Pozdrav Gost

Kafana "Suplja pljoska"

• 745 Odgovora
  • 179233 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

minjon81

• 2039
Odg: Kafana "Suplja pljoska"
« Odgovori #75 u: 10 Ožujak, 2011, 12:46:45 »
@ Mallorca - Hare nasao posao!

@ Sanja - ovo ti je jubilarna 17. kombinacija ski odela!!! Vidimo se na moru ako imas 1 kupaci! kikikiki

*

mijat

• 6728
« Odgovori #76 u: 10 Ožujak, 2011, 12:55:52 »
Vidi, vidi, gdje se prijatelj Mijat ušunjao. hug:( Kako li je izpružio ruku u desno da je zagrlio i Maidu i Sanju. hug:( (:smijeh: (:smijeh:
U Mijata našeg gumene su ruke, zagrliće dvije bez imalo muke! (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

ko ima ovakve prijatelje neprijatelj mu ni ne treba  ;D ;D ;D ovaj drugi je i pesnička duša  (:smijeh:

dajte rakiju pre supe!

@ mallorca - vidi kako su lepe sanjine pantalone za skijanje, takve moraš uzeti i svi će te poznati na stazi

*

looka

• 1266
« Odgovori #77 u: 10 Ožujak, 2011, 13:02:56 »
A nešto sam dobio inspiraciju pa sam morao napisati!  ;D
Svi imaju nešto prepoznatljivo jedino mallorcu ne možeš skontati nikako! Jedino ako vidiš HEINEKEN to je to ali on se obično 'ladi u snijegu!  (:smijeh:
Može rakija Mijate, i ja sam za!  ole

*

brera

• 7221
« Odgovori #78 u: 10 Ožujak, 2011, 13:11:29 »
 3:( 3:( 3:( Kad je bio 8. mart DAN ŽENA puno nas je čestitalo našim dragim forumašicama. Ali danas, kad je naš dan, dan muškaraca - 40. mućenika ništa. 3:( 3:( A emancipacija?? >:( >:(

« Odgovori #79 u: 10 Ožujak, 2011, 13:15:44 »
A nešto sam dobio inspiraciju pa sam morao napisati!  ;D
Svi imaju nešto prepoznatljivo jedino mallorcu ne možeš skontati nikako! Jedino ako vidiš HEINEKEN to je to ali on se obično 'ladi u snijegu(:smijeh:
Može rakija Mijate, i ja sam za!  ole

3:( 3:( 3:( 3:( nije istina, ja samo guzicom provjeravam tvrdocu staze na mjestima koja smatram kriticnima... moji padovi su simulirani kako bi se moglo odgovornima dati informaciju o manje sposobnim boarderima :D  regge anan ole ole

« Odgovori #80 u: 10 Ožujak, 2011, 13:17:20 »
@ mallorca - vidi kako su lepe sanjine pantalone za skijanje, takve moraš uzeti i svi će te poznati na stazi

ma ja hocu majine... nista drugo ne priznam... majo oces mi ih pokloniti za slijedecu sezonu? :D ludzatobom:(( ludzatobom:(( (:smijeh: (:smijeh:

*

looka

• 1266
« Odgovori #81 u: 10 Ožujak, 2011, 13:18:35 »
Ja kad čestitam pola se ljuti!  trass Tako da ću sad zaobići čestitku!  :X

A ne№to sam dobio inspiraciju pa sam morao napisati!  ;D
Svi imaju ne№to prepoznatljivo jedino mallorcu ne moѕe№ skontati nikako! Jedino ako vidi№ HEINEKEN to je to ali on se obiиno 'ladi u snijegu(:smijeh:
Moѕe rakija Mijate, i ja sam za!  ole

3:( 3:( 3:( 3:( nije istina, ja samo guzicom provjeravam tvrdocu staze na mjestima koja smatram kriticnima... moji padovi su simulirani kako bi se moglo odgovornima dati informaciju o manje sposobnim boarderima :D  regge anan ole ole

Mislio sam na natpis Heineken na boardu da je prekriven snijegom a na osnovu njega bih te mogao identifikovati jer bi mi to sigurno zapelo za oči!  ole

*

01xxx01

• 2087
« Odgovori #82 u: 10 Ožujak, 2011, 13:43:33 »
@ Sanja - ovo ti je jubilarna 17. kombinacija ski odela!!! Vidimo se na moru ako imas 1 kupaci! kikikiki

mozeeeeeee........ sabotiraj me prije nego krenem, pa da ponesem samo jedan!  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

« Odgovori #83 u: 10 Ožujak, 2011, 14:37:49 »
Ja kad čestitam pola se ljuti!  trass Tako da ću sad zaobići čestitku!  :X

A ne№to sam dobio inspiraciju pa sam morao napisati!  ;D
Svi imaju ne№to prepoznatljivo jedino mallorcu ne moѕe№ skontati nikako! Jedino ako vidi№ HEINEKEN to je to ali on se obiиno 'ladi u snijegu(:smijeh:
Moѕe rakija Mijate, i ja sam za!  ole

3:( 3:( 3:( 3:( nije istina, ja samo guzicom provjeravam tvrdocu staze na mjestima koja smatram kriticnima... moji padovi su simulirani kako bi se moglo odgovornima dati informaciju o manje sposobnim boarderima :D  regge anan ole ole

Mislio sam na natpis Heineken na boardu da je prekriven snijegom a na osnovu njega bih te mogao identifikovati jer bi mi to sigurno zapelo za oči!  ole

a jebiga sta ces, svi ostali ljudi idu po stazi, meni to nije dovoljno... ja pravo u off road... doduse vise ga prepjesacim nego prodjem, ali ajde :D

« Odgovori #84 u: 10 Ožujak, 2011, 18:39:29 »
kad se gura gura se...samo zavisi ko sta i kako gura  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
moj mallorca prelazim ti u Dinamo ZG valjda cemo biti komsije moras doci na treninG pa da ti sredim jednu loptu s potpisom  :bravo::(  3:( 3:( 3:( (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

« Odgovori #85 u: 10 Ožujak, 2011, 19:24:04 »
kad se gura gura se...samo zavisi ko sta i kako gura  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
moj mallorca prelazim ti u Dinamo ZG valjda cemo biti komsije moras doci na treninG pa da ti sredim jednu loptu s potpisom  :bravo::(  3:( 3:( 3:( (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

ja sam ti zakleti hajdukovac  3:( 3:(

« Odgovori #86 u: 10 Ožujak, 2011, 19:26:25 »
preci ces ti za dinamo kako vidim...bar zbog mene  :bravo::(

*

brera

• 7221
« Odgovori #87 u: 11 Ožujak, 2011, 05:32:52 »
Dobro jutro, klasika. ;D

*

mijat