• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Internacionalni kosarkaski kamp - Hipo 3 poena -Jahorina 2011

Started by marina, 02 July, 2011, 19:11:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marina

ЈАХОРИНА-ОТВОРЕН ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ КОШАРКАШКИ КАМП

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Нада Тешановић и селектор женске кошаркашке репрезентације Србије Миодраг Весковић званично су данас отворили 10. Интернационалног кошаркашког кампа ''Хипо Три поена - Јахорина 2011" .

"Ово није само спортски догађај, већ мјесто на којем се стичу нова познанства и шири љубав и пријатељство што је и у интересу Министарства породице, омладине и спорта", нагласила је Тешановићева.

Она је изразила задовољство што је Јахорина, већ десету годину заредом, домаћин кошаркашког кампа који је, како је оцијенила, прави расадник талената и будућих репрезентативаца.

"Министарство породице, омладине и спорта РС је то препознало због чега већ традиционално подржава овај кошаркашки камп", истакла је Тешановићева.

Весковић је изазио задовољство што учествује у раду кошаркашког кампа ''Хипо Три поена - Јахорина 2011" на којем тренери могу индивидуално да раде са младим играчима.

"На оваквим камповима сам виђао дјецу која су касније израсла у велика свјетска имена кошарке. У овим камповима се, прије свега, копају дубоки темељи за предиван пројекат који се зове човјек", додао је Весковић.

Директор Олимпијског центра "Јахорина" Бранко Короман изразио је задовољство што су учесници овогодишњег кошаркаштког кампа и спортисти из Русије.

Драган Ковачевић, замјеник директора Хипо Алпе Адриа банке у БиХ, која је већ традиционално спонзор кошаркашког кампа на Јахорини, истакао је да ће његова банка наставити и убудуће да даје подршку оваквим пројектима, јер то представља улагање у младе људе.

Координатор кошакашког кампа на Јахорини Бобан Станојевић изразио је задовољство што се већ 10 годину организује оваква манифестација кошарке, напомињући да камп ове године има пет смјена и да ће бити окончан 21. августа.

"Ове године је новост што ће од 15. до 21. августа бити одржан кошаркашки турнир који је добио назив Куп олимпијских нада. У разговорима са Олимпијским комитетом БиХ добили смо подршку за овај турнир, чиме ће, како се надамо, бити отварена нова страница за кошаркашки спорт на Јахорини", додао је Станојевић.
VIP Jahorina Woman Team






brera

 :bravo::( :bravo::( :bravo::( Ma nisi trebao Zaharije, kuèo stara,al ti fala  hug:( proèitao sam, jest da mi je uzelo pola nedelje, jer sam trebao æitat polako, kako ka¾e prijatelj Mijat. Pogotovo ono oko dubokih temelja. Ja mislio, da se radi o temeljima za 6 guz Praæa. (:smijeh: (:smijeh:

Bojan NS

Kome zatreba konverzija (mislim na tebe Brera  ;D ) mo¾e to ovde da naðe http://www.latinicacirilica.com/