Pozdrav Gost

RAKIJADA - razne rakije sa prostora bivše YU

• 9 Odgovora
  • 6669 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

brera

• 7221
RAKIJADA - razne rakije sa prostora bivše YU
« u: 25 Veljača, 2011, 20:13:52 »
Pošto če u ovom terminu biti na JAHORINI i više degustacija raznih vrsta rakije, pišite o njima, stavite svoje ocjene, sa kojih prostora su stigle,.. Nemojte pisati o količinama. (:smijeh: Inače ova tema bi mogla stajati malo niže uz temu Kako lečiti MAMURLUK. (:smijeh: (:smijeh:

Odg: RAKIJADA - razne rakije sa prostora bivše YU
« Odgovori #1 u: 25 Veljača, 2011, 20:38:56 »
Pošto če u ovom terminu biti na JAHORINI i više degustacija raznih vrsta rakije, pišite o njima, stavite svoje ocjene, sa kojih prostora su stigle,.. Nemojte pisati o količinama. (:smijeh: Inače ova tema bi mogla stajati malo niže uz temu Kako lečiti MAMURLUK. (:smijeh: (:smijeh:

evo brera ovo mi je jubilarna 100-ta poruka na forumu. Posto si vip raja, ja mislim da mozes spajati teme, pa bi onda bilo stvarno da ih i spojis. Inace, javimo ti o svakoj voćki koju isprobamo :D (:smijeh: (:smijeh: ideea:( devil:( :bravo::( ludzatobom:(( ludzatobom:((

« Odgovori #2 u: 05 Ožujak, 2011, 22:29:33 »
evo ja se javljam prvi. sljiva je tradicionalno dobra, mijatova kajsijača je isto fenomenalna (makar hare tvrdi da je to samo dvaput prepecena breskva :D ), a i rakija od drenjaka je bila opce odusevljenje za svih... ako sam nesto propustio neka raja nadoda

*

brera

• 7221
« Odgovori #3 u: 07 Ožujak, 2011, 18:13:38 »
Sledeča godina, hit Hare na JA sa rakijom od LUBENICE (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

*

mijat

• 6727
« Odgovori #4 u: 07 Ožujak, 2011, 18:20:52 »
kaže hare da može i od pomorandže da se pravi rakija, stvarno je stručnjak, oduševio me je  ;D

*

brera

• 7221
« Odgovori #5 u: 07 Ožujak, 2011, 18:22:56 »
kaže hare da može i od pomorandže da se pravi rakija, stvarno je stručnjak, oduševio me je  ;D
U ispijanu :bravo::( :bravo::(

« Odgovori #6 u: 07 Ožujak, 2011, 18:40:31 »
U ispijanu :bravo::( :bravo::(
jeste jeste, steta sto nismo mogli visnjevacu donijeti, skupa je majku joj

« Odgovori #7 u: 08 Ožujak, 2011, 08:40:35 »
mene sto je odusevilo je mallorcina kako se pise drenovaca, boja savrsena...lookina radja je zakon pogotovo iz male pljoske kad pijes drzis je s dva prsta i samo nakvasis jezik..uhh al poslije toga dekieva sljiva kao i uvjek neprocjenjiva sjecam se od prosle godine za vip party da sam samo sipao a i ove godine dok je bila festa kod dekia u apartmanu... ne smijem zaboraviti jednu posebnu jako jako otrovnu rakiju koju mi je mijat dao ovo je ja mislim dobio iz slovenije pa preko njega da ja pijem i da me nema za 2dana(kratko receno: brera poslao da me ubije) zezam se mijat je imao profesionalni ceker za rakiju imao je rakije za mjesec dana a ne za 7 mada to je stari macak popio je on to u 4dana pa je poslije silazio u bife da naspe u probusenu pljosku  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

*

looka

• 1266
« Odgovori #8 u: 08 Ožujak, 2011, 09:01:10 »
Jbg ploska je mala ali zato flaša nije! Šteta što nismo uspjeli da odsjednemo negdje kao ljudi pa da to stučemo! Inače sam je ostavio gazdi vikendice i čovjek kad je našao zove me onako oduševljen, drago mu k'o dukat da sam mu ostavio!  :bravo::(
Inače ja sam od forumaša probao samo Mijatovu ako se dobro sjećam i ona je extra!  ludzatobom:(( Probao sam još razno raznih sa ljudima na žici ali to nisu bili forumaši...  ole

« Odgovori #9 u: 08 Ožujak, 2011, 12:58:29 »
mene sto je odusevilo je mallorcina kako se pise drenovaca, boja savrsena...lookina radja je zakon pogotovo iz male pljoske kad pijes drzis je s dva prsta i samo nakvasis jezik..uhh al poslije toga dekieva sljiva kao i uvjek neprocjenjiva sjecam se od prosle godine za vip party da sam samo sipao a i ove godine dok je bila festa kod dekia u apartmanu... ne smijem zaboraviti jednu posebnu jako jako otrovnu rakiju koju mi je mijat dao ovo je ja mislim dobio iz slovenije pa preko njega da ja pijem i da me nema za 2dana(kratko receno: brera poslao da me ubije) zezam se mijat je imao profesionalni ceker za rakiju imao je rakije za mjesec dana a ne za 7 mada to je stari macak popio je on to u 4dana pa je poslije silazio u bife da naspe u probusenu pljosku  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

ah, koliko god bi preuzeo rado zasluge za drenovacu, nemogu, to ti je curina rakija, ja sam ti vise onako za pojest i popit :))), ali da je savrsena, stvarno je...