Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Podržimo Hareta
Pozdrav Gost

Podržimo Hareta

• 130 Odgovora
  • 51198 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

mijat

• 6728
Odg: Podržimo Hareta
« Odgovori #120 u: 06 Lipanj, 2011, 19:24:59 »
ne brini miloše, sve je o.k, dve nedelje nisam ni znao da je kost polomljena.

igrao sam fudbal i desio se sudar sa protivničkim igračem mada postoji i druga verzija da sam se branio od mađarice  (:smijeh:

*

skiDeki

• 6752
  • ZLATNA VREMENA
« Odgovori #121 u: 06 Lipanj, 2011, 21:21:36 »
AAAAAA Vidi druga Mijata, sto se sjeb'o!!!

Zelim brzo ozdravljenje, Mada verzija incidenta nije bitna, ja ipak verujem u ovu drugu (:smijeh: (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

*

looka

• 1266
« Odgovori #122 u: 06 Lipanj, 2011, 22:28:56 »
UH, ja više vjerujem u ovu drugu verziju, Mađarice su opasne!  :bravo::(

*

brera

• 7221
« Odgovori #123 u: 07 Lipanj, 2011, 13:55:12 »
 (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Savijen mali prst i postavljeno pitanje: "Jel bi ti još išao na ribolov?"
Bez odgovora i počinje savijanje i drugog prsta: "Još bi išao na ribičiju?"
Još uvijek nema odgovora, ali slike govore same o posljedicama.
 (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

*

mijat

• 6728
« Odgovori #124 u: 07 Lipanj, 2011, 15:11:56 »
samo pravi prijatelji veruju u drugu verziju  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

« Odgovori #125 u: 07 Lipanj, 2011, 15:13:31 »
jojjj prijatelju Mijate sto nas krenulo pravo  :bravo::( :bravo::( neka bolje sad nego za vrijeme sezone  (:smijeh: mjesta ima slobodno dođi da se družimo nece nam biti dosadno
Pitao Brera Mijata: Šta bi ti uradio da ti slome ruku na dva mesta? Kad ce Mijat pa ne bi išao na ta mesta !

Nemojte se svadjati to je sportski ribolov, prihvati i pusti  3:(

*

brera

• 7221
« Odgovori #126 u: 07 Lipanj, 2011, 15:32:47 »
Ja sam povjerovao u prvu variantu, nisam ni pomislio da bi mogla biti i druga varianta. ??? Ali kad prijatelj, koji je i na terenu najbliži Mijatu, objavi varijantu br.2, šta ima da mu ne vjerujem. Pa zna čovjek, i poznaje i Mijata a i Mađaricu. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

« Odgovori #127 u: 07 Lipanj, 2011, 15:46:16 »
Ja sam povjerovao u prvu variantu, nisam ni pomislio da bi mogla biti i druga varianta. ??? Ali kad prijatelj, koji je i na terenu najbliži Mijatu, objavi varijantu br.2, šta ima da mu ne vjerujem. Pa zna čovjek, i poznaje i Mijata a i Mađaricu. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

jos mu dala i mali jastucic da nažulja glavu pa i nju u gips da stavi  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: mađarski jezik jeste zaeban, al koliko su mađarice zaebane imamo dokaz kod prijatelja mijata  3:(

*

mijat

• 6728
« Odgovori #128 u: 07 Lipanj, 2011, 17:44:24 »
zajebane su mađarice do bola, u pravu si hare  ;D moja je prva liga ali ima manu što broji žute kartone i ne daje crvene već lomi prste  police:( police:( police:(

*

brera

• 7221
« Odgovori #129 u: 07 Lipanj, 2011, 18:18:54 »
Da se barem navikne na  police:( police:( metode, pa da udara po bubrezima, pa npr. u jaja. Jest da i to boli ali se ne VIDI. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

*

Big_DANE

• 3969
  • juSt sNowBoarDinG!
« Odgovori #130 u: 09 Lipanj, 2011, 20:11:53 »
ne brini miloše, sve je o.k, dve nedelje nisam ni znao da je kost polomljena.

igrao sam fudbal i desio se sudar sa protivničkim igračem mada postoji i druga verzija da sam se branio od mađarice  (:smijeh:
AAAAAA Vidi druga Mijata, sto se sjeb'o!!!

Zelim brzo ozdravljenje, Mada verzija incidenta nije bitna, ja ipak verujem u ovu drugu (:smijeh: (:smijeh:

(:smijeh: (:smijeh:(:smijeh: (:smijeh:(:smijeh: (:smijeh:(:smijeh: (:smijeh: