• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kafana: "Bolje kod nas nego preko puta"

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 August, 2011, 16:03:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: skiDeki on 05 September, 2011, 14:16:13
Evo ga spremna je ;D

Uranili, mora da se radi, da bi se zaradilo za dernecenje po jahorini ole

ma kakv rad..samo se baci pod auto do marta kad je najbolje se oporavis i jos pokriven sa osiguranjem nemoze bolje  :bravo::(

skiDeki

Ma jebo to,seti se samo kako ti je bilo lepo lezati nepomican u bolnici :-[

Zdravlje je najvaznije i nema cenu!!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

mijat

Quote from: harison on 05 September, 2011, 14:20:01
ma kakv rad..samo se baci pod auto do marta kad je najbolje se oporavis i jos pokriven sa osiguranjem nemoze bolje  :bravo::(

posledice su ostale  ;D ;D ;D moram u tajnosti dolaziti na jahu da mi se hare ne bi bacio pod toèkove  (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

auuu uhh
Dodik u hotelu Vucko..ovo zadnje, ako se dobije novac ima da Jahorina bude pozlacena samo da se hoce ulozit gdje treba  :bravo::( :bravo::(
http://www.youtube.com/watch?v=xCoYW9jZpH8

looka

looka

Najbolje da vi "stara garda" odluèite o tome a mi mlaði æemo podr¾ati kako god vi odluèite!  :bravo::(  (:smijeh:

BOJAN-BG

nije bas naj pametnije slusati stalno staru gardu  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

looka

Ma to mi njima pustimo tako da oni misle da vode glavnu rijeè a kod nas je ono "na jedno uðe..."!  devil:(

mijat

ser¾injice, da li si spremna za tarlahanje? neæe biti snega ako se ne krene na vreme ole

a vas dva omladinca da se smirite  police:( (:smijeh:

looka