Pozdrav Gost

Josipović, Tadić i predsjedništvo BiH u febrauru na Jahorini

• 41 Odgovora
  • 22544 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

HeAd

• 4368
Odg: Josipović, Tadić i predsjedništvo BiH u febrauru na Jahorini
« Odgovori #30 u: 03 Veljača, 2012, 18:53:48 »
jako dobra reklama za Jahorinu...dosta novinara i TV kuca...bukvalno region bruji o Jahorini  :bravo::(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad žirafa neće biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

« Odgovori #31 u: 03 Veljača, 2012, 22:26:01 »
Upravo sam i ja to rekao, jahorina je danas u svim ustima! I sta se dogovorise, ostavimo razlicitim majmunima da pisu. A mi idemo i dalje na nasu Jahorinu  :bravo::(

*

acixon

• 240
« Odgovori #32 u: 03 Veljača, 2012, 23:32:03 »
stvarno sta dogovorise?
ili im je ovo bio izgovor da dodju dzabaka na JA i da se provozaju ratracima  (:smijeh:

salu na stranu ovo je extra reklama za jahorinu,juce i danas na svim programima se spominje i prikazuje jahorina

*

Big_DANE

• 3969
  • juSt sNowBoarDinG!
« Odgovori #33 u: 03 Veljača, 2012, 23:36:08 »
Evo DNEVNIK RTS1 TADIC I JOSIPOVIC NA JAHORINI!!! BRUJI!!! :))

« Odgovori #34 u: 03 Veljača, 2012, 23:41:02 »
Haha, nas golf je zatrpan i ne moze dalje!!! Prvi put u istoriji vipa nismo mobilni!

*

Big_DANE

• 3969
  • juSt sNowBoarDinG!
« Odgovori #35 u: 03 Veljača, 2012, 23:49:39 »
EVO GA SITUACIJA NA JAHORINI  ZAVEJANO temperatura -20 stepeni... haos.... ODGODILI ODLAZAK!!!

« Odgovori #36 u: 03 Veljača, 2012, 23:52:12 »
ko odgodio odlazak  :o :o ako si ti dane onda stvarno nisi OK znas sta ovaj snijeg znaci za bordere...  ludzatobom:(( puder brate PUDER

*

drm

• 259
« Odgovori #37 u: 03 Veljača, 2012, 23:52:55 »
Dane stanje je ozbiljno kad ni ti ne smiješ krenuti

*

Big_DANE

• 3969
  • juSt sNowBoarDinG!
« Odgovori #38 u: 03 Veljača, 2012, 23:55:03 »
ko odgodio odlazak  :o :o ako si ti dane onda stvarno nisi OK znas sta ovaj snijeg znaci za bordere...  ludzatobom:(( puder brate PUDER

Ma ludaci jedni TADIC I JOSIPOVIC .... kamo srece da mogu doci sad...kRENO BIH ODMA!

*

drm

• 259
« Odgovori #39 u: 04 Veljača, 2012, 00:10:32 »
Hare i ja  3:(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

*

new

• **
  • 77
« Odgovori #40 u: 04 Veljača, 2012, 12:52:28 »
Koje mrak isprike imaju Ti političari. Kažu novine, da im sigurnosne službe ne daju da se vrate. Kad bi bar meni moja žena koji puta povjerovala u takve stvari, uh, bilo bi dobro !! ideea:(

*

BL

• 678
« Odgovori #41 u: 05 Veljača, 2012, 14:31:56 »
Evo nešto iz medija. Da li su ovo novinari izmaštali ili je baš tako bilo?

izvor: Glas Srpske/ 24sata.hr

Zameo ih je snijeg pa su pili, pjevali, grudvali se ....

JAHORINA- Tadić se grudvao, Komšić sanjkao, a Ivo Josipović grijao se uz vino. Nakon što su večerali janjetinu, predsjednici su se opustili u obližnjem kafiću uz narodnjake.

Kako volim ovog Josipovića! Mnogo je dobar čovek, reče predsjednik Srbije Boris Tadić oko dva časa iza ponoći na subotu. Nisu mu smetali ni hladnoća niti snijeg što je zapadao dva metra oko hotela na Jahorini. Ondje su dva predsjednika ostala zatočena nakon trilateralnog sastanka s članovima Predsjedništva BiH.

Razgovarali su o tome da se ratnim zločincima sudi u državi u kojoj prebivaju. Nakon što su večerali janjetinu, predsjednici su se opustili u obližnjem kafiću uz tamburice i bend koji je bio jako raštiman. Ivi to nije smetalo, kao ni to što su Tadiću pjevali srpske narodnjake.

- Izgledali su kao dvojica 20-godišnjaka na rođendanu. Bili su ozareni, nazdravljali su, obojica bez kravata, Tadić u farmerkama. Tamburaši su im svirali za stolom, a Tadić je plaćao pjesme i plesao - prepričao je gost koji se zatekao u kafiću.

Ipak, kaže da nisu pretjerivali, pa su popili samo dvije čaše vina. Josipović je oko dva sata otišao u krevet, a Tadić je potom uzeo mikrofon i otpjevao pjesmu Harisa Džinovića “Kako mi nedostaješ”. Oko tri sata i on se umorio. Izjutra se Josipović počeo probijati terencem prema Zagrebu.
Predsjedničko 'maturalno' na Jahorini

Na skijalištu na Jahorini grudao se samo Boris Tadić. Član Predsjedništva BiH Željko Komšić probao je motorne sanjke, a  hrvatskom predsjedniku Ivi Josipoviću nije bilo do zimskih radosti na -16 stepeni.