Pozdrav Gost

Barikade na Jahorini!

  • 36 Odgovora
  • 16712 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Barikade na Jahorini!
« Odgovori #30 u: 31 Prosinac, 2011, 09:05:59 »
prvo nema nikakvih barikada niti ce ikakavih biti na Jahorini. Priej tri dana su trojica vlasnika trgovki stavila par stolova i stolica na prilaz nijhovim objektima i djelimicno zagradili dio puta kod hotela bistrica u roku od pola sata je sve to uklonjeno, dosla specijalna policija i slicno.
Znaci, govnari koji piskaraju po razlicitim novinama ili jos veci govnari koji plasiraju dezinformacija moraju znati da na ovom forumu svi ionakao pokupe sve informacije.
A one glase: nema barikada niti su planirane niti ce biti dozvoljene. Zato nema potrebe da se dize panika oko toga.
Nedaj Boze da nekome padne na pamet da neki put ka Jahorini zatvori. Mislim da ni policija mogla stici tako brzo kako bi mi gore stigli.

A sve se ovo svodi na to da odredjeni dio ljudi (majmuna) zeli da ruinira Jahorinu kako bi sto jeftinije kupili odredjene hotele ili trgovke.

To za privatne vikendice stoji, ja sam vam rekao da svega ima. Ovdje se mora razdvojiti bespravna gradnja i prosirenja koja su nekad davno napravljena. Nelegalnu gradnju je opstina legalizirala i debelo naplatila. Eh sad je trebalo ove male skrsiti. I kao sto jedan rece, zahtjevi za rjesavanjem prosirenja su vec godinama postavljeni. Meni je bio covjek sa potvrdom da je platio prosirenje, ali da mu je to isto zapecaceno. Problem je u tome sto nije u gruntu bio uksladjen problem. A to traje opet neko vrije. A to sto je lik platio i dobio dozvolu - ne predstavlja opstini problem da ga opet zapecate.

Jos jednom: razdvojimo bespravnu gradju i probleme malih vikendica. Detaljnije u nastavku.

*

thief

  • ***
  • 129
  • jel tako, tako jeeeee
Re: Odg: Barikade na Jahorini!
« Odgovori #31 u: 31 Prosinac, 2011, 09:34:32 »
Ne kontam zasto sad to rade, ali ipak rade. Ruzno je danas na skoro punoj Jahorini bilo vidjeti specijalnu policiju naoruzanu do zuba. To se moglo ljetos odraditi.

Vjerovatno nije ljetos odradjeno jer 70% vlasniha tih objekata nema gore preko ljeta (ljeti kada odes gore pustinja), pojave se tek kada dodje zimska sezona. Pa eto kad nego sad.

Odg: Barikade na Jahorini!
« Odgovori #32 u: 31 Prosinac, 2011, 10:19:44 »
Vjerovatno nije ljetos odradjeno jer 70% vlasniha tih objekata nema gore preko ljeta (ljeti kada odes gore pustinja), pojave se tek kada dodje zimska sezona. Pa eto kad nego sad.

aha, satrologija inspektora Kenica. sve do jednog je mogao naci, kao sto ih je sad nasao. Laz kao kad je rekao da je to pod nalogom republicke incpekcije. Sad odjednom vise nije kad je republicka to negirala. I tako dalje...

*

sina

  • ***
  • 146
Odg: Barikade na Jahorini!
« Odgovori #33 u: 31 Prosinac, 2011, 10:44:08 »
vlasnici preko ljeta odu na Mars i zaborave da imaju vikendice, tesko inspekcija moze doci do njih.

Odg: Barikade na Jahorini!
« Odgovori #34 u: 31 Prosinac, 2011, 10:54:03 »
Ma nije kriv Pajo,Mladjo i ini, to su misevi ,kada se rijesi problem gradonacelnika i nacelnika  , a njih mogu samo rjesiti ovi u BL ,onda se zna kako i gdje zavrse misevi.

Odg: Barikade na Jahorini!
« Odgovori #35 u: 31 Prosinac, 2011, 13:38:17 »
info iz prve ruke... mi smo jutros bez ikakvih problema došli gore i lijepo se naskijali... Jahorina rulz (;

Odg: Barikade na Jahorini!
« Odgovori #36 u: 31 Prosinac, 2011, 15:26:40 »
u svakom slucaju, novinarske patke sa putem i barikadama. ja sam svaki dan bar 2-3 puta na jahorini i dole, tako da je suludo o tome govoriti.
osim sto je danas stvarno krcata jahorina, jedva se zaobilaze svi oni koji bi htjeli negdje i traze dodatni krevet, a sve je popunjeno vec danima  ;D
mozda su ovi novinari mislili na tu vrstu barikada  (:smijeh: