Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Kafana "Suplja pljoska"
Pozdrav Gost

Kafana "Suplja pljoska"

• 745 Odgovora
  • 184028 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

MarijaBB

• 1276
  • osobni text
Odg: Kafana "Suplja pljoska"
« Odgovori #390 u: 28 Ožujak, 2011, 12:50:11 »
Sama sam ga gazala :).

Pozdrav proljecu i proljetnim radostima.

*

Laus

• 377
« Odgovori #391 u: 28 Ožujak, 2011, 12:57:21 »
uf uf uf ... što dobro izgleda!!!  :bravo::( :bravo::( :bravo::(

*

mijat

• 6728
« Odgovori #392 u: 28 Ožujak, 2011, 13:01:55 »
ženi se laus, vidiš šta znači žena u kući  ole

*

brera

• 7221
« Odgovori #393 u: 28 Ožujak, 2011, 13:04:26 »
@Marija
Njammmmmmmmmm. :bravo::( :bravo::( Marija, a kalorije? ;) (:smijeh: (:smijeh:
@Mijat
Ne tako brzo, neka čovjek barem malo odahne, uhvati vazduh. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

*

minjon81

• 2039
« Odgovori #394 u: 28 Ožujak, 2011, 13:05:39 »
Sad htedoh da kazem KALORIJSKA BOMBA!!! Brera me pretece...

*

MarijaBB

• 1276
  • osobni text
« Odgovori #395 u: 28 Ožujak, 2011, 13:09:07 »
A vi svi zivite na shejkovima i tabletama.......... Ubi nas ta amerikanizacija. Ja sam cijeli dan gredice u basti pravila, sadila i zaljevala.

*

Laus

• 377
« Odgovori #396 u: 28 Ožujak, 2011, 13:50:07 »
@mijat: pa pazi ... znam sta znači žena u kući...ali ovo tamo nisam vidjao (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

@brera: to za vazduh ti je pametno ali moze da bude i nezgodno, da se ne napiješ vode ... izadljem ja u subotu malo na neki splav... u ranim jutarnjim satima negde oko 6-7 shvatim da mi treba malo vazduha...izadjem malo napolje na svez vazduh...posle par trenutaka shvatim da se opasno klatim preko ograde ... tako da pazite kad udišete, moze i da se okupate  ideea:(
 (:smijeh:

*

minjon81

• 2039
« Odgovori #397 u: 28 Ožujak, 2011, 18:34:11 »
A vi svi zivite na shejkovima i tabletama.......... Ubi nas ta amerikanizacija. Ja sam cijeli dan gredice u basti pravila, sadila i zaljevala.

Greska devojcice, nikakvo hemijsko djubre niti otrovi! Zdrava hrana i trening!

*

skiDeki

• 6752
  • ZLATNA VREMENA
« Odgovori #398 u: 28 Ožujak, 2011, 19:07:38 »
ko je za pivo??

Sta nam je sa Haretom, ne javlja se vec duze vreme?
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

*

MarijaBB

• 1276
  • osobni text
« Odgovori #399 u: 28 Ožujak, 2011, 20:11:30 »

Greska devojcice, nikakvo hemijsko djubre niti otrovi! Zdrava hrana i trening!

Ovo je sve zdrava hrana. Kad smo poceli da se hranimo iz flasa, kutija, kesa i kad smo poceli da meso jedemo u tecnom stanju, poceli smo da obolijevamo od kojekakvih bolescina kojim ni naziv jos nisu dali.

Sad ne valja ni secer, ni masnoca, ni brasno, a valja nekakav proteinski shejk. Molim te lijepo.
Teletina, piletina, krompir, mrkva, presun, gljive, paprike, luk, poriluk, ljuta papricica. Sve domace.

Neki dan sam bila sokirana informacijom o najnovijem preparatu koji se reklamira na televiziji, Obesimed, koji se pije tako da uzmes dvije kapsule sa dosta vode sat vremena prije svakog obroka. One nabubre u zeludcu i simuliraju tezinu hrane i pocnu da pustaju nekakve stimulanse nerava koji mozgu daju info da nisi vise gladan. Jel to normalno? Pa covjek se hrani da bi zivio. I taj preparat kupis u svakoj apoteci, bez recepta i bilo kakve preporuke.
On sluzi za mrsavljenje..... Nisam sigurna. Mislim da sluzi za trovanje.

*

niko

• 165
« Odgovori #400 u: 28 Ožujak, 2011, 21:24:30 »
A jagnjetina, nisi je pomenula a  u BL ima jedan restoran samo se okreću janjci nikad ga ne promašim kad sam tu. :P ludzatobom:((

*

brera

• 7221
« Odgovori #401 u: 29 Ožujak, 2011, 05:47:33 »
Klasično dobro jutro. ;D

*

brera

• 7221
« Odgovori #402 u: 29 Ožujak, 2011, 05:54:46 »
ko je za pivo??

Sta nam je sa Haretom, ne javlja se vec duze vreme?
Uči arabski. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

*

mijat

• 6728
« Odgovori #403 u: 29 Ožujak, 2011, 06:59:23 »
dobro jutro, može klasika  ;D

hare radi kao crnac i već je počeo da skuplja pare za sezonsku i za put do slovenije, kaže, ne može bez brere  ;D ;D ;D

*

skiDeki

• 6752
  • ZLATNA VREMENA
« Odgovori #404 u: 29 Ožujak, 2011, 07:30:10 »
Dobro jutro, klasika ::)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...