• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Dzombic i njegov hotel na Jahorini

Started by zum, 11 March, 2012, 09:35:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zum

http://www.scribd.com/doc/83497787/Slobodna-Bosna-broj-799-1-3-2012
na stranici 36

Dali sve ove mjere oko rusenja trgovki pored samom hotela imaju veze s tim? O ovome se se vec mejsecima prica po Jahorini. Koji je kranji cilj udruzenja Dzombic, cemo vjerovatno kad tad saznati

vip-jahorina

Nadam se da jedini cilj vlasnika Aparthotela nece biti sto prije prodati apartmane. I eventualno skrsiti plato hotela Jahorine i Bistricu nekako tuknuti zajedno.

BL

Princip rada apoarthotela je da se pojedinacni apartmani prodaju a zatim, u dogovoru sa vlasnicima, organizuje izdavanje. Tako da - odlicno ako se svi prodaju. Znaci da ima interesa za Jahorinu a to je dobro i za trenutne vlasnike, hotela, apartmana, vikendica.

vip-jahorina

@BL
da kojim slucajem imas mogucnost da odlucujes o prodaji, vjerovatno bi svaki cm zemlje prodao. Hvala Bogu pa nemas.
Ne ide to tako.
Gdje je infrastruktura? Odakle mu dozvola da tu napravi aparthotel i da ih proda? Gdje mu je parking? Ima li potrebe za aparthotelom na Jahorini? Zasto nije kupio hotel JAhorinu koja je 30 m dalje? Nego se ona ne prodaje, jer nekome nije u cilju da je proda? Ima li dovoljno vode, struje? i sto drugih pitanja.
Ocigledno ne znas o cemu se radi na Jahorini.

brera