Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
novi hotel lavina
Pozdrav Gost

novi hotel lavina

• 10 Odgovora
  • 10841 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

novi hotel lavina
« u: 10 Siječanj, 2013, 20:07:53 »
ima li neko iskustvo, da li je neko noravio u njemu
poz

*

Stef

• **
  • 11
Odg: novi hotel lavina
« Odgovori #1 u: 10 Siječanj, 2013, 22:51:47 »
Po meni još ne vidjeno na ovim prostorima , SUPER

« Odgovori #2 u: 11 Siječanj, 2013, 03:16:13 »
hotel je zavrsen pre nove godine, znam vlasnika, znaci fantazija je od soba pa do bar-restorana ....
okacicu slike dok ih samo iskopam ...

*

brera

• 7221
« Odgovori #3 u: 11 Siječanj, 2013, 06:01:26 »
 (Y) Koliko se vidi na njihovoj strani sve za 10! Plus! :bravo::( :bravo::( :bravo::(

« Odgovori #4 u: 11 Siječanj, 2013, 17:19:21 »
Ja sam bio i mogu vam reci da je u samom vrhu. Od pozicije do interijera i ponude. Wellness cu tek poslije sezone isprobati

*

mijat

• 6728
« Odgovori #5 u: 11 Siječanj, 2013, 17:56:01 »
mogao bi i mene povesti kada dođem u februaru, malo da gnjuramo i da odemo do saune  (:smijeh: javi mi na vreme da ponesem kupaće  (Y)

« Odgovori #6 u: 11 Siječanj, 2013, 18:45:34 »
hvala na komentarima
 ole

« Odgovori #7 u: 12 Siječanj, 2013, 17:08:29 »
Restoran odlican, i rental jako dobro opremljen

« Odgovori #8 u: 03 Veljača, 2015, 08:17:06 »
Evo samo par riječi pohvale za Hotel LAVINA a posebno za SVE osoblje.
Proveli smo nezaboravnih 5 dana u hotelu, period 27.01.-01.02., imali 2 prekrasna apartmana sa pogledima.
Cijene u hotelu kako nočenja tako i ostalih usluga apsolutno su korektni u odnosu na ponudu, osoblje i više nego ljubazno, svi su prijateljski raspoloženi i trude se ugoditi sitnicama i savjetima.
Ukratko, iskreno preporučam svima.
A mi se svakako vračamo, našli smo idealnu destinaciju i za ubuduće to je to.
Veliki pozdrav!
P.S. Ako nekoga zanima nešto više slobodno pitajte!

« Odgovori #9 u: 11 Siječanj, 2017, 12:19:53 »
Sve preporuke za hotel Lavina! (Y)
Pozicija 10/10
Osoblje 10/10
Rental 10/10
Welnes 10/10
Zabava 10/10
Cijena više nego usklađena sa ponudom.
P.S. jedan mali prijedlog - da se razmisli u budućnosti o nekakvoj nadstrešnici/polu garaži, barem za onih 10-ak parkirnih mjesta uz cestu. Mislim da nije velika investicija, ne bi narušilo izgled hotela, a većina bi rado nadoplatila par eura dnevno da ne mora odtrpavat auto nakon snijega.  :))

*

otrov

• 1013
  • op op op
« Odgovori #10 u: 28 Prosinac, 2018, 14:45:40 »
Želim da pohvalim ljubazno osoblje hotela, kao i izvrsnu hranu, spa, a također i sam hotel koji je na sjajnoj lokaciji, a o tome koliko je hotel čist, uredan, topal itd. ne treba trošiti riječi.

Definitivo najbolji hotel na Jahorini
share it with friend or two