema veze sa ovom temom se brise.

*

Stale

• 347
  • najbrži je najbolji
« Odgovori #62 u: 18 Veljača, 2011, 07:47:04 »
ne znam uopšte što citiraš političare po forumu pa nam brišeš komentare
Rajko Vasić je jedan demagog koji bi ovakvu priču mogao napipsati i o ovogodišnjem rodu graška ili buranije

« Odgovori #63 u: 18 Veljača, 2011, 09:01:25 »
ne znam uopšte što citiraš političare po forumu pa nam brišeš komentare
Rajko Vasić je jedan demagogo koji bi ovakvu priču mogao napipsati i o ovogodišnjem rodu graška ili buranije

moj komentar vec izbrisan  :'(
a za Rajka se slazem, dobar komentar :bravo::(

« Odgovori #64 u: 18 Veljača, 2011, 09:15:05 »
fino je naglaseno:
Tema je tekst Rajka Vasica. Svaki slijedeci komentar koji nema veze sa ovom temom se brise.

*

HeAd

• 4368
« Odgovori #65 u: 18 Veljača, 2011, 09:58:30 »
stale dobar si lik....ali ako se radi demagogija koja je nastala na bazi cinjenica i istine te realne situacije...onda ne mozemo to porediti sa demagogiom oko graska...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad žirafa neće biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

*

Stale

• 347
  • najbrži je najbolji
« Odgovori #66 u: 18 Veljača, 2011, 10:24:50 »
pa dobro, ja se samo ne slažem sa njim
eto otvori njegov blog, nema o čemu on ne piše

hvala im sto su uložili pare u put i šestosjede ali nijedna investicija se ne vraća dogodine

*

md

• 291
  • Generalni sponzor u paklu : "GORENJE"
« Odgovori #67 u: 18 Veljača, 2011, 10:52:18 »
Prvo: Колико ја znam ,u ovoj, јеб.... држави , писма su ravnopravna (bez obzira што је ово интернационални forum trebalo bi da možemo pisati oba pisma).

Drugo: Ovaj Vasić je postigao što je htjeo, 5 minuta slave digao prašinu i sada pikira nekog drugog a pomalo prati kako se diže prašina oko njegovih "izvala"pri tome ne tvrdim ni da laže a ni da je u pravu , ko je makeo lovu ili nije mene ne zanima. Realno govoreći oko njega ne treba dizati toliku pompu , rekao čovjek šta je htjeo, kao što i mi na ovom forumu imamo isto to pravo - reći svoje mišljenje , a do nas je hoćemo li se mi primiti na priču ili ne. Za mene , ljubitelja Jahorine i skijanja , boli me uvo šta je ovaj istrtljao , samo me muči ako nema snijega. A ako je lik nekoga direktno prozvao ili uvrijedio  pa neka ga taj neko tužuje i tera po sudovima do bola.

Pozdrav svima i vidimo se početkom marta!
"Pivom protiv trbušnjaka!!!"
"Sportom protiv droge - Biciklom u Amsterdam!!!"