• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Barikade na Jahorini!

Started by vip-jahorina, 29 December, 2011, 12:06:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vip-jahorina

Jutros su na Jahorini ispred trgovki vlasnici zapecacenih objekata postavili barikadu. Policija i specijala dosla i ocigledna razbila barikadu.
Ja sam sad sve obisao i sve je ocisceno.  Samo vevi od specijalne policije.

Kasnije vise informacija...

Simiki


HeAd

sigurno im fali koji papiriæ  ideea:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

mallorca

Quote from: HeAd on 29 December, 2011, 12:40:24
sigurno im fali koji papiriæ  ideea:(

moja oklada je na dozvolu...  (:smijeh: (:smijeh:

looka

Ima li negdje spisak koje vikendice su u pitanju? Èuo sam da ih ima dosta...  3:(

malta

Bruka i sramota za Jahorinu,opet pred udarnu sezonu ,mogli su to ranije rjesavati a ne sad

ledeni

samo gasssss

malta

http://www.palelive.com/component/fpss/track/174/L2phaG9yaW5hLW5vdm9zdGkvZ2xhcy1zcnBza2UtaW5zcGVrdG9yaS1taW5pcmFqdS1zZXpvbnUtbmEtamFob3Jpbmk=.html
to je od juce izjava

thief

"- Nedopustivo je da se takve stvari rade sada kada je sezona već počela. Ovo je ravno skandalu bez presedana. Ovim se kvari opšta slika Jahorine i od ove turističke ljepotice, crvenim trakama koje se opasavaju oko privatnih objekata stvara slika minskog polja - rekla je "Glasu Srpske" predsjednice udruženja "Moja Jahorina" Branka Stanišić."

Pa dosta je bilo javasluka i uzimanja para od naroda, a da se ne plaća porez. Ako se misli investirati u Jahorinu onda treba svako da plati svoj dio kolača. Navikli su očigledno da trpaju samo u svoj džep e nemože više tako. Treba ih sve pozatvarati i onda prodati i dati poštenim da rade i zarade.  >:(

malta

interesantno je da i republicka inspekcija nema pojma nista o akciji i ne znaju o cemu se radi.
to je trnovo i pale sukob garant

vranex

Jasno da treba svi da placamo poreze jer ce i ono nas malo sto ih placa pokleknuti ako treba da izdrzavaju svu drzavu i placaju za sve.
Samo mi nije jasno, ove vikendice pretpostavljam se izdaju i vec su bukirane i vjerovatno i neki avansi uplaceni i ostalo. Sta ce biti sa ljudima koji ni krivi ni duzni ne mogu doci na svoj zasluzeni odmor? Da li postoji ta opasnost ili je nesta rijeseno u tom pogledu ?
A poslije je lako to oporezovati i kazniti, samo ne sada, ne 2 dana pred novu godinu!
Sto se tice ove akcije, bas sam juce dobio neke info iz dosta pouzdanih izvora, inspekcija je izgleda na svoju ruku to uradila i postoje neki licni interesi odredjenih inspektora iza svega ovoga..

malta

Pa to je problem,naravno da treba platit porez i sve regularno biti,al ne radi se 2dana uoci nove godine i kao rade po nalogu republicke inspekcije koja nema pojma o cemu se radi,bruka je za turizam i opstu sliku Jahorine,a gosti su naravno ni krivi ni duzni,o  njima niko ne razmislja i onome sta ce oni dozivjeti na planini i kad ce opet doci

brera


skiDeki

Znam da na Jahorini ima svega i svacega sto se tice (ne)legalnih objekata, ali postoji i ona "dogovor kucu gradi" samo sto je izgleda to izostalo >:(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

HeAd

srozavamo cijenu pa kad spadne na 100 000 eura kupicemo sve i onda cemo iz pocetka  ;D
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4