• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini pred pocetak sezone 2011-2012

Started by vip-jahorina, 02 November, 2011, 21:28:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Visak radnika mora postojati jer su se kao i uvecini firmi koje nisu privatne zaposljavali rodjaci, komsije, kumovu itd..... za radne mesta koja NE POSTOJE!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...


HeAd

Visak postoji u svakoj drzavnoj firmi....dok opet na drugoj strani kod privatnika sto trojica treba da rade to radi jedan... regge
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4


sina

obicno kad se ulozi 20 miliona KM pojavi se potreba za otvaranjem novih radnih mjesta,jedino to kod nas nije slucaj..ili sam ja nesto pobrkao. 3:(



sina

u principu,svi mi koji dolazimo na jahorinu,mozemo i da odemo negdje na drugo mjesto,ali mi nisu jasni ljudi koji imaju hotele,apartmane,restorane.
nije mi jasno da oni nemaju snage da konstantno,preko cijele godine, vrse pritisak da to koliko -toliko lici na nesto..

vranex

Ma to sve i lici na nesto..usluga je zadovoljavajuca, objekti su lijepi i ugodni, skijaliste je dosta dobro opremljeno,zicare su super, put novi postoji.. ne mogu da vjerujem da zbog takve sitnice kao sto je jedno akumulacijsko jezero ta gospoda rizikuju ponovo jednu katastrofalnu sezonu. Dodajmo i da je vec sad tesko vratiti povjerenje ljudima, a netransparentnost i sture i neargumentovane informacije koje dolaze iz OC cine sve da covjek misli na najgore.


BL

Quote from: sina on 25 November, 2011, 22:38:52
gdje bijelic zasjedne tu radnici vrlo brzo lete iz firme..zao mi je.

ne da lete radnici, nego prestaje svaki oblik ¾ivota a Jahorinu æe pretvoriti u moèvaru. Barem je tako uradio u Banja Luci gdje god je bio. Ako se taj vrti oko OC pakujmo kofere i svi u Austriju na skijanje.

HeAd

al ako cemo iskreno ne moze se trenutno proizvesti vjestacki snijeg ni u austriji tako da to stoji...ali se nadam sa prvim snijegom i temparaturama pogodnim za pravljenje istog da ce se krenuti i nece se stajati do aprila...cinjenica je da se klima mijenja i da za skijalista narocito slabo opremljena ce biti sve teze i teze...jbt i kad padne snijeg moras trcati na skijanje jer znas da ga za sedam dana nece biti... regge
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4


HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

sina

sad je bijelic bio na atv-u.ne izgleda mi protjerano.bas je onako u svom elementu. 3:(

Nichifor

Quote from: HeAd on 26 November, 2011, 17:17:43
ja sam dobio info juce da je protjeran..  ole

nije protjeran niti æe biti. bijeliæ ide samo u kompletu sa cijelim rukovodstvom.