• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Jahorina sve bli¾a starom sjaju

Started by judoka, 31 December, 2012, 06:19:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Stale


vranex

doduse rekli su da nece vise izlaziti na berzu. drugim rijecima najavili su da nece vise spustati cijenu dionica.
Jer da hoce, mogli bi ih ponuditi i po 10 puta manjoj cijeni, opet ih niko ne bi uzeo a da ostane u manjini, i time bi IRB preuzeo cijelu Jahorinu jer bi njihov kredit bio veci od vrijednosti OC-a.

Samo nije mi jasno, buduci da je vlada vlasnik i IRB i Jahorine, kakav efekat moze imati ta promjena vlasnistva? Dodje nesta kao prelijevanje iz supljeg u prazno.. i sansa da opet neko omasti brk.


HeAd

znaci sve ide svojim planom da neko preuzme skijaliste  ideea:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Stale





Radiohead


Radiohead


smislo

Nije novinski clanak ali upravo zavrsila fina emisija o Jahorini na BHT1... Skije koje su napravile planinu, vrijedilo pogledati...

Korisnik


Korisnik

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D1%81%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0.483.html:537464-Sekina-zimska-carolija

Ho ho ho, poèela i estrada da dolazi.

ФОЛК звезда Сека Алексић вратила се пре неколико дана са Јахорине, где се одмарала са супругом Вељком Пиљикићем и пријатељима. Певачица је први пут боравила на овој планини, али је толико одушевљена њеним лепотама да поново планира да иде на Јахорину.


- Одавно нисам овако уживала - рекла је Сека. - Јахорина по садржајима може да парира најбољим светским скијашким центрима и морам да признам да сам била пријатно изненађена. Дане сам проводила на стази за скијање, док су вечери биле резервисане за масажу, козметичке третмане и одмор поред базена. Поред моторних санки, први пут сам возила ратрак и друге табаче снега. Планирам да поново дођем на Јахорину током летњих месеци, јер тамо не може да вам буде досадно.

Сека је била смештена у једном од најлепших апартмана на планини, али јој није недостајао ни ноћни провод, јер се највећи ноћни клуб на Јахорини налази управо у хотелу у којем је одсела. Певачица је од својих домаћина добила на поклон Вучка, маскоту Олимпијаде која је одржана у Сарајеву 1984, али и понуду да буде промотер једне од најлепших планина у региону.


ninodragoljub

Jes se naguzila, zaklonila cijelo jezero.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Burli

Ti si ne¹to drugo, ti 'armonikom lijeèi¹ bol na estradi sve je la¾no, na estradi sve je fol...

Radiohead

http://www.jutarnji.hr/maja-suput-i-renata-sopek-na-nezaboravnom-skijaskom-vikendu-iznad-sarajeva/1314708/