• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bezbjednosnt skija¹a na Jahorin,utisci i prijedlozi

Started by white shark, 18 March, 2011, 21:41:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.


brera


vip-jahorina

mijat je vise nego ok napisao.
Ajde malo o realnim problemima i to konstruktivno, a ne o ovim namjestenim i izmisljenim.

Po meni ima stvari koje se mogu popraviti, ali bezbjednost je puno bolja nego u cijeloj drzavi i okolnim drzavama. Pojedinaca ce uvijek biti, i s tim moramo zivjeti. Ali njih imate i u blizini svoje kuce i svugdje drugo.

Brera je ukratko objasnio o cemu se radi.




DarkoN

meni se cini da je poenta tvog posta prelazak skijasa na bjelasnicu. unaprijed ti se izvinjavam ako grijesim. ja cu samo da ti kazem da nisi upravu. cak sta vise i oni najuporniji napustaju bjelasnicu i prelaze na jahorinu zbog sestosjeda jer se nikome ne vozi trosjedom 15 min. sto se tice ove bezbjednosti na stazama na bjelasnici je jedino bolje stanje sto se tice sanki. a o kamikazama necu ni da pricam, i na bjelasnici ih ima itekako. ja volim i jednu i drugu planinu. za sada jahorina ima prednost zbog sestosjeda. mada ovo je jako glupa prica jer se svede na rivalitet jahorina-bjelasnica.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...



skiDeki

Bezbednost je svake godine sve bolja, i to mogu da potvrdim iz licnih iskustava.. Motorni sanki skoro i da nema, sudaranja na stazi ima i uvek ce biti pogotovu kad su velike guzve, ali su to sve sitni incidenti ljudi stanu pomognu jedni drugima, jos nisam video da je neko nekog piokupio i produzio dalje.. Momci iz gss-a odlicno rade svoj posao, jednom sam zastao ne bas na sred staze, momak me je odmah opomenuo da se moram pomeriti i da nije bezbedno stajati tu, naravno poslusao sam.. ovo je samo primer i mislim da nije sve crno i da se iz godine u godinu vide pomaci na bolje.
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...


Bojan NS


brera