Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Vikendica Planinska idila
Pozdrav Gost

• 7 Odgovora
  • 11920 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

« u: 26 Siječanj, 2012, 14:06:02 »
Jedno LOŠE iskustvo iz vikendice planinska idila.

Zdravo ljudi,
Radi se o vikendici Planisnka idila http://www.jahorinaonline.com/planinska_idila/index.htm i vlasniku Dragiši. Prilikom telefonskog dogovora za sedmodnevni smještaj 5 osoba sa čovjek sve je bilo kao i u ponudi koja je na internetu.
Wi-Fi internet,
dnevni boravak sa trosjedom i dvosjedom,
grijanje bla, bla,
kuhinja i sve što dolazi uz nju,
digitv
tvrdnja vlsnika da se komotno može 6 osoba smjestiti. Primio sam i slike mail-om koje to dokazuju. Sve sjajno bajno, čak i vraća novac u slučaju nepoštovanja dogovora. Sve da izbjegnem bespotrebni put od 600km. Dogovorim i platim avans.
Međutim, kada smo otišli odmah sa vrata šok.
U dnevni boravak nema gdje sjesti toliko ljudi, nema interneta, nema digitv, grijanje ugašeno, u kuhinji ništa od pribora, apartman premalen. Cjenka se za papuče, kaže "papuče dajem drugim gostima". Cijena je 80€ po danu.
Nismo uzeli taj smještaj, okrenuli se otišli bez vraćenog avansa ili na moj zahtjev da vrati pola. >:( 

Na kraju, kada je vidio da će mu ostati vikendica praznam, nudio je apartman za 11 osoba po cijeni od 60€.
Nema tih para zbog kojih bih upropastio odmor i imao posla sa takvim čovjekom!

Pozdrav i želim Vam da ne napravite grešku kao i ja.

*

mijat

• 6728
Odg: Vikendica Planinska idila
« Odgovori #1 u: 26 Siječanj, 2012, 14:27:23 »
dobro nam došao  ;)

ovaj post će sigurno koristiti i ostalim forumašima. sledeći put prvo pregledaj smeštaj na ovom sajtu jer se VIP ne igra sa reputacijom i ugledom. popij nešto u kafani da se smiriš  ;D

« Odgovori #2 u: 27 Siječanj, 2012, 22:59:59 »
Sledeći put nema vjerovanja na riječ. I provjereno provjeriti. Hvala na savjetu...

Za planinsku idilu i vlasnika Dragišu sve sam najgore čuo na Jahorini.
Pozdrav...

« Odgovori #3 u: 22 Siječanj, 2013, 14:09:30 »
Ljudi,vec dvije godine sam gost u Vila Planinska idila...moje drusto i ja smo jako zadovoljni.
Domacini su odlicni :))

Sto se tice smjestaja,nemam nikakvih zamjerki,smjestaj je nov i nama nista nije falilo.

Zato vam toplo preporucujem da se odlucite da svoje zimovanje provedete upravo ovdje.

Pozz,Drazen 8))

« Odgovori #4 u: 24 Siječanj, 2013, 08:46:06 »
Ljudi,vec dvije godine sam gost u Vila Planinska idila...moje drusto i ja smo jako zadovoljni.
Domacini su odlicni :))

Sto se tice smjestaja,nemam nikakvih zamjerki,smjestaj je nov i nama nista nije falilo.

Zato vam toplo preporucujem da se odlucite da svoje zimovanje provedete upravo ovdje.

Pozz,Drazen 8))

Interesantno cim neko kaze da neki smjestaj nije ok odmah se pojavi novi clan na forumu koji tvrdi suprotno  3:(

« Odgovori #5 u: 24 Siječanj, 2013, 09:50:01 »
obicno taj novi clan bude vlasnik, suvlasnik, rodjak vlasnika ili suvlasnika apartmana    (:smijeh:  (:smijeh:  (:smijeh:

« Odgovori #6 u: 15 Siječanj, 2018, 18:32:12 »
Nazalost ista  stvar nam se dogodila . Dobili smo isti apartman a na slikama koje su nam poslane skroz drugi apartman. . Znaci apartman broj 3 i soba broj 4. Do sad a bili smo svagdje to je Horor. Nemas gdje oprat zube. Kad susjed prne u svom apartmanu u onom susjednom smrdi. Ljudi su ljubazni daleko od toga. Ali smjestaj ispod nule. Pricam samo za nas Apartman broj 3 i sobu broj 4.  Uzas uzas nikad vise.

« Odgovori #7 u: 15 Siječanj, 2018, 22:55:03 »
Samo mala ispravka radi se o apartmanu broj 1 a ne 3. Broj 1 je problem. Sorry.