0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Vidi, vidi, gdje se prijatelj Mijat ušunjao. hug:( Kako li je izpružio ruku u desno da je zagrlio i Maidu i Sanju. hug:(
U Mijata našeg gumene su ruke, zagrliće dvije bez imalo muke!
A nešto sam dobio inspiraciju pa sam morao napisati! ;DSvi imaju nešto prepoznatljivo jedino mallorcu ne možeš skontati nikako! Jedino ako vidiš HEINEKEN to je to ali on se obično 'ladi u snijegu! Može rakija Mijate, i ja sam za!
@ mallorca - vidi kako su lepe sanjine pantalone za skijanje, takve moraš uzeti i svi će te poznati na stazi
Citat: looka17 - 10 Ožujak, 2011, 13:02:56A ne№to sam dobio inspiraciju pa sam morao napisati! ;DSvi imaju ne№to prepoznatljivo jedino mallorcu ne moѕe№ skontati nikako! Jedino ako vidi№ HEINEKEN to je to ali on se obiиno 'ladi u snijegu! Moѕe rakija Mijate, i ja sam za! 3:( 3:( 3:( 3:( nije istina, ja samo guzicom provjeravam tvrdocu staze na mjestima koja smatram kriticnima... moji padovi su simulirani kako bi se moglo odgovornima dati informaciju o manje sposobnim boarderima :D
A ne№to sam dobio inspiraciju pa sam morao napisati! ;DSvi imaju ne№to prepoznatljivo jedino mallorcu ne moѕe№ skontati nikako! Jedino ako vidi№ HEINEKEN to je to ali on se obiиno 'ladi u snijegu! Moѕe rakija Mijate, i ja sam za!
@ Sanja - ovo ti je jubilarna 17. kombinacija ski odela!!! Vidimo se na moru ako imas 1 kupaci! kikikiki
Ja kad čestitam pola se ljuti! trass Tako da ću sad zaobići čestitku! Citat: mallorca - 10 Ožujak, 2011, 13:15:44Citat: looka17 - 10 Ožujak, 2011, 13:02:56A ne№to sam dobio inspiraciju pa sam morao napisati! ;DSvi imaju ne№to prepoznatljivo jedino mallorcu ne moѕe№ skontati nikako! Jedino ako vidi№ HEINEKEN to je to ali on se obiиno 'ladi u snijegu! Moѕe rakija Mijate, i ja sam za! 3:( 3:( 3:( 3:( nije istina, ja samo guzicom provjeravam tvrdocu staze na mjestima koja smatram kriticnima... moji padovi su simulirani kako bi se moglo odgovornima dati informaciju o manje sposobnim boarderima :D Mislio sam na natpis Heineken na boardu da je prekriven snijegom a na osnovu njega bih te mogao identifikovati jer bi mi to sigurno zapelo za oči!
kad se gura gura se...samo zavisi ko sta i kako gura moj mallorca prelazim ti u Dinamo ZG valjda cemo biti komsije moras doci na treninG pa da ti sredim jednu loptu s potpisom 3:( 3:( 3:(