Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
O Jahorini na skupstni RS-a - vazno!
Pozdrav Gost

O Jahorini na skupstni RS-a - vazno!

• 30 Odgovora
  • 18466 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

HeAd

• 4369
Odg: O Jahorini na skupstni RS-a - vazno!
« Odgovori #15 u: 02 Prosinac, 2012, 23:50:09 »
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad žirafa neće biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

*

Nichifor

• 1748
« Odgovori #16 u: 02 Prosinac, 2012, 23:54:12 »
jebem ti, gori forum a nigdje snijega  (:smijeh: (:smijeh:  rr

šta uradi vipe, sad se prašinari bude iz kreveta, imali dojavu

*

Big_DANE

• 3969
  • juSt sNowBoarDinG!
« Odgovori #17 u: 03 Prosinac, 2012, 00:30:12 »
Sta nema snega...palo je jedno 10cm ...sigurno...novog...nema rupa nema tragova kola...

« Odgovori #18 u: 03 Prosinac, 2012, 07:18:31 »
dobro je da je neko napokon na glas rekao ono o čemu se već duže na ovom forumu piše.
s druge strane ne razumijem u ime kojih akcionara ona priča. većinski vlasnik akcija je država. većinski vlasnik može da sazove skupšitu akcionara u bilo kom momentu. Skupština bira Upravni odbor, koji dalje bira direktora. osim toga skupština usvaja izvještaj o poslovanju, finansijski izvještaj, plan poslovanja za narednu godinu itd. Država ne može da ne zna šta se dešava gore.  Jahorina je, slobodno se može reći, jedini ozbiljan turistički potencijal RS, tako da bi nadležno ministarstvo prvenstveno trebalo da se bavi Jahorinom.
Ako su za prvih 6 mjeseci uspjeli da naprave gubitak od cca 800 miliona, koliko će tek biti na kraju godine. 3:(

« Odgovori #19 u: 03 Prosinac, 2012, 08:23:25 »
Huh, ovo treba kad je dosadno iscitavati, sad je napeto evo snijeg pada a na Jahorini -8 :)

*

raca

• 620
« Odgovori #20 u: 03 Prosinac, 2012, 11:06:49 »
Ako su za prvih 6 mjeseci uspjeli da naprave gubitak od cca 800 miliona, koliko će tek biti na kraju godine. 3:(

Cega 800 miliona? Maraka?
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

*

Nichifor

• 1748
« Odgovori #21 u: 03 Prosinac, 2012, 11:26:15 »

Cega 800 miliona? Maraka?

jena  (:smijeh: maraka maraka moj raca

*

Nichifor

• 1748
« Odgovori #22 u: 03 Prosinac, 2012, 11:28:22 »
dobro je da je neko napokon na glas rekao ono o čemu se već duže na ovom forumu piše.
s druge strane ne razumijem u ime kojih akcionara ona priča. većinski vlasnik akcija je država. većinski vlasnik može da sazove skupšitu akcionara u bilo kom momentu. Skupština bira Upravni odbor, koji dalje bira direktora. osim toga skupština usvaja izvještaj o poslovanju, finansijski izvještaj, plan poslovanja za narednu godinu itd. Država ne može da ne zna šta se dešava gore.  Jahorina je, slobodno se može reći, jedini ozbiljan turistički potencijal RS, tako da bi nadležno ministarstvo prvenstveno trebalo da se bavi Jahorinom.

to su najbitnije stvari

*

mijat

• 6728
« Odgovori #23 u: 03 Prosinac, 2012, 11:31:00 »
nemoguće je napraviti toliki gubitak, možda jedna nula manje?! nemojte piti više  ideea:(

*

raca

• 620
« Odgovori #24 u: 03 Prosinac, 2012, 12:29:40 »
I sa jednom cifrom manje gubitak mi izgleda pretjeran. Cak i da je 80 jos uvijek mi nije jasno na sta su mogli da potrose toliki novac? Djeluje mi ipak da je pretjerivanje.

Koban bi bio gubitak i od 800 hiljada za tako kratak rok, ako ne racunamo investicije... I trebao bi neko da ide na sud za to.

« Odgovori #25 u: 03 Prosinac, 2012, 12:34:44 »
Raca,
Jahorina okrene veliku lovu po sezoni.

Ja se ne zelim petljati u te stvari, ali mi je bitno da ne dodje do rasparcavanja Jahorine, odnosno do srozavanja nekih grana Jahorine kako bi se jeftino prodale, jer su kao "nerentabilne".
Ako se vec prodaju, daj da se dobra lova tu uzme i napravi dobar ugovor. Nema potrebe za novim Sanaderima i kasnije da se place za Jahorinom kao sto neki placu za INA-om.

« Odgovori #26 u: 03 Prosinac, 2012, 12:53:51 »
moja greška cca 800 hiljada.  (blush)
ma kad je beg bio cicija, par nula gore, par nula dole.

*

raca

• 620
« Odgovori #27 u: 03 Prosinac, 2012, 12:55:34 »
Na istoj smo strani, i ne treba precutati ovakve stvari, samo mi te cifre djeluju neozbiljno velike jer cini mi se da trgovinski deficit citave RS nije toliki u tom periodu. Privatizacija OC Jahorina po modelu kome su radjene slicne firme u citavom regionu bi bila fatalna za Jahorinu kao turisticki centar, i ne sumnjam da ima dosta onih koji su zainteresovani da u mutnom ulove nesto i rasparcaju sve sto vrijedi gore ko svinje masan dzak.

Dodato: @serzinjo - to vec ima smisla. I sa tom cifrom to je katastrofa, obzirom da je prethodna sezona bila jedna od boljih i treba neko da odgovara za to.

« Odgovori #28 u: 03 Prosinac, 2012, 12:59:09 »
Ja sam prvi za racionalnu prodaju. Medjutim, zasto se rjesavati proizvoda koji je jedan od rijetkih u RS-u pa i BiH koji se vodi kao pozitivna izvozna djelatnost?
I to funkcionise, odnosno trebao bi raditi u velikom plusu, poznavajuci prihode koje prave.

*

raca

• 620
« Odgovori #29 u: 03 Prosinac, 2012, 13:08:57 »
Jasno mi je i zasto si za privatizaciju, ali neuspjela privatizacija bi znacilo nema nazad vise a ova firma je kicma turizma na Jahorini. Volio bih da ima ijedan primjer uspjesne privatizacije u BiH. Ono sto iritira je problem sa citavom zemljom sto na sve kljucne pozicije u drustvu dolaze nesposobni i nemoralni ljudi po partijskoj liniji, a ne strucni ljudi.