Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Kafana "Suplja pljoska"
Pozdrav Gost

Kafana "Suplja pljoska"

• 745 Odgovora
  • 184029 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

Laus

• 377
Odg: Kafana "Suplja pljoska"
« Odgovori #405 u: 29 Ožujak, 2011, 08:55:45 »
A jagnjetina, nisi je pomenula a  u BL ima jedan restoran samo se okreću janjci nikad ga ne promašim kad sam tu. :P ludzatobom:((

dobro jutro!

a oš da nam odaš, da i mi overimo???  ludzatobom:((

*

brera

• 7221
« Odgovori #406 u: 29 Ožujak, 2011, 09:33:08 »
Samo za Lausa kafanče ne smije biti uz rijeku. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

*

MarijaBB

• 1276
  • osobni text
« Odgovori #407 u: 29 Ožujak, 2011, 09:44:00 »
A jagnjetina, nisi je pomenula a  u BL ima jedan restoran samo se okreæu janjci nikad ga ne proma¹im kad sam tu. :P ludzatobom:((

dobro jutro!

a o¹ da nam oda¹, da i mi overimo???  ludzatobom:((

Na kruznom, maj vej :), ili mau vau, kako ga zovu :). Nikad bila u zivotu, a i janjetinu ne jedem, mada kako ljudi kazu, dobra klopa sa raznja.

« Odgovori #408 u: 29 Ožujak, 2011, 10:03:51 »
Ima vas ali mi smo dominantniji u fudbalu a vi u skijanju, zato sam i predložio ovakvu "podjelu"! Ma mi balkanci smo svi mali a ima nas svagdje, pogotovo tamo gdje ne valja!  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

ja neznam da su Ivica i Janica Slovenci... xD al sto se tice skijalista i kulture naroda, nemam sto reci :)

sto se hrane tice, samo domace i iz studentske menze... tako da ja sve domace sto pojedem, odma ubijem menzom... i eto me na pozitivnoj nuli s hranom. A s picem uvijek domace  regge regge

*

mijat

• 6728
« Odgovori #409 u: 29 Ožujak, 2011, 10:22:39 »
bio je i vic za rakiju iz laboratorije: promućka čovek flašu kad ono, nema venca?! pita domaćina gde je venac a ovaj mu kratko reče

samo ti popij, venac ćemo doneti sutra na groblje  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

smešno ali istinito.

naravoučenije: ne piti rakiju iz prodavnice već domaću koja je proverena.

kako se niko nije žalio na moju rakiju  ;D jedina pritužba je bila na pljosku koja je bila mala (čuj mala, kakva je bila lookina  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: povučem a mladen viče: mogao si i meni ostaviti) ali mi kolega kaže da ima pljosku od pola litre  austin:( i da će mi pozajmiti sledeće godine

*

brera

• 7221
« Odgovori #410 u: 29 Ožujak, 2011, 11:23:30 »
Ima vas ali mi smo dominantniji u fudbalu a vi u skijanju, zato sam i predložio ovakvu "podjelu"! Ma mi balkanci smo svi mali a ima nas svagdje, pogotovo tamo gdje ne valja!  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

ja neznam da su Ivica i Janica Slovenci... xD al sto se tice skijalista i kulture naroda, nemam sto reci :)
Dobro znaš, Ivica i Janica nisu Slovenci. I niko sad nije o njih ni pisao, rekao. Ali ako si mislio na rezultate, koje su postigli, onda razumjem prvi dio tvog posta. Ali nemoj zaboraviti, ako znaš od. hočeš znati, da je početak i sve oko njih sa skijanjem počelo u SLO, uz stručno pomoč i znanje Slovenaca. Ivica neke stvari i trenere, savjetnike koristi još dan danas. Neču reči, da bez Slovenaca, ne bi postigli to što jesu, ali puno, puno, puno, teže. A možda i nikad.  devil:( 

*

brera

• 7221
« Odgovori #411 u: 29 Ožujak, 2011, 11:24:08 »

Dobro znaš, Ivica i Janica nisu Slovenci. I niko sad nije o njih ni pisao, rekao. Ali ako si mislio na rezultate, koje su postigli, onda razumjem prvi dio tvog posta. Ali nemoj zaboraviti, ako znaš od. hočeš znati, da je početak i sve oko njih sa skijanjem počelo u SLO, uz stručno pomoč i znanje Slovenaca. Ivica neke stvari i trenere, savjetnike koristi još dan danas. Neču reči, da bez Slovenaca, ne bi postigli to što jesu, ali puno, puno, puno, teže. A možda i nikad.  devil:(  

« Odgovori #412 u: 29 Ožujak, 2011, 11:42:46 »
mislio sam na rezultate da. Nisam ni spominjao da nema uloge Slovenaca u svemu tome, pa u RH nije uopce postojao skijaski savez kada su oni kretali tako da ono

*

looka

• 1266
« Odgovori #413 u: 29 Ožujak, 2011, 12:31:16 »
A imaju i oni Bojana Križaja, Janica i on su ista kategorija - PENZIJA! Slovenci su tradicionalno više okrenuti zimskim sportovima pa i iz tog razloga ta podjela. Mi i vi nemamo tradiciju kao oni, to se mora priznati!  ole

Mijate sledeće godine vučem za sobom kanister od 5 l! Zavežem za vez pa nek se 'ladi usput! E tad ću da te vidim!  devil:( devil:( devil:(
Mala je moja ploska stvarno ali narašće do sledeće zime! Nisam ja znao da ste stvarno pijanice tolike, još brera nije bio...  devil:(  (:smijeh:  (:smijeh:  devil:(

*

Laus

• 377
« Odgovori #414 u: 29 Ožujak, 2011, 12:46:22 »
jel to neko pominje rakiju???  ::)

*

looka

• 1266
« Odgovori #415 u: 29 Ožujak, 2011, 13:16:04 »
Kakva rakija?! Odakle to u kafani...  devil:(

*

minjon81

• 2039
« Odgovori #416 u: 29 Ožujak, 2011, 14:35:43 »
Sta se radi...

*

BOJAN-BG

• 4248
« Odgovori #417 u: 29 Ožujak, 2011, 20:57:04 »
Izgleda da svi rade i skupljaju lovu za sledecu sezonu

*

HeAd

• 4369
« Odgovori #418 u: 29 Ožujak, 2011, 22:08:54 »
posla mi maloprije termag ponudu za uskrs...vikend za dvoje 470KM....ja im odgovorih: svaka cast ako napunite hotel  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad žirafa neće biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

*

BOJAN-BG

• 4248
« Odgovori #419 u: 29 Ožujak, 2011, 23:37:21 »
veselo drustvo na forumu

14 gostiju, 4 korisnika
korisnika aktivno unazad 15 minuta:
BOJAN-BG, DarkoN, HeAd, skiDeki