Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Prevoz Sarajevo-Jahorina-Sarajevo
Pozdrav Gost

• 18 Odgovora
  • 41810 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

MilanP

• 434
    • Mikro-X
« u: 27 Siječanj, 2012, 13:25:09 »
Pozzs svima.
Zanima me da li neko zna saobraca li jos autobus na liniji Sarajevo-Jahorina-Sarajevo.

Hvala svima unapred!

*

MilanP

• 434
    • Mikro-X
Odg: Prevoz Sarajevo-Jahorina-Sarajevo
« Odgovori #1 u: 27 Siječanj, 2012, 15:26:39 »
Zna neko??

« Odgovori #2 u: 27 Siječanj, 2012, 15:27:42 »
hehe, svi su danas na putu za jahorinu! pozovi direktno termag. oni su bili u organizaciji ovoga.

*

MilanP

• 434
    • Mikro-X
« Odgovori #3 u: 27 Siječanj, 2012, 15:52:20 »
U termagu kazu: Nema vise ;D ;D ;D
Jel zna neko da li postoji koji privatnik koji vozi minibusom ili nesto slicno.

P.S ne treba meni, sutra sam svakako na JA ;D

« Odgovori #4 u: 27 Siječanj, 2012, 17:06:15 »
trenutno prevoz autobusa iz Sarajeva, Pala do Jahorine nema, sem taxi vozila koji kostaju Pale-Jahorina 15€ ili 30KM (do Pala mozete dodji autobusom iz Lukavice koji kosta 4KM u jednom smjeru redovna je linija svakih sat vremena tamo-vamo)...a ako neko zeli privatni prevoz mora vas biti 7-8 kako bi privatnik prihvatio da vas odveze....

*

Deni

• **
  • 67
« Odgovori #5 u: 28 Siječanj, 2012, 15:49:15 »
Bio je onaj bus što je organizovao Kompas iz Istočnog Sarajeva, za vrijeme trajanja Sarajevo Holiday Marketa i bio je super! Polazio pet puta na dan iz Sa i vraćao se sa Ja u 17.00, 20.00, 00.00. Jako fin autobus, gospodski!
Koliko čujem, ima još i GRAS-ov autobus, koji polazi sa autobuske iz Sa u 9.00 a vraća se sa Ja u 15.30 - ali da se razumijemo to je sranje, moraš završiti sa skijanjem prije 15.00 da bi stigao na autobus :S
Mislim da bi bilo dobro da ovaj Kompasov autobus saobraća svaki dan sezone, baš je bio super.

« Odgovori #6 u: 28 Siječanj, 2012, 16:39:26 »
prevoz je bio za 10 taman mali bus, da su pametni nastavili bi privatno samo bez reklame za holiday market ludzatobom:(( ovo je do sad najbolji raspored voznji sto se mogao napraviti sve pohvale i od mene

*

Deni

• **
  • 67
« Odgovori #7 u: 13 Veljača, 2012, 18:12:35 »
Sad je i meni dogorilo do peta, nemam se čime prevesti do Jahorine, a išao bih sutra sa društvom - niko od nas ne vozi.
Ima li išta što vozi do Jahorine? Iz Sarajeva, Istočnog Sarajeva, Pala?

Zadnja opcija bi mi bio taxi, iako nisam posebno oduševljen da istresem 50KM za jednu vožnju...

« Odgovori #8 u: 14 Veljača, 2012, 01:00:11 »
Sad je i meni dogorilo do peta, nemam se čime prevesti do Jahorine, a išao bih sutra sa društvom - niko od nas ne vozi.

Zadnja opcija bi mi bio taxi, iako nisam posebno oduševljen da istresem 50KM za jednu vožnju...

isao ove sezone taxi do Jahorine iz Sarajeva 50KM
Moj prijedlog ako radi autobus do Pala iz Lukavice probaj njim, pa onda s Pala taxi: (kad sam isao ta linija je bila zatvorena sumnjam da i sad radi..vrijedi pitati)
Autobuska karta 3,5KM + taxi 20do25KM ovo je u jednom pravcu

a ako ti je doslo da se samo ispucas onda idi na Mojmilo brdo kod SOS sela 10KM citav dan  ;D

*

Deni

• **
  • 67
« Odgovori #9 u: 14 Veljača, 2012, 17:16:45 »

isao ove sezone taxi do Jahorine iz Sarajeva 50KM
Moj prijedlog ako radi autobus do Pala iz Lukavice probaj njim, pa onda s Pala taxi: (kad sam isao ta linija je bila zatvorena sumnjam da i sad radi..vrijedi pitati)
Autobuska karta 3,5KM + taxi 20do25KM ovo je u jednom pravcu

a ako ti je doslo da se samo ispucas onda idi na Mojmilo brdo kod SOS sela 10KM citav dan  ;D

Ma zvao sam sinoć, ne radi ni taj autobus iz Lukavice...
A Mojmilo - ostajem bez komentara :D, nisam toliko očajan, još.

*

juhuu

• **
  • 17
« Odgovori #10 u: 16 Siječanj, 2013, 23:28:05 »
Kakvo je stanje sa prevozom ove godine, znam da ima organizovano do 20.1.
Sta poslije toga?

« Odgovori #11 u: 18 Siječanj, 2013, 19:13:33 »
Sta poslije toga?

bus lukavica-Pale karta oko 4KM i onda stopaj do Jahorine ima raje pokupit ce te ako si sam...za termine autobusa se raspitaj preko tel. autobuske stanice Lukavica ili Pale

« Odgovori #12 u: 18 Siječanj, 2013, 19:46:01 »
Sta poslije toga?

bus lukavica-Pale karta oko 4KM i onda stopaj do Jahorine ima raje pokupit ce te ako si sam...za termine autobusa se raspitaj preko tel. autobuske stanice Lukavica ili Pale

Imas i sa Pala, neki tica bus, evo linka, ako je reklama skinite.

http://www.palelive.com/jahorina/ptica-bus-pale-jahorina-jahorina-pale

« Odgovori #13 u: 18 Siječanj, 2013, 22:16:14 »
Ja kakav smo mi narod i zemlja imas grad od pola miliona stanovnika i imas i Pale i da tokom sezone nemas neki ski bus koji bi prevozio skijase pa to je za nevjerovati....:)
Da imam kombi ako ne bi napravio kampanju po inernetu i vozio narod svakog dana po cijeni autobuske karte namlatio bih se para, moze ovo i kolima da se radi....
Ja gledam po Cacku, Kragujevcu, Kraljevu imaju lokalni taksiji koji umjesto autobusa voze po cijeni autobuske karte izmedju ovih gradova i kad skupi troje cetvoro krece...:))
Pa i na Kopaoniku je vikend naselje udaljeno od skijalista 5km, i toliko ima onih lokalnih taksi vozila i kombija da ljudi rade i ubiajju se od posla...

*

Peglas

• 259
« Odgovori #14 u: 18 Siječanj, 2013, 22:56:02 »
Ja kakav smo mi narod i zemlja imas grad od pola miliona stanovnika i imas i Pale i da tokom sezone nemas neki ski bus koji bi prevozio skijase pa to je za nevjerovati....:)
Da imam kombi ako ne bi napravio kampanju po inernetu i vozio narod svakog dana po cijeni autobuske karte namlatio bih se para, moze ovo i kolima da se radi....
Тo mi uvijek padne na pamet kad vidim da neko traži prevoz Sarajevo-Jahorina.  (head) A majko mila... Ma neka se džabe "gdje počinje Bosna, tu prestaje logika". :X
...a deka, bio je koristan ko i naočale čovjeku sa jednim uhom...