duze ako ti nije problem obrazlozi malo da znamo zbog cega sta kako. da se jos neko ne zajeeee pa ode.
Bilo je neko mjestovito drustvo iz Beograda i Cacka, nas 5, od toga ja jedini koji zna Jahorinu, jos jedan drug je bio dvije nedelje prije toga sa mnom, ostala trojica su prvi put. Na moj prijedlog se islo na Jahorinu, a drug je nasao preko neta smjestaj, lika kontaktirao preko maila i dogovorio 50 evra apartman za nas 5.
U subotu kad smo dolazili, put uzasan, mecave, snijeg, haos, masu gluposti nam se izdesavalo uz put, umjesto oko 9 da stignemo, stigli smo u pola 1, dodjemo do ulaza na Poljice, tu zastoj, vozila proklizavaju, cimanje, nekako se iskopamo, uspon na Sator je bio veseo, maltene smo auto iznjeli, prednja vuca, lanci ispod gomile stvari, optrecenje na zadnjim tockovima, i tako veselo... Do vrha Satora, gdje se nalaze pomenuti apartmani.
I tako ispred apartmana lik vidi koliko smo se iscimali i da nam nije ni do cega, lijepo nam kaze da je cjena 60 evra (dogovoreno 50), a ne on nije mislio na taj, vec na neki manji za 4 osobe, drug mu pocne objasnjavati kako ima mejl u kom smo se dogovorili (koji smo posle gledali, i fino sve pise), nista... "ako vam se ne svidja, mozete produziti dalje"... sto smo mi i uradili. Kad je vidio da je ispusio za goste, onda je posta agresivan i poceo da nas tjera ispred njegove kuce, iako smo vec krenuli da vracano stvari, jer smo se tu bili parkirali i poceli raspakivati stvari, odprilike da nije znao kako da nam napakosti, kad je vidio da moze da dobije i batine, malo se smirio. Nikome nije stalo do tih 10 evra, da se razumimo, ali i da je 10 centi u pitanju ista bi bila reakcija, plus sto se ko kreten ponasao.
Meni krivo, jer sam hvalio Jahorinu i ljude, a onda naletimo na shupcinu, odlucili smo bili da odemo kod prijatelja u Sarajevo da prenocimo i mozda skijamo jedan dan i vratimo se, medjutim nasli smo za pola sata drugi smjestaj, kod neke zene, mislim da se zove Desa ili Vesa, nisam siguran, skromniji ali nam je bilo vrh, zena je zmaj, ugistila nas je bas lijepo tako da je ona sacuvala obraz i meni i Jahorini pred prijateljima.