• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Novi projekti za sezonu 2012, sestosjed Praca, osnjezavanje Poljica Ogorijelica

Started by vip-jahorina, 17 March, 2011, 23:53:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.


vip-jahorina

mi smo ovdje cesto kritikovali OC, naravno to cemo raditi i dalje, mada covjek mora reci da se ipak radi. ja sam malo vise uposznat sa problemima i problematikom OC-a, tako da trebamo konstruktivnu kritiku i dalje, naravno i prijedloge. U razgovru sa Koromanom smo se dogovorili da se proba oraganizovati docek NOVE na goloj Jahorini i to na poseban nacin, po mogucnosti besplatno. O tome u specijalnoj temi.

Osim toga jedna super novost, a sto bi trebalo Jahorinu napraviti atraktivnijom je rostavljanje piste za spustanje (Rollbahn) ili vec kako bi ga nazvali ovdje. Postavio bi se ispod Ogorijelice 1 tako da ne smete skijasima zimi, a dostupan je lako ljeti. Gosti bi se popeli ljeti 6sjedom, a spustali kako ko zna  :o
Nesto bi to ovako moglo izgledati:

Big_DANE


Dino SKI

"Ovako ce to izgledati: postojeci 6sjed se spusta nekih 300 metara nize i zavrsava skoro na istom mjestu gdje i postojeci 2sjed zavrsava."
Nije mi jasna nikako ova recenica VIP-a pa bih molio da malo bolje objasni! Jer 300 metara nize nije malo ustvari to je puno na planini  a opet kaze zavrsava skoro na istom mjestu kao dvosjed????
Skijanje se brzo uci......

vip-jahorina

Sorry,
polazna stanica je oko 300m nize, a zavrsava (izlazna stanica) je na istom mjestu gdje je sadsnji  2sjed.


vip-jahorina

Sto se tice podrske OC-a, ja imam direktorovu rijec da je spreman sve ideje vip-jahorine da podrzi. Ali sad da oni sami nesto izvedu je tesko, ali ako se neko zeli prihvatiti organizaje, prvo ce imati nasu podrsku a onda i podrsku iz OC-a.

Po meni to nije lose, ali ja nemam vremena za takve stvari, OC nema ljudsvo za to, ostaju "dobrovoljci" uz nasu podrsku.

Nichifor

BANjALUKA (11.04)- U 13.00 èasova promocija TV filma o zimskoj ponudi Jahorine, koju organizuju Olimpijski centar Jahorina i Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske /RS/.

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4


HeAd

sta ima ih testirati istestirali su oni njih sad je na redu jezero...ebes zirafu najbitnije je da pusta vodu mozes je testirati i na plus 40  ideea:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4


HeAd

ove godine je bio veliki pritisak mislim da kormoran ne bi prezivio jos jedan krah...sto¸b se reklo ove godine mora zapeti...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4


pvb