• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Hotel Club Lavina

Started by vip-jahorina, 28 November, 2012, 13:36:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vip-jahorina

Evo konacno, ponajbolji Jahorinski klub, bivsa Lavina ove sezone opet otvara svoja vrata, na novoj lokaciji, predpostavljam da i sami znate gdje je to.
U svakom slucaju koncept ce izgledati ovako:
U gornjem dijelu su apartamni, a u donjem se nalazi kafic, club i restoran sa pizzerijom te basta sa prilicno dobrim pogledom na stazu Ogorijelica 2

Preko dana i neposredno poslije skijanja cemo imati apres ski club, prilicno bucan i kvalitetetan. Dok predvecer ce biti nesto mirnija varijanta sa laganijom muzikom. Svako ko je bio u staroj lavini ce se sjecati ludih provoda.
Meni licno je veoma drago sto se ovo otvara, a vjerujem da Jahorina sa Lavinom dobija jedan vrhunski objekat sa odlicnom zabavom. Poznavajuci vlasnika prilicno sam siguran da je sve napravljeno kvalitetno.

Uz hotel se nalazi Welnes sa bazenom (konacno i u ovom djelu Jahorine imamo hotel sa bazenom), sunama i svim sto ide uz to.
Cim bude spremno, na nasem portalu objavljuemo sve podatke: Hotel Lavina Jahorina

HeAd

Vipe imamo bazen i u tom dijelu Jahorine, OC nam napravio samo je uvijek prazan, a trebao bi da sluzi i za pravljenje vjestackog snijega... WTF
U svakom slucaju si me pozitivno obradovao za Lavinu...sad ce biti zeznuto skrunis se u Lavini, a doceka te dole Rojal... ideea:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

vip-jahorina

Samo da znate da je club Lavina otvoren i da je, kako sam cuo, prilicno ugodno tamo.

vip-jahorina

Evo par slika iz novootvorene Lavine
vip-jahorina


DarkoN

ma ko ce njega prepoznati heheheheeh
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

jednamala